18
-
#18 FPS szemszögű akciófilm. Ez jó vicc... :D
Amúgy tudja a cikkíró hogy az FPS egy játékkategória rövidítése?
Maximum FP (first person) szemszög van, de nem FPS... -
Cat #17 "Egyébként te másokat szoktál nézni FPS-ezés közben?"
A Twitch.tv nem erről szól? És dollármilliárdokat ér már a cég. -
njozef84 #16 Én úgy vettem észre, hogy itt az sg fórumon lévő emberek szinte semmihez nem tudnak pozitívan hozzáállni (persze vannak kivételek). Személy szerint nekem nagyon tetszett a videó és egész jó ötletnek tartom. Persze az is lehet miután megnézem a filmet egy hatalmasat csalódok, de azért adok egy esélyt.
"hosszabb távon nézhetetlen ez a látószög, szédülést, fejfájást okoz"- ezt nem minden emberrel van így, csak akik érzékenyek rá. Mint ahogy a 3D filmeknél, van akiknek 20 perc után fáj a fejük, de vannak akik fél napot is nézhetnék (pl. én) és nincs semmi bajuk. -
AZUL #15 szerintem sokszor van váltás szemszöget illetően... -
tomboy013 #14 Mint ahogy az egész hozzászólása is. :) -
zetortraktor #13 Már hogy lenne baromság? Ő csak jobban tudja, hogy neki milyen élmény. Egyébként te másokat szoktál nézni FPS-ezés közben? Gratulálok. -
laci0604 #12 "PC-n is iszonyatos fárasztó másvalakit nézni, miközben FPS-el játszik. "
Ez elképesztő nagy baromság. -
TokraFan #11 10éves vér Istvánok már gerjednek erre a sz*rra.
Pedig hosszabb távon nézhetetlen ez a látószög, szédülést, fejfájást okoz. PC-n is iszonyatos fárasztó másvalakit nézni, miközben FPS-el játszik.
Ez a tömény kamera rángás 1,5órán keresztül különösen kedves lehet majd...Én mondjuk sosem tudom meg. -
Inquisitor #10 Biztos jól adtátok meg a főszereplő nevét, mert gyanús, hogy a trailer közepén csúnyán kinyiffant. :D -
heist #9 Ezt ki fogja nézni másfél órán keresztül?
Borzasztó olcsónak tűnik. -
#8 Istenem, mi ebben a jó. Olcsó amatőr hatású, mint valami fan made videó.
Egyébként ez nem valami kamu? Egy csomó részlet konkrétan ebből a videóból van kiszedve.
Edit: most látom, ott is Hardcoreként hivatkoznak rá, szóval nem lopott. De akkor is gagyi. Látványosnak látványos, de max. egy érdekes youtube videóként.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.09.13. 20:38:46 -
Zsoltee_a_bator #7 Jo otlet?? A jatekiparban ezt mar 23 eve hasznaljak.. :) -
ludwigvan #6 Azta büdös krv@ jó mindenit, de fasza lesz ez! -
ugh #5 Vegre valami otlet baz'meg.
A jatekiparra is raferne mar valami hasonlo.
Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.09.13. 16:35:38 -
tomboy013 #4 Zsír lesz, várós :) -
Ender Wiggin #3 Nem Volánbusz, csak egy Ikarus... -
flashpointer2 #2 Az összes jutubos cs,BF,Cod-ból összeollózták a legmeghökkentőbb killeket?
Must have :D -
balat86 #1 Erre kíváncsi leszek!
1:49-nél nem egy Volánbusz látható 1 másodperc erejéig???