12
  • FoodLFG
    #12
    Umizaru alatt erre gondolsz?
    https://www.youtube.com/watch?v=BsGN_y7GBmE

    ezt volt "szerencsém" látni. ez egy akkora hálivúdmajmoló hatásvadász erőlködés (hősmúvi), hogy alig bírtam végignézni. semmi olyat nem ad, ami a japán filmeket megkülönbözteti a sablonos amerikaitól. sőt, tipikus ázsiaiakra jellemző amerikakoppintás, az azokra jellemző olcsó effektekkel.. D:
  • a shot
    #11
    Nekem kifejezetten tetszett a Mentoexpedicio. Ilyen temaju filmben azert varhato volt hogy lesznek benne klisek, de a kivitelezes es a szorakoztato jelenetek miatt szerintem teljesen rendben van a film. Teljesen indokoltnak tartom a magas IMDB pontszamot es a nezettseget. A Gravitacio es az Intelstellar is legalabb ilyen jok voltak. Szoval akiknek ezek a filmek tetszettek, azoknak ez is fog.
    Utoljára szerkesztette: a shot, 2015.10.08. 13:10:31
  • emberz
    #10
    A "marsit" volt szerencsém látni. A végén néhány izgalmasabb jelenetet leszámítva, unalmas és érdektelen film volt, nem is értem az áradozó kritikákat! Az a kevés, ami van benne, az is klisé. Remélem, a többi ajánlott film nem ilyen pocsék. Scott most vastagon alulmúlta önmagát: egy forintot nem ér, nem hogy egy teljes mozijegy árát!
  • Tetsuo
    #9
    :-D Efféle filmekre a "kurvajó" meg a címben: zseniális, brutális leg, leg-... undorítóan alacsony igényű, primitív és közönséges, bulvártrágya.
  • kalapos01
    #8
    Nem hiszen, hogy bárki is Dunának menne azért, mert kihagysz kurva jó filmeket, a te dolgod. Valahol kellemes is látni, hogy sok felületes ember mennyit sír a filmes kínálat miatt, miután megnéznek valami szart, miközben a mellettük lévő két teremben zseniális dolgok mennek.
  • Cyberdog
    #7
    detto
  • Serutekin
    #6
    Sokszor ingyen se tudnak érdekelni nem hogy még fizessek is érte :D
  • zola2000
    #5
    Ugyan ... ami nekem kéne hogy moziba menjek kb a japán-koreai-kínai boxoffice toplista elejéről bármi jó igen is sok készül, azt hinném hogy nem nagy kérés hogy néha egyet adjon a mozi, itt az, persze bár felesleges de mégis figyelek hátha, de megint üres az ehavi magyar mozis lista, nekem marad a netes filmnézés házimozin

    (ami néha eljut ide onnan az 18as horror vagy művészfilm egyik se az igazi, gondolom ami ázsiai hazájában 100milliós bevételt hoz azt drága lenne megvenni ide ha az amerikarajongás miatt kevés a néző és pl egy ghost of a chance vagy umizaru, vagy journey to the west stb ezért nem érné meg gondolom)
  • Zombee
    #4
    A Veszettek biztos, hogy nem akciófilm lesz.
  • sertrex
    #3
    Nem amerikai rajongókat, hanem film rajongókat. ;)
    Sznoboknak kevés film készül. :D
  • zola2000
    #2
    "Átlagban heti 6 új filmet láthatunk a mozikban októberben"

    ha jól látom, mind csak amerika rajongókat érdekelhet
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.10.02. 10:00:17