3
  • Astrojan
    #3
    Nagyon jól gondolod. Ez a birkatömeg ráadásul olyannyira elégedett önmagával és a saját elmebeteg gondolataival, hogy még erőszakkal sem lehet nekik elmagyarázni olyasmit ami nincs benne a wikipédiában. De szerintem még azt se.

    Igen, ez neked is szól gerő, radírpók, dégyé és még számtalan kekec áltudós urak. Kéretik továbbá üresen személyeskedni "tenyésztett amnéziás birkatömeg.. gyökerek" :)
  • overseer-7
    #2
    ma már senkit nem érdekel a tudomány.. a haladás.
    Mindenkinek az agya el van árasztva a töménytelen szórakoztatással.. időfecsérlő, hamis sikerélményeket támogató programokkal, jelenségekkel.
    Az iskolában nem arra tanítanak, hogy gondolkodj kritikusan, gondolkodj kreatívan.. hanem, hogy ezer meg millió felszínes adattal teli tömködjék a gyerekek agyát.. arra kondícionálják őket, hogy az autorítás megkérdőjelezhetetlen, minden körülmények között engedelmeskedni kell a szabályoknak, elvárásoknak, ezzel leterhelik őket, az idő eltelik és közben nincs kreatív megvalósítás, többnyire a futószalag mellett ismétlő redundáns munkafolyamatokra képzik őket, ahol nincs szükség gondolkodásra.

    A kulcsszavak: leterhelés, elterelés, szórakoztatás, kondícionálás, idomítás, jutalmazás-büntetés.
    mindeközben az idő meg csak telik.. telik... telik és szépen lassan meghalunk, miközben a mónika, meg éjjel nappal budapest, vagy más különféle szórakoztató dolgokkal foglaljuk le magunkat..

    A helyett, hogy építenénk a személyes jövőnket, és biztosítanánk magunk és gyermekeink számára, az intellektuális, gazdasági, morális, kulturális és szellemi alapjainkat, és örökségünket.

    Ezek nélkül, csak tenyésztett amnéziás birkatömeg vagyunk, gyökerek és önálló gondolkodás nélkül.

    Az ilyen tipusú emberi erőforrás állatokat, úgy terelhetik ahogy a hatalom kénye szeretné.

    Én így gondolom.
  • ostoros
    #1
    Ez sajnos így van.