Középkorúként vagyunk a legboldogtalanabbak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldogság? Hadd kérdezzek már valamit! Azt gondoljátok az élet célja a boldogság? Mert szerintem nem. Az csak egy kellemes mellék körülmény, ha összejön.
Akinek nincs a boldogságon túlmutató célja, az már eleve rossz úton jár, szerintem.
Egyébként sincs rá garancia, mert senki nem született úgy az életbe, hogy már előre be volt neki ígérve.

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

A gyerekek azért boldogok, mert még nem értik a világot, az idősek meg azért mert már nem értik a világot.
én szívesen kipróbálnám azért, hogy egy milliárddal a számlámon lennék boldogabb, vagy most.
érdekes módon kb. 65 éves kortól lesz a boldogság szintje újra magas, ami nagyjából egybeesik a nyugdíjkorhatárral.
bárcsak lenne egy biztos jövedelemforrásom úgy, hogy soha többé nem kell dolgoznom. szerintem más esélyem nincs a boldogságra.
Ha azt hiszed, hogy egy Porsche kell a boldogsagodhoz, akkor vedd meg, es hamarosan rajossz, hogy igazabol egy Lamborghini kell a boldogsagodhoz. Ha az is megvan, akkor egy kastely. Ha az is, akkor majd egy jacht.
Es amikor mar tenyleg mindened megvan, es meg mindig ugyanazt a hianyt erzed mint az elso Porsche elott, akkor rajossz, hogy a baj belul van, a fejedben.

A boldogsag tulajdonsag, nem pedig allapot.

Kérdezd meg akármelyik szakpszichológust, az ember boldogsága nem Porsche-ban meg műbarátnőben mérendő (ha így lenne, a gazdagok nem lennének depressziósak), sokkal inkább csak azt mutatja kifelé, hogy valami gond van.
Aki valamennyire is rendben van lelkileg, nem igazán ezekre a dolgokra megy rá, teljesen mást keres pl egy emberi kapcsolatban is.
Persze szép dolog egy Porsche a garázsban, de nem sokat oszt vagy szoroz, én pl egyáltalán nem lennék boldogabb tőle, használni sem nagyon használnám, teljesen más dolgokat szeretnék elérni az életben.
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.10.09. 15:11:04
Egy frászt. Csak ekkor engedheti meg magának. Korábban minden pénzt a gyerek vitt el.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Na de pont azért veszi, mert boldogtalan. :)
ILyenkor vesz az ember Porschét meg egy 20 éves szilikonos barátnőt. Miért lenne boldogtalan?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Ez mekkora baromság,főbe kéne már lőni az kutatásokat végző pancsereket.Az egész cikk egy merő általánosításra épül semmi másra.
Nemcsoda hogy kellettek a stadionok..