26
-
Ragnaar #26 Említett sorozatokat nem ismerem. Homeland kémes terroristás ha jól rémlik, egy részt se láttam és nem is tervezem, hogy megnézzek egyet is, The good Wife szintén nem alternatíva a TWD-re, Leftovers érdekesen hangzik, de a TWD már megy 5 évad óta kb... -
zetortraktor #25 És ezért csökkent a nézettsége, mert éhes lett a nép? Az FTWD egyelőre mérföldeket ver a kommersz és kifáradt TWD-re. -
zetortraktor #24 Nincsen jobb abban az időpontban? Kábé csak jobb sorozat van: Homeland, The Leftovers, The Good Wife. -
Sequoyah #23 A Fear of Walking Dead jol felporgette elotte a nezoket. Es mivel az elegge bena lett, ezert kifejezetten ehesse tett mindenkit a TWD-re:) -
Ragnaar #22 Ha abban az időpontban nincs jobb miért ne néznék a TWD-et ? Persze vannak gyengébb részek, meg jobbak, de annyira nem rossz, hogy egy rosszabb sorozatot nézzenek helyette, vagy kikapcsolják a TV-t. És vannak akik letöltve nézik, mert nincs az a TV adó az aktuális előfizetett szolgáltató kínálatában amin megy. Sőt nekem van ismerősöm akinél van az adott TV csatorna, de hétvégente nézi letöltve, mert akkor van rá ideje. Nyilván a nézettségi adatoknál nem szerepel a letöltve nézők száma de persze nem is számít.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.10.19. 13:12:42 -
tomboy013 #21 Azért az is durva, hogy egyesek szerint IQ kérdése, hogy kinek mit tetszik. De egyben igaza volt, nagy az Isten állatkertje és ő benne az alfahím ;) Nincs ezzel a sorozattal baj, néha leül a hangulat és ennyi, a disznóetetős dolog meg tökéletesen mutatja mennyire nem vagy képes mit kezdeni az összetettebb érzelmekkel meg egy sztorivonal bemutatásával ami ugye a betegség terjedésére irányult a börtönben. Nem probléma, nem lehet mindenki egyforma így van ez rendjén, de annyi eszed lehetne heist, hogy legalább ne mutatnád itt a fórumban mennyire egyszerű vagy.
Nem egy sztár sorozat a The Walking Dead (nem egy Sons of Anarchy), de egy háromnegyed órányi kikapcsolódásra tökéletesen elég 1 héten. -
bunny #20 Az ifjúság azért nézi, mert zombik vannak benne, és az olyan menő. Ha kivennénk belőle az amúgy baromi jól maszkolt zombikat, és a véres jeleneteket a nézettsége a béka segge alatt lenne. Ennyi, kár tovább ragozni a népszerűséget. -
#19 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!#9 #11
Ki próbált itt bármit osztogatni?
Főleg ha nincs is miből. :DDD
Amikor te fiatal voltál úgy látszik még a tüzet se találták még fel. Pontosan mire is vagy büszke? A kor nem érdem, hanem állapot és a demencia is az idős kor egyik velejárója. Ennél tényleg nem érdemelsz többet. A szövegértésed alapján ez a pár sor is komoly gondot fog neked okozni. L -
kissssss #18
de ugyebár semmiféle érzelem nincs a sorozatban, csak úgy véletlenül meghalnak mindenféle ok nélkül az emberek..... -
heist #17 Kár erőlködnöd, nagy pofával jöttél ide osztogatni aztán pár nagy pofon után sértődötten kiköpködsz a csigaházadból. Nem gond, amíg fiatal voltam én is belefutottam pár sallerba úgyhogy tanító jelleggel a további butaságaidra nem is reagálok. További jó vergődést! -
#16 Szerintem maradj meg az "Éjjel-nappal Budapestnél".
Vedd úgy, hegy ezt egy 15 éves ajánlja neked. -
#15 Ja, és az eljutott a magas IQ-dig, hogy itt a TWD-ről van szó? Nem mondta senki, hogy másikban nincs lelkizés, de itt kimondottan erről a sorozatról van szó.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.10.17. 14:18:44 -
#14 "Szerintem sertrex példája remekül mutatja, hogy miért olyan sok a nézője. Isten állatkertje, az alacsony IQ-s bagázs is rászabadult és nyáladzik."
Szerintem ez annak a tipikus példája, ha valaki sokat beszél, de nem mond semmit. ;) -
Ender Wiggin #13 Én 18-49-es vagyok és szerintem jó nagy szar volt, mint az elmúlt két szezon általában... (Rick vagy lelassul vagy mindenkit lerúg, jajj, most mi lesz). De ahhoz, hogy ezt a véleményt formálja az amerikai Nielsen-dobozos néző, muszáj belenéznie (legalább 5 percig, mert ugye ez kell a nézettségi adathoz), ami önmagában is elég ahhoz, hogy kiderüljön, a nézettség csak fenntartásokkal azonos a minőséggel vagy azzal, hogy ténylegesen hány embernek tetszett...
