2017-ben érkezik a The Expendables 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első rész unalmas volt, ok h. old school de akkor is. Nem vártam csodát de azt éreztem hogy poénból csinálták. Sztori maga a katasztrófa volt.
A második nagyon jó volt, sztori is emészthetőbbre sikeredett, karakterek, poénok is összeálltak, pörgős lett.
A harmadikat hagyjuk. Annyira görcsös, erőltetett lett benne minden, hogy nem csak előre mindent ki lehetett találni, botrányosan gatyi szintre süllyedt.
A második nagyon jó volt, sztori is emészthetőbbre sikeredett, karakterek, poénok is összeálltak, pörgős lett.
A harmadikat hagyjuk. Annyira görcsös, erőltetett lett benne minden, hogy nem csak előre mindent ki lehetett találni, botrányosan gatyi szintre süllyedt.
Várjuk. Csupa észnélküli dara.. pá rsüket tradicionális poén.. 2x is nézhető és nevetsz rajta. 8)) jó kikapcsolódás
Én imádom mindegyiket a hibáikkal együtt is.
Amiben ilyen jelenetek vannak, csak jó lehet.

Utoljára szerkesztette: Zombee, 2015.10.12. 13:17:28
Amiben ilyen jelenetek vannak, csak jó lehet.

Utoljára szerkesztette: Zombee, 2015.10.12. 13:17:28
Én egyet se láttam 😞
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Jöhet. Az első 2 zseniális, a 3. gyengus.
De akkor is Love 80-as éveg akciófilm retro hangulat érzés. 😄
Ma már ez a műfaj kihalt. Ami nem baj, mert már nincs is rá igény, de akkor is. Néha jólesik egy kis ilyen cucc is.
De akkor is Love 80-as éveg akciófilm retro hangulat érzés. 😄
Ma már ez a műfaj kihalt. Ami nem baj, mert már nincs is rá igény, de akkor is. Néha jólesik egy kis ilyen cucc is.
Jó filmek voltak az eddigiek, kiváltképp a második rész. Jöhet a folytatás.
Én imádtam ezt a hármat is 4 bugyuta , de ebben ez a jó ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jobb lenne, ha valami jobbat csinálnának, de igaz. Annak hadd csinálják, aki szerette a filmeket. Akit nem érdekel, az közönyösen elmegy mellette. Nem pedig számon kéri, hogy másnak miért legyen jó.
Miért ne? jobb lenne ha nem lenne? jobb lenne ha mindegyik otthon ülne?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10