7
  • alyr2
    #7
    Hálisten, én a virágbolti verziót használtam , de azt sem sokáig..szerettem a civ sorozatot, de ez hihetetlenül unalmas volt..
  • molnibalage83
    #6
    Talán a Civ V multis részét csinálhatták meg volna rendesen. MI ellen játszani nálam már nem pálya... Számorma a Civ széria meghalt, pedig azon nőttem fel... Ha valaha lesz VI és a multija nem lesz jó, akkor részemről telibeszarom.
  • TokraFan
    #5
    +1 Én is ezt csinálom.
    Ráadásul, különösen kedves, hogy aki megveszi a mai játékokat megjelenéskor, az általában nem csak egy tartalmilag hiányos alkotást kap, hanem sok esetben iszonyatosan bugosat is. Paradox módon tehát, pont azok szívnak a legtöbbet, akik a legtöbbet fizetik!
    Mire egy játék eléri a Complete/Gold/Collectors Edition kiadást, addigra már maximálisan fel is van patch-elve, tehát egy teljes értékű, jóformán hibamentes játékot kapunk...töredék áron! Sajnos sok embernek minden azonnal kell, így aztán szívnak is rendesen...De ez már legyen az ő bajuk!

    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.10.15. 01:35:51
  • Atisz #4
    Abszolút így van, a cikkíró elfeledkezett róla, hogy ez nem egy szimpla kiegészítő, hanem gyakorlatilag egy nagyobb méretű patch, amivel játszhatóvá vált egy hibás termék, mindez komoly összegekért, közel annyiért, mint amennyibe maga az alapjáték került.

    Az ilyen esetekben egyvalamit tehet a felhasználó: nemet mond a megvásárlásra (legalább addig, amíg eléri a budget kategóriát).
  • e98ff
    #3
    Én manapság pont így küzdök az új trend ellen. Folyamatosan vagy leárazott, vagy gold játékokat veszek. Lehet, hogy kevés friss játékom van, a legtöbb 2-3 évvel ezelőtti, de így legalább értelmes áron kapok egy teljes játékot.
  • Cobra.
    #2
    Én örülök, hogy nem adtam pénzt az alap játékért, mert nagyon hamar unalmassá vált. Talán 2 hetet játszottam vele, utána egyszerűen nem volt kedvem hozzá, mert semmi érdekes nem történt a játékban.
  • TokraFan
    #1
    Nem értek egyet, és ha megnézed -a cikkírónak szól- akár a Metacritic, akár a Steam kommenteket és értékeléseket, akkor kiviláglik, hogy a nagytöbbség sem értene egyet veled. A Beyon Earth sajnos a közelébe nem ér az egyébként zseniális Alpha Centaurinak.
    Nagyon vártam ezt a jáátkot, mert a civ nem az én világom, az Alpha C. pedig már nagyon régi alkotás, és bár mai napig nincs párja, grafikai és egyéb szempontból is eljárt felette az idő. Sajos azonban, az alapjáték (Beyon Earth), jóformán nem volt más, mint egy áttextúrázott Civ 5, kevés tartalommal, unalmas térképekkel, és az Alpha Centauri lehetőségeinek a felével sem rendelkezett. Meg is kapta a magáét a közösségtől.

    A Rising Tide viszont már valóban közelíti azt amit az első résznek kellett volna, sajnos azonban ez az egész megint csak az "adjunk el egy játékot kétszer DLC-vel" típusú, undorító üzletpolitika része. A Rising Tide közel annyiba kerül, mint az alapjáték, és kb. most kaptuk meg azt a tartalmat, amit már az alapjátéknak hoznia illett volna. Már a Civ 4 vs. Civ 5 esetén is ezt csainálták. A civ 5 vitte a prímet a maga 15 DLC-jével...
    A Beyon Earth esetén most kb. 75-80 dollárért juthatunk hozzá az egyébként maximum 35dollárt érő játékhoz. Parádés!

    Ezzel együtt, a Rising Tide-al kiegészített alapjátékot már akár jónak is lehet nevezni, de akinek nem extra sürgős, az jobban teszi ha kivárja a Gold verziót, és egyben veszi majd meg, azt is lehetőleg akcióban. Mert csak annyit ér most is...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.10.13. 21:39:09