Itt az FPS-szemszögű akciófilm előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS szemszögű akciófilm. Ez jó vicc... 😄
Amúgy tudja a cikkíró hogy az FPS egy játékkategória rövidítése?
Maximum FP (first person) szemszög van, de nem FPS...
Amúgy tudja a cikkíró hogy az FPS egy játékkategória rövidítése?
Maximum FP (first person) szemszög van, de nem FPS...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Egyébként te másokat szoktál nézni FPS-ezés közben?"
A Twitch.tv nem erről szól? És dollármilliárdokat ér már a cég.
A Twitch.tv nem erről szól? És dollármilliárdokat ér már a cég.
Én úgy vettem észre, hogy itt az sg fórumon lévő emberek szinte semmihez nem tudnak pozitívan hozzáállni (persze vannak kivételek). Személy szerint nekem nagyon tetszett a videó és egész jó ötletnek tartom. Persze az is lehet miután megnézem a filmet egy hatalmasat csalódok, de azért adok egy esélyt.
"hosszabb távon nézhetetlen ez a látószög, szédülést, fejfájást okoz"- ezt nem minden emberrel van így, csak akik érzékenyek rá. Mint ahogy a 3D filmeknél, van akiknek 20 perc után fáj a fejük, de vannak akik fél napot is nézhetnék (pl. én) és nincs semmi bajuk.
"hosszabb távon nézhetetlen ez a látószög, szédülést, fejfájást okoz"- ezt nem minden emberrel van így, csak akik érzékenyek rá. Mint ahogy a 3D filmeknél, van akiknek 20 perc után fáj a fejük, de vannak akik fél napot is nézhetnék (pl. én) és nincs semmi bajuk.
szerintem sokszor van váltás szemszöget illetően...
Mint ahogy az egész hozzászólása is. 😊
Már hogy lenne baromság? Ő csak jobban tudja, hogy neki milyen élmény. Egyébként te másokat szoktál nézni FPS-ezés közben? Gratulálok.
"PC-n is iszonyatos fárasztó másvalakit nézni, miközben FPS-el játszik. "
Ez elképesztő nagy baromság.
Ez elképesztő nagy baromság.
10éves vér Istvánok már gerjednek erre a sz*rra.
Pedig hosszabb távon nézhetetlen ez a látószög, szédülést, fejfájást okoz. PC-n is iszonyatos fárasztó másvalakit nézni, miközben FPS-el játszik.
Ez a tömény kamera rángás 1,5órán keresztül különösen kedves lehet majd...Én mondjuk sosem tudom meg.
Pedig hosszabb távon nézhetetlen ez a látószög, szédülést, fejfájást okoz. PC-n is iszonyatos fárasztó másvalakit nézni, miközben FPS-el játszik.
Ez a tömény kamera rángás 1,5órán keresztül különösen kedves lehet majd...Én mondjuk sosem tudom meg.
Biztos jól adtátok meg a főszereplő nevét, mert gyanús, hogy a trailer közepén csúnyán kinyiffant. 😄
Ezt ki fogja nézni másfél órán keresztül?
Borzasztó olcsónak tűnik.
Borzasztó olcsónak tűnik.
Istenem, mi ebben a jó. Olcsó amatőr hatású, mint valami fan made videó.
Egyébként ez nem valami kamu? Egy csomó részlet konkrétan ebből a videóból van kiszedve.
Edit: most látom, ott is Hardcoreként hivatkoznak rá, szóval nem lopott. De akkor is gagyi. Látványosnak látványos, de max. egy érdekes youtube videóként.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.09.13. 20:38:46
Egyébként ez nem valami kamu? Egy csomó részlet konkrétan ebből a videóból van kiszedve.
Edit: most látom, ott is Hardcoreként hivatkoznak rá, szóval nem lopott. De akkor is gagyi. Látványosnak látványos, de max. egy érdekes youtube videóként.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.09.13. 20:38:46
Jo otlet?? A jatekiparban ezt mar 23 eve hasznaljak.. 😊
Azta büdös krv@ jó mindenit, de fasza lesz ez!
Vegre valami otlet baz'meg.
A jatekiparra is raferne mar valami hasonlo.
Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.09.13. 16:35:38
A jatekiparra is raferne mar valami hasonlo.
Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.09.13. 16:35:38
Zsír lesz, várós 😊
Nem Volánbusz, csak egy Ikarus...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az összes jutubos cs,BF,Cod-ból összeollózták a legmeghökkentőbb killeket?
Must have 😄
Must have 😄
Erre kíváncsi leszek!
1:49-nél nem egy Volánbusz látható 1 másodperc erejéig???
1:49-nél nem egy Volánbusz látható 1 másodperc erejéig???