5
  • Sir Cryalot
    #5
    -hát ha azt az alkalmi szembehugyozást amit művel véleménynek lehet hívni, akkor igen, egyébként meg hogy többnyire mennyire tetszenek neki dolgok, az meg nem vélemény

    komolyabb kritikái nincsenek, mint pl . itt:

    http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=27792
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.09.18. 09:00:13
  • Ender Wiggin #4
    azért angry joe véleményére elég sokan adnak...
  • Angelus1991ster
    #3
    Ahogy a linkelt videó is mutatja, hogy bármelyik proliból lehet sztár a saját környezetében. Csak semmilyenkednie kell, szelfizni egész nap. Ebédjét fogyasztja,de előtte lefotózza. Babákról (és más cukiság faktorral megáldott négylábút) és oszt meg lájkkunyerálós videókat és képeket. Erre a legalja szintre alacsonyodott le a kommunikáció.


    Régen még egy játékot rendesen megmutatták. Ennek a műfajnak a legjobb hazai képviselője FreddyD. Rossz Pc Játékok Sorozatot azóta sem múlta felül senki. Aki még a fapados paint-es módszerrel is minőségi műsort állított össze.
    Engem dűhít az, hogy semmiféle önvizsgálat nélkül fossák a szemetet az internet világába. Narrálásra alkalmatlanok, intro-n kívűl mást nem csinált, de a DONATE koldulás gombot, azt kirakja ( mer nagyon megérdemli ). Igaz , hogy az internet nem televízió. De az nem azt jelenti, hogy fost kell gyártani. Ha fos akkor jegelje a winchesteren.

    Kíváncsi lennék, ha a youtube bevezetné a konkrét/tényleges néző számot, akkor mennyi nézője lenne ezeknek a senkiknek. Konkrét nézőszám alatt azt értem, hogy az adott néző a videó 10%-nál többett nézett meg. Nem csak kattintgatott bele párat , vagy csak félrekattintva belelépett oszt jóvan.
  • Sir Cryalot
    #2
    narcissztikusok az über-narcissztikust ,
    azaz többnyire
    a kezdő személyiségzavaros a "full blown" személyiségzavarost.

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sdYnUyemx-0#t=211
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.09.13. 17:23:23
  • kissssss
    #1
    csak tudnám mit imádnak az emberek az ilyen pewipiewi youtube celebmajmokon.