Talán mégis folytatódhat/újrakezdődhet a Terminátor-sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
"Goldberg azt is közölte, hogy a folytatással kapcsolatban mindenképp támaszkodni fognak a Genisys közönségének véleményére is, hogy jó irányba terelhessék a franchise-t."

Az nagy hiba! Abból sosem sül ki semmi jó.
Szerintem rendben volt a Genesys. Csak fel kellene fogni, hogy ez már nem fog akkorát ütni mint a '90-es években. Ennyi.
(ugyanez igaz a Star Wars-ra, Indiana Jones-ra és a többi folytatásra)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

A terminátor sorozat a Sarah Connor krónikái, és azt lezárták. Miért folytatódna?

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

wraithLord
Nekem annyi bajom volt vele, hogy ezt a filmet is elérte az a - talán - trend, hogy súly nélküli szuperhősös akciódarálda az egész az elejétől a végéig. Egy pillanatra nem volt olyan érzésem, hogy itt most valami pengeélen táncol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az pedig pláne nem segített ezt az érzést eloszlatni, hogy a végén Schwarzi előpattant T-1000-esként a romok közül. Még időt se adtak, hogy egy kicsit szomorúak legyünk. 😄 Mintha egy időutazós sztoriban olyan nagy súlya lenne annak, hogy kedvenc terminátorunk kipurcant. Kár volt még a végét is így elcseszni.

Hogy őszinte legyek, én a színészeken pozitívan csalódtam.
Túlságosan babaarcú. Semmi karakter az arcában.
Nem is a színészi játék a rossz, hanem az ember egy pillanatig nem tudja komolyan venni.
Ebben a szerepben.
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2015.10.09. 22:08:57

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

Az alapkoncepcióval nem volt gond szerintem a Genesys esetében sem, csak a szereplőválogatáson cseszték el a dolgot. Borzasztó a 2 főszereplő. Komolytalanná tették az egész terminator Univerzumot. Cameron filmjeibe tökéletesen eltalált női karakterek voltak, Sarah-ról és az Alien-es Ripley-ről abszolút hihető volt amiket műveltek a filmekben, de ez a kislány viccnek is rossz volt a Genesys-ben. Korrekt szereplőkkel szerintem nem lett volna nagy gond a filmmel.

Folytatás, reboot stb-ről volt szó. Alienből Cameroné a legjobb folytatás. Ahogy Terminatorból is.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Érdekes meglátás, az eddigi legjobb Alien film Cameron nélkül is vígan eléldegél.
Kandurex
Az alap ötlet, hogy visszamennek a múltba és megváltoztatják az jó. A többi hülyeség. A főszereplők nagyon nagyon harmatosak. Sarah Connor pedig tragédia.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Cameron nélkül nincs normális Terminator/Alien. Ennyike.
Másrészt fel kéne már ébredni. A rebootok mind megbuknak. Véletlen lenne?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams