5
  • Ragnaar
    Nekem moziban csak a 3D miatt tetszett, de rengeteg következetlenség van benne. És nem kellett volna ennyire hasonlítania az Alien féle szituációhoz. Az űrhajó, az idegen is hasonló volt, de szemmel láthatóan nem ugyanaz. Jah és néhány meme ami nem véletlen. (nem akarom telespammelni a fórumot)

Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.09.28. 14:31:12
  • Ender Wiggin #4
    csak egy dolgot magyarázzon meg: mi a f..nak kellett egyáltalán ez a baromság? egyetlen épkézláb jelenete, dialógja nem volt a filmnek. scott kb. a sólyom óta nem csinált nézhető filmet.
  • Macropus Rufus
    kíváncsi vagyok, hol fog kapcsolódni az Alien szériához. Mert ez számomra rejtély.
    De nekem elég lenne egyenlőre a 2. rész is. Hátha abban megmagyaráz pár dolgot, mert az első az egy olyan összecsapott valaminek tűnik.
  • Zombee
    Nekem tetszett a moziban, hála az égnek nem 3D-ben néztük. Csak idegesített, hogy a filmnek nincs vége. :)
  • arty
    én ottleszek a moziban, az biztos :)

(az első rész az elment kategória volt moziban (a 3d mondjuk jól elb*szta), aztán otthon újranézve egyre inkább nem érdekeltek a hibái, "megmagyaráztam őket magamnak", érdekel a folytatás)