Egy aktuális példa: az idei Sprint Kupa jó része kábelen megy, ami nincs a csóró lakosságnak (aki a törzsközönség amúgy). Ennek megfelelően fele "rating"-et ér el minden verseny a korábbi évekhez képest. De ez most akkor azt jelenti, hogy nem tetszik az embereknek, vagy csupán azt, hogy fizikailag nem képes megnézni egy csomó tévével rendelkező? -
zetortraktor #12 Szerintem sertrex példája remekül mutatja, hogy miért olyan sok a nézője. Isten állatkertje, az alacsony IQ-s bagázs is rászabadult és nyáladzik.
(De komolyan úgy ír, mintha más sorozatokban nem lennének érzelmek, és mintha a Walking Deadben a többséget érdekelné efféle.) -
heist #11 Semmiféle emberi érzelmekkel való foglalkozás nincs, kiveri a szemedet, hogy nyújtják, de mindegy, te fogd arra, hogy emberi érzelmeket akarnak bemutatni, ha saját magadat akarod altatni akkor ennél jobb kifogás nem nem is kell :-)
Még egy sorozatban is luxus 45 percig a disznóetetés művészetében lubickoltatni a nézőt amitől az érzelmi bemutatás nem lesz jobb ellenben nevetségesség válik az egész sorozat. Tudom, majd mindjárt jössz azzal, hogy egy zombiapokalipszis esetén igenis kell majd disznókat nevelni, ja, meg sz.rni is meg minden, mutassák be azt is, csak azt felejted el, hogy sokan nem valami spekulatív dokumentumfilmet akarnak nézni hanem szórakoztató tévéjátékot.
Az utolsó mondatodból meg tisztán kitűnik, hogy 15 évesnél több nem lehetsz. -
#10 Gondolom, ha nem volt egy részben zombihentelés, akkor egyeseknek már túl bonyolultnak tűnt az emberi érzelmekkel és hasonlókkal való foglalkozás. Meg az is tipikus, hogy uncsi már a zombi téma. Ebből is csak az látszik, hogy kábé ennyi, amit sokan felfognak belőle. HÚÚÚ, vannak benne zombik!!!
Az meg vicc, hogy minőségi zuhanásba kezdett volna a sorozat. Egyszerűen csak változnak a körülmények, ahogy a valóságban is változnának egy hasonló esemény hatására, de gondolom az itteniek közül nem hiszem, hogy sokan megérnének hat "évadot" egy zombi apokalipszis során. Biztos uncsik lennének az olyan napok, amikor nem találkoznak zombikkal. :DDD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.10.17. 09:50:22 -
heist #9 Én akkor hagytam végleg abba a Walking Dead nézését, amikor egy egész részen át disznókat etettek.
Szerintem ugyanazt a szisztémát követi mint amit az összes sorozat. Van egy alaptörténet (ami sokszor nem is rossz), 1-2 évad lemegy normális tempóban, kell ugye, hogy megfogja a nézőket aztán rétestészta módjára elkezdik nyújtani, a végén meg ott kapod magadat, hogy lemegy 3-4 rész és kurvára nem történik semmi, csak egy helyben toporog az egész.
De ez kell a népeknek, hogy bambuljon valamit aztán csodálkoznak, hogy hálivúd milyen sz.r filmeket készít, mégis mire csináljon jókat amikor tized annyi pénzből gagyi sorozatokkal zabáltathatják a népet ami sokkal kevésbé kockázatos (nem megy, akkor uccsó évad és hello) és menet közben is alakítható.
Persze mindig is voltak sorozatok, de az utóbbi években, szerintem ott a Lost környékén feltűnt ez mint általános üzleti modell és az összes lófaszjóska csatorna nekiállt saját produkciókat készíteni amit igénytelen prolik tömege addig addig bambult amíg aztán rájöttek a filmstúdiók is, hogy jobban megéri ezekbe a sz.rokba beszállni anyagilag. -
#8 "Tehát azokat, akik nem zavartatják magukat akkor sem, ha egy epizód közben 6-8 reklámszünet van."
Koszike, de akkor inkabb letoltom reklamok nelkul, minthogy TVn nezzem meg 6-8 reklamszunettel. -
Kikikirly1991 #7 Jó kis sorozat,nagyon szeretem,csak azt sajnálom hogy Bath meghalt az előző évadban. -
#6 Tagadhatatlan , hogy jó . -
kalapos01 #5 "Azért, mert jó?"
Ne röhögtess, mióta szokott bárminek, ami jó, nagy nézettsége lenni? Nem hiszem, hogy bárkiben felmerülne az, hogy a Walking Dead jó lenne. Nézik, popcorn, gyorskaja, de a jó sorozatokat máshol kell keresni. -
#4 fura hogy akkor ugrott meg a -már egyébként is hatalmas- nézettség, amikor elkezdett a sorozat minőségi mélyrepülésbe kezdeni. -
dzsagon #3 NCIS sikeres? Itt valami nagyon nagy baj van. -
#2 És ha leszögezed, hogy neked nem jön be, mert már végtelenségig lerágott csont (hah) a zombizsáner, akkor rögtön a nyakadnak ugranak. -
#1 "Valamiért brutálisan sokan nézik a The Walking Deadet "
Azért, mert jó?