6
  • gforce9
    #6
    A nyomtatótoner előállítása nem varázslás és az utángyártóknak is megvan a képessége arra, hogy normálisan működő tonert állítsanak elő. 10 év alatt egyszer láttam olyat, hogy utángyártott toner a nyomtatóban kárt okozott. Az összes többi esetben pedig nem okozott kárt. Egyszerű: fel kell szorozni a 10 év spórolást és kijön, hogy annyit megspórol az ember hogy 3 új nyomtatóra is telik belőle.
  • mrzed001
    #5
    Ja, Canon-ba is gyári 3500, nem gyári meg 350 Ft. Minőségre ugyanaz.
    Ez semmi másról nem szól, mint hogy olcsón (minimális nyereséggel) árulják a nyomtatót, aztán a patronból akarnak meggazdagodni.
    Hát lehet, de nem rajtam.
  • elektor
    #4
    A nyomtani szándékozó vásárol egy tényleg olcsón kapható nyomtatót és ha "jogtiszta patront" használ akkor egy év alatt többször is kifizeti a nyomtató árát.
  • wwenigma
    #3
    Gyenge minosegu -> ugyanolyan csak olcsóbb.... :D
  • Cobra.
    #2
    Egyébként vicces a "jogtiszta parton" kifejezés is :)
    Egyébként a Xerox "kissé" le van maradva ezzel a bejelentéssel ,a nagyobb gyártók már pár éve etetik ezzel a felhasználókat.
  • Skylake
    #1
    Szeretném megismertetni a Magyar Tintapatron és Tonerkazetta Újrahasznosítók Szövetségének illetékes tagjait az ún. "piaci verseny" fogalommal.

    De elmondom a trükköt, amivel ez a borzasztó dolog kikerülhető! Leteszik az adott téren illetékes kompetens politkusnak a jatott (ezt illetik az úgynevezett "korrupció" fogalommal), majd ennek eredményeként a parlament megszavazza, a Nemzeti Tintaparton és Tonerforgalmazó Zrt. felállításáról szóló törvényt, valamint a tonerek és tintapatronok forgalomba hozataláról és felhasználásáról szóló, természetesen sarkalatos törvényt.