6
-
Evoluti0N #6 Hát, nem hiszem. A jelenlegi generáció eddig hál' az égnek úgy tűnik, hogy elég baráti gépigényű és ez szerintem nem is nagyon fog változni. Persze vannak extrém esetek, de nem sok. A gyenge jelenlegi generációs konzoloknak köszönhetően, középkategóriás gépeken is gyönyörűen elfutnak a legújabb játékok.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.17. 15:03:15 -
Ha jók a megérzéseim akkor a Witcher3 al karöltve ez a 2 játék lemos mindent idén(nálam biztosan...)...Ja és nem csak idén...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.09.17. 08:51:28 -
Amit eddig láttunk grafikát, finoman fogalmazva nem indokolja a magas gépigényt.
Szerintem egy közepes configon 660ti/760 valami 3ghz es i5 meg 6-8gb ram) elszaladgál majd mid-highon.
Ezt abból gondolom, hogy eddig minden új cucc szépen elment(GTA5, Witcher3 stb).
Direkt olyanokat írtam amik nagy világban játszódnak és direkt olyanokat amiknek a grafikája eléri a látottak alapján a Fallout4 színvonalát(a witcher3é felülmúlja(gondolom ezen nem fogok senkivel összeveszni) és mégis szépen megy).
Szóval szerintem nem kell fosni a gépigénytől akinek a fenti címek jól futottak azoknak szerintem a Fallout4 is el fog.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.09.17. 08:40:39 -
Stonee #3 A válasz pedig végtelenül egyszerű: lehet majd mélyen zsebbe nyúlni, ha elfogadható minőségben szeretnénk vele játszani... :) -
petrov144 #2 Az ősz nagy igérete, kiváncsi leszek rá. -
Basszus... hasonlóan működik, mint a The Evil Within-ben, teszem hozzá, szinte mindenütt így megy. Újságírás alja.