7
Allison Road - A Silent Hills szellemi örököse
  • grebber
    #7
    Ezért nem valósulhat meg az Allison Road... kb mert csak
    Remélem valaki felkarolja.
  • grebber
    #6
    Hoppá: leállították az Allison Road fejlesztését

    Minden reményem abban, van hogy valaki átveszi majd.
  • preziosi
    #5
    a mai nappal nagyon jó fordulatot vett a story, a kickstartert ugyan lelőtték, viszont egyúttal be is jelentették, hogy a worms-ről elhíresült team 17 felkarolta a projektet, így már van kiadó is.
  • grebber
    #4
    Remélem a kickstarter fail után azért megjelenik majd! Mert nagyon annak néz ki.
  • preziosi
    #3
    újabb concept képek:




  • grebber
    #2
    Túl "nagynak" gondoltam ,ahogy felkapták anno. Azt hittem, hogy 2-3 nap alatt meglesz a pénz. Elég lassan gyűlik :( De bízom benne ,hogy meglesz.
  • preziosi
    #1


    Mostanra már beletörődtek a rajongók abba, hogy az ígéretes Silent Hillsből nem lesz semmi -- lesz azonban valami hasonló, mégpedig egy független csapattól. A mindösszesen hat főből álló Lilith Ltd. már 2014 szeptembere (nem sokkal korábban, augusztusban jelent meg a P.T.) óta dolgozik az Allison Road című játékukon, ami szakasztott olyan, mint a Konami lelőtt projektje, hiszen ez is egy belső nézetes túlélőhorror, de a helyszín persze nem a legendás Silent Hill, hanem az Egyesült Királyság.

    A történet szerint a hősünk, amnéziától szenvedve, a saját házában ébred fel, és fogalma sincs, hogy pontosan mi történt, és miért van bezárva, de az hamar világossá válik, hogy meg kell találni az eltűnt családját és szembe kell szállnia a Lily nevű rémmel és ház falai között rejtőző egyéb sötét lényekkel. Minderre öt esténk lesz, ami egy pokoli kalandnak ígérkezik. (forrás: Pc Guru)



    hivatalos weboldal:
    http://www.allisonroadgame.com/
    kickstarter oldal, lehet támogatni:
    https://www.kickstarter.com/projects/allisonroad/allison-road-first-person-next-gen-survival-horror