27
-
tomboy013 #27 Csak gyerek, egyszer talán ő is felnő :) -
#26 Te egy nagyon buta ember vagy :) -
caius marius #25 Olvass el légyszíves, legalább egy, a funkcionális analfabétizmusról szóló írást! Magadra fogsz ismerni. ;) -
T2k #24 lagdroidot vagy a mélysötét tudatlanságban vegetáló birkák vesznek vagy akik kifejezetten szeretnek szopni. -
T2k #23 Az még bámulatosabb amikor az agyhalottak meg a még meg sem jelent készülék eladási adatain sápítoznak. -
tomboy013 #22 Te nyilván a Hello Kitty kalandjait nézted a MS prezentáció helyett, nézz utána a Continuum-nak meg az Univerzális alkalmazásoknak illetve magának a Win10-nek, ha ebben nem látod a potenciált akkor nincs több kérdésem. Mellesleg ez nem android, hogy csak a hardvert kell nézni, itt szoftver optimalizálás is van úgyhogy teljesen jó alá a vas ;)
©caius marius: Nem meglepőbb mint a hozzád hasonló okosok megjelenése akinek semmi érdemi hozzáfűzni valója nincs a témához mint osztogatni másokat. Gyerek vagy még, majd felnősz egyszer.... talán ;) Ráadásul még nem is fizetnek érte, ingyen csinálsz hülyét magadból :D
Utoljára szerkesztette: tomboy013, 2015.10.08. 23:13:15 -
caius marius #21 Bámulatos, hogy valahányszor kidobnak egy vindózos telefont, azonnal megjelennek a fizetett kommentelők és látványos, széllel szemben hugyozásba kezdenek. Nem számít nekik semmi, sem eladási adatok, sem más véleménye, csak védik a védhetetlent. Teszik ezt ráadásul a legbugyutább módon.
"Jajj láttátok? Itt van a telefon ami üti az összes mostani legjoblegmodernebb telefont eggyüttvéve. Már csak appok kellenének a rencerre,de ez csak a fejlesztőkön múlik, de most aztán igazán!"
Muhahaha!!! -
dartois83 #20 Akkor elmagyarázom még egyszer, hogy megértsed: a régi, "olcsó" androidos telefonom anno annyiba került, mint most egy Lumia 640. Azon túl, hogy természetesen ugyanannyi pénzért idővel egyre jobb és jobb telefonokat lehet venni, ugyanennyi pénzért mikor kapsz egy Nexust, vagy iPhone-t, tehát egy operációs rendszerre dedikált készüléket (ugyanaz a gyártó felel a hardverért és a szoftverért)?
Nem mondom, biztosan vannak jó androidos készülékek is, de Windows Phone-os rendszerrel legtöbbször csak a kinézet (csempék) és az applikációk hiánya (sajnos tényleg kevés) lehet a gond, de sosem a megbízhatóság.
Az android nem egy rossz rendszer, de mivel rengeteg telefonon fut, ezért sok esetben nincs jól kalibrálva. Ez kevésbé merül fel talán a Microsoft esetében. -
anju #19 Nem igazán érdekel a téma, de a te arrogáns s beképzelt fajtád k.tt idegesítő. Minek képzeled magad, hogy másokat ismeretlenül minősítgetsz ? Honnan a fenéből tudod, ki mennyire értékes és átlagos itt ? Mi ártott neked azzal, hogy tudni szeretné, hogy mi a különbség ez és a többi megoldás között ? Teljes mértékben Dyra-nak adok igazat, tiszteletem az övé, hogy az ennyire primitív válaszaid közt nem süllyedt a te proli szintedre. Jobb lenne ha magadba néznél. Bár úgy is csak megsértődsz, s még neked áll majd feljebb. -
dyra #18 Most egy termékről beszélünk, nem értem minek személyeskedsz. -
Cat #17 Tehát mivel a telefon GPS-e szar, fagyott, lelassult (vszinűleg kevés volt a memória), ezért arra jutottál, hogy az Android a hibás. Nagyon sok hozzád hasonló ember van, akik alsókategóriás telefonok alapján ítélik meg a rendszert. Ez nem a Google hibája, hanem a tiéd.
Ezután vettél egy Windowsos telefont, aminek nagyobb a kijelzője (semmi köze a rendszerhez), jobb a kamerája (semmi köze a rendszerhez), több a memóriája (szintén), nagyobb az akksija (dettó) megállapítod, hogy a Microsoft oprendszere megbízható.
A hozzászólásod egy állatorvosi ló, idézni lehet bármilyen beszélgetésben, és nem pozitívan. -
ElNano #16 Akkor ne vegyél, kutyát sem érdekel, hogy mit csinálsz a láthatatlan, semmitmondó, hullaátlag és nélkülözhető életedben. -
dartois83 #15 Én általánosságban szólnék a Windows Phone mellett, nem konkrétan az új "zászlóshajók" oldalán. Két évvel ezelőtt vettem egy androidos telefont (Prestigio), szép volt, jó volt, de egy idő után nagyon sok idegesítő dolog volt vele: a GPS alapból nem működött, bárhogy próbálkoztam, sokszor fagyott, vészesen lelassult pár alapprogramtól. Idén váltottam Windows Phone-ra (Lumia 640 XL): olyan triviális előnyökről most nem ejtenék szót, ami objektíven mérhető (kijelző méretének, kamera minőségének, akkumulátor kapacitásának, memória méretének növekedése az előző készülékhez képest), hanem ami miatt mellette döntöttem: megbízhatóság. Pár hónap után, hogy lekopogjam, nem volt olyan, hogy lefagyott volna.
