13
  • matatom
    A másik óriási probléma az EU hazug, liberális irányvonala, amivel idecsábítják nem csak a menekülteket, hanem jószerével mindenkit, aki jobb megélhetést akar, de elsősorban a bűnözőknek kész Kánaán az ID-nélküli "oda megyek, ahova akarok és követelem a jogaimat" státus. Angela Merkel, Claud Juncker stb. politikusokat állítanám pellengérre saját népe előtt...

Ugye, megmondtam,... a pénz beszél. ;)
  • hungi
    "szakemberek és önkéntes segítőik a helyszínen igyekeznek megakadályozni a kulturális javak elpusztítását, például homozsákokkal védik az építményeket. "
    RPG-k és AK-k ellen nagyon hatásos lehet...

"homozsák" LOL
  • Bazsio
    Igazad van, ezt mondom én is. Ha nem támogatnák őket akkor....sokkal jobb volna az élet ott.
  • Tetsuo
    Az egész NATO-nak Aszadot kellett volna támogatnia már amikor tudomásuk lett az ISIS szövetségről... persze nem ezt tették, hanem tovább finanszírozták a "felkelőket" és küldték a fegyvereket - egyenesen az ISIS-nek.
    Az USA geopolitikai játszmái miatt menekültek emberek milliói a szír, iraki és líbiai háborúk elől. Többnyire nekik köszönhető ez a humanitárius katasztrófa.
    Bővebben:
    http://sg.hu/forum/uzenet/1390748746/3403

A másik óriási probléma az EU hazug, liberális irányvonala, amivel idecsábítják nem csak a menekülteket, hanem jószerével mindenkit, aki jobb megélhetést akar, de elsősorban a bűnözőknek kész Kánaán az ID-nélküli "oda megyek, ahova akarok és követelem a jogaimat" státus. Angela Merkel, Claud Juncker stb. politikusokat állítanám pellengérre saját népe előtt...

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.09.25. 23:48:57
  • PrasCo
    Protip: Amikor egy ilyen volumenű, ennyi embert megmozgató történés során egyetlen, jól körülhatárolható csoportra rámutatsz, és közlöd, hogy "ők a hibásak" - nos, olyankor jellemzően elb*szod.
  • Sequoyah
    En mostanaban ezt olvasgatom:
    Tortenelem cikkek
    Nem mondom, hogy mindenhol tokeletes, de te biztosan rengeteget fogsz tanulni belole.

A kovetkezo temakat javaslom:
    Az iszlam kialakulasa
    Az iszlám és az arab terjeszkedés a kozepkorban
    A Bizánci Birodalom története
    Gyarmatositasok kora
    Vilaghaboruk vonatkozo resze
    Kozel kelet tortenete a 20 szazadban es a hideghaboruban
  • Sequoyah
    Kinyitnal egy barmilyen tortenelemkonyvet, es elolvasnad mielott elkezd dolni a baromsag a szadon?
    En megtettem a faradtsagot, es nem hulyeseg ismerni mi tortent ott ugy kb az elmult 1500 evben. Talan kevesbe lennenek ilyen korlatolt es szuklatokoru megnyilvanulasaid.
  • Anonymusxx
    Nem tudom kik csináltak káoszt, és indítottak háborúkat a közel-keleten, biztos nem a jenkik...
    ja, de.

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.09.25. 19:14:21
  • Bazsio
    Igaz, de nem tudom ki támogatja a rombolókat....
  • matatom
    Hehe, valahogy folyamatosan kimarad, hogy az oroszok meg jelenleg Aszadot támogatják pl. katonailag, anno meg mondjuk Afganisztánban is igen aktívak voltak. Szóval mindig is elöszeretettel vívták meg a közelkeleten a nagyhatalmak csatáikat.
    Az egyik tizenkilenc a másik meg egy híján húsz. Felénk meg mindig arról leng a zászló, aki épp több pénzt nyom a propagandába. Míg a 90-es években és a korai 2000-es években az amerikaiak, úgy jelenleg az oroszok toják a propagandába a zsét.
    Utoljára szerkesztette: matatom, 2015.09.25. 14:55:00
  • molnibalage83
    Persze, mindenért ők a hibásak, senki más a világon...
  • Bazsio
    Persze, már mindegy úgyse lesz olyan mint amilyen volt......köszönhetjük USA-nak:(
  • bracsek #1
    homo homo homozsák :)