Az EA megveszi a The Witcher fejlesztőjét?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazán tiszteletre méltó dolog, hogy egy ennyire kiélezett szakmában, mint a játékipar, akad egy csapat, mely képes a hatalmas költségvetéssel dolgozó konkurensek tengerében minőségi címeket úgy letenni az asztalra, hogy közben végig a játékos maradjon előtérben. Nyilván mint mindenki, ők is pénzért dolgoznak, puszta lelkesedésből nem lehet megélni, de a fejlesztők hozzáállása, üzletpolitikája sokat elmond a lengyel bandáról.
Cyberpunk-ra én is kíváncsi vagyok, azon az egy kis "álló" traileren kívül még semmi nincs róla.
Hát csak reménykedni merek, hogy nem adják el magukat 😞. EA-val a háttérben nem lennének ugyan azok. Rendesen szemen köpték a játékipart és tuti milliók kedvence lett a CD Projekt. Ők az egyik a kevés közül akik megérdemlik a pénzt.
- kiadták minden idők legjobb rpg-jét és egyik legjobb játékát
- jól lett optimalizálva (szerintem)
-fossák a dlc-ket " INGYEN"!
-nincs levédve a game,
- sorolhatnám de minek aki rákattant az tudja úgy is

Nagyon várom a következő játékukat a Cyberpunkot 2077-et.
De ha EA belerondít a képbe vagy bármilyen hasonszőrű pénzéhes Óriás akkor , már retteghetünk. Pedig nagy szükség van ilyen mesterművekre mint a Witcher 3.
Nem jelent semmit, hogy cáfolták. Bevett szokás, hogy kiszivárgott dolgokat cáfolnak, hogy aztán egy adott időpontban bejelentsék, hogy mégis igaz a pletyka.