Utoljára szerkesztette: dartois83, 2015.10.08. 10:15:06 -
dyra #14 És a piac nem sok Kis Pistából meg Lajoskából áll ?(Még a cégek döntéshozói is Kis Pisták meg Ödönkék) Akiket meg kellene győzni, hogy vegyék meg a terméküket? Kérlek szépen elolvastam ezt a cikket tehát érdeklődöm. És nem látom benne, hogy mi az a hozzáadott érték ami miatt ilyet vegyek.
Utoljára szerkesztette: dyra, 2015.10.08. 09:57:15 -
ppista #13 Lekörözte? Miben? A hardver az egy évvel ezelőtti csúcs droid, mivel ők is ugyanabból a boltból vásárolnak mint a többi gyártó. Az iPhone-okban legalább saját tervezésű chip van, meg is látszik a sebességben. Az appok kategóriákkal le vannak maradva mind a droid, mind az iOs-hoz képest. Elhiszem, hogy az Ms rajongók olyat is belelátnak ami nincs, de azért ne essetek már a ló túloldalára.
Lekörözi, mi. Hahota. -
ElNano #12 Írtam már: Az MS-nek a piac egésze fontos nem egy noname tökátlag alak egy magyar fórumon... A massza választása a fontos. Te fogyasztó vagy, akinek ki lehet csalni a pénzét mindenféle szarért, meg extra-profitos termékért-szolgáltatásáért. Ezt meg is teszik veled és velem is nap, mint nap. Nem istennek néznek, hanem baleknak. Mielőtt még elszédülnél a vásárlói mivoltodtól - amiből úgy hétmilliárd van még rajtad kívül, tehát te, mint tényező, matematikailag kimutathatatlan vagy. Az MS-nek az a lényeg, hogy a tömegeket nyerje meg magának. Nem téged szólít meg személyesen, mivel nem tudja és nem is érdekli, hogy a világon vagy egyáltalán. Neki számok kellenek: x millióan vásárolták meg ezt meg ezt a termékünket. Nevek nélkül. Akármit is képzelsz magadról - súlyosan tévesen. A kérdésedre még mindig ugyanaz a válasz: Járj utána magadnak. Nézd meg az MS bemutatóját (google), nézz róla videókat, olvass híreket, elemzéseket, aztán döntsd el magadnak, hogy mit akarsz, vagy mit nem. Rajtad kívül ez még mindig kutyát se érdekel...
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.10.08. 09:26:10 -
dyra #11 Szerintem pedig az MS-nek fontos, hogy mit választ a vásárló. Én pedig az vagyok. Ha nem lenne fontos akkor ki se adnák a terméket. Mert minek? Mi az a hozzá adott érték ami a többi platform fölé emeli? -
ElNano #10 Erőteljesen el vagy tévedve, ha azt gondolod, hogy itt bárkinek fontos, hogy te mit választasz és bárki rá akar beszélni bármire. A MS a maga részéről tartott egy bemutatót, ha azt nem sikerült értelmezned, az már a saját problémád. Gondolod, hogy bárki szájbarágósan elmagyarázza majd, hogy mik ennek a készüléknek az előnyei? :D Nézz utána, olvasgass, nézz meg róla videókat és aztán eldöntöd magadnak, hogy kell-e vagy sem. Egyik esetben sem történik az égvilágon semmi. Ha nem kell, oké, kit érdekel, van helyetted elég akinek kell, ha kell, akkor meg vedd meg, használd oszt kész, az sem fog meghatni senkit.
A MS meg nem személyesen téged akar meggyőzni, hanem a piacot, ami több százmillió, pont olyan könnyen pótolható és nélkülözhető emberből áll, mint te vagy én.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.10.08. 09:04:06 -
dyra #9 Azért az MS csak meg akar győzni ha többiek nem is különben minek promotálnák a terméküket? Vagy az MS is beletartozik a senkibe? Kérem szépen én azt akarom tudni miért jobb az MS mint a másik két platform. -
ElNano #8 Hát akkor droidozzál meg almázzál tovább, senki nem akar meggyőzni semmiről, egyáltalán nem számít, hogy te személyesen veszed vagy sem, lesz helyetted millió más, aki viszont látja a számára értéket jelentő pluszt. Például én. Ennyike a történet.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.10.08. 07:04:46 -
dyra #7 Én nem látom azt a plusz hozzáadott értéket ami miatt ezt lenne érdemes választanom egy Androidos vagy egy Almás gép helyett. -
#6 lesz ra lehetoseg. "Okosba" mar fel lehet ra tenni andoriodos appot is, csak meg azok nem mukodnek, amelyekhez google play account kell, vagy mi...
Utoljára szerkesztette: Gladiator, 2015.10.08. 03:46:41 -
Inquisitor #5 Pár napja egyik Androidos APP letöltő oldal felajánlotta összes APK és XAPK cuccnál, hogy nem akarom e W10 univerzális alkalmazássá konvertálni ... Két nap múlva úgy eltüntették azt a gombot, pedig érdekes lehet ha tényleg megy. :D
(Elvileg megoldható, de nem hiszem, hogy "egygombos" megoldással működne, az már videó és audió konvertálásnál sem jó, ez meg pöttyet bonyolultabb.)
Azért az a dokkoló állomás nagyon brutális, ahogy majdnem igazi PC-t csinál a 950/950XL-ből.
-
tomboy013 #4 Na ezekkel lekörözte a MS a konkurenciát. Már csak univerzális appok hadát kell megcsinálni a fejlesztőknek. -
ElNano #3 Megvettek kilóra. Ahogy kijön, máris veszek magamnak egy 950-et, asszony pajti meg kap egy 550-et. Gyerek S3-asát is le kéne már cserélni, de ő kizárólag iPhone-t akar, másra nem hajlandó. Mondjuk megértem, még csak 12 éves... -
#2 Ar/Ertekben mindharom verhetetlen. -
#1 Meh.