Még visszatér Denevérember

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondanám, hogy nézd meg a Flash-sorozatot, talán megváltozna a véleményed (ha már szemmel láthatólag semmit nem tudsz a karakterről, csak amit gondolsz.) Aquaman eléggé "meseszerű" az tény, de nem akkora csicska, mint ahogy be van annak állítva sokszor 😊 Nekem pl. Batman volt mindig is egy "vicc" kategória, boldog lennék ha végre el lenne felejtve ez a (de)generált mánia.

(szerk.😊 Egyébként abban igazad van, hogy Batman egy ember, csak dettó "hülye" háttértörténettel, ha már itt tartunk. Gazdag ficsúr a kis játékszereivel.
Utoljára szerkesztette: Yagami, 2015.10.01. 02:21:49
Zombee
Érdekes lenne azért egy Superman játék. Az androidos egy vicc. De a Marvel is összekaphatná magát, mert nem jeleskednek játékok terén, még a Deadpool-ra talán rá lehet fogni, hogy jó (nem játszottam vele). De Pókember, Vasember...

tigeroo
miért ,aquaman kurva menő. az összes tengeri állat ura, övé poszeidon tridentje, atlantisz és a hét tenger királya, ereje majdnem supermané, a justice league egyik alapítótagja, és még a Halált is pofánbaszta 😄
"Ki ne szeretne például Villámmal vagy Aquaman-nel egyet kalandozni?"

Én. Mindegyik mesébe illő figura, a hülye háttértöténetekkel. De Batman legalább ember, különösebb szuperképességek nélkül. Ez teszi vonzóvá.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Aquaman az egyik legkevésbé vonzó szuperhős, inkább holmi mesébe illő figura. Flash vagy Superman sokkal inkább megmozgatná a tömeget. No meg a pénztárcájukat.