13
-
matatom #13 A másik óriási probléma az EU hazug, liberális irányvonala, amivel idecsábítják nem csak a menekülteket, hanem jószerével mindenkit, aki jobb megélhetést akar, de elsősorban a bűnözőknek kész Kánaán az ID-nélküli "oda megyek, ahova akarok és követelem a jogaimat" státus. Angela Merkel, Claud Juncker stb. politikusokat állítanám pellengérre saját népe előtt...
Ugye, megmondtam,... a pénz beszél. ;) -
hungi #12 "szakemberek és önkéntes segítőik a helyszínen igyekeznek megakadályozni a kulturális javak elpusztítását, például homozsákokkal védik az építményeket. "
RPG-k és AK-k ellen nagyon hatásos lehet...
"homozsák" LOL -
Bazsio #11 Igazad van, ezt mondom én is. Ha nem támogatnák őket akkor....sokkal jobb volna az élet ott. -
#10 Az egész NATO-nak Aszadot kellett volna támogatnia már amikor tudomásuk lett az ISIS szövetségről... persze nem ezt tették, hanem tovább finanszírozták a "felkelőket" és küldték a fegyvereket - egyenesen az ISIS-nek.
Az USA geopolitikai játszmái miatt menekültek emberek milliói a szír, iraki és líbiai háborúk elől. Többnyire nekik köszönhető ez a humanitárius katasztrófa.
Bővebben:
http://sg.hu/forum/uzenet/1390748746/3403
A másik óriási probléma az EU hazug, liberális irányvonala, amivel idecsábítják nem csak a menekülteket, hanem jószerével mindenkit, aki jobb megélhetést akar, de elsősorban a bűnözőknek kész Kánaán az ID-nélküli "oda megyek, ahova akarok és követelem a jogaimat" státus. Angela Merkel, Claud Juncker stb. politikusokat állítanám pellengérre saját népe előtt...
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.09.25. 23:48:57 -
#9 Protip: Amikor egy ilyen volumenű, ennyi embert megmozgató történés során egyetlen, jól körülhatárolható csoportra rámutatsz, és közlöd, hogy "ők a hibásak" - nos, olyankor jellemzően elb*szod. -
Sequoyah #8 En mostanaban ezt olvasgatom:
Tortenelem cikkek
Nem mondom, hogy mindenhol tokeletes, de te biztosan rengeteget fogsz tanulni belole.
A kovetkezo temakat javaslom:
Az iszlam kialakulasa
Az iszlám és az arab terjeszkedés a kozepkorban
A Bizánci Birodalom története
Gyarmatositasok kora
Vilaghaboruk vonatkozo resze
Kozel kelet tortenete a 20 szazadban es a hideghaboruban -
Sequoyah #7 Kinyitnal egy barmilyen tortenelemkonyvet, es elolvasnad mielott elkezd dolni a baromsag a szadon?
En megtettem a faradtsagot, es nem hulyeseg ismerni mi tortent ott ugy kb az elmult 1500 evben. Talan kevesbe lennenek ilyen korlatolt es szuklatokoru megnyilvanulasaid. -
Anonymusxx #6 Nem tudom kik csináltak káoszt, és indítottak háborúkat a közel-keleten, biztos nem a jenkik...
ja, de.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.09.25. 19:14:21 -
Bazsio #5 Igaz, de nem tudom ki támogatja a rombolókat.... -
matatom #4 Hehe, valahogy folyamatosan kimarad, hogy az oroszok meg jelenleg Aszadot támogatják pl. katonailag, anno meg mondjuk Afganisztánban is igen aktívak voltak. Szóval mindig is elöszeretettel vívták meg a közelkeleten a nagyhatalmak csatáikat.
Az egyik tizenkilenc a másik meg egy híján húsz. Felénk meg mindig arról leng a zászló, aki épp több pénzt nyom a propagandába. Míg a 90-es években és a korai 2000-es években az amerikaiak, úgy jelenleg az oroszok toják a propagandába a zsét.
Utoljára szerkesztette: matatom, 2015.09.25. 14:55:00 -
#3 Persze, mindenért ők a hibásak, senki más a világon... -
Bazsio #2 Persze, már mindegy úgyse lesz olyan mint amilyen volt......köszönhetjük USA-nak:( -
bracsek #1 homo homo homozsák :)