12
  • ugh
    Nekem ne mond.
    Konkretan z3775- os tranformerem (is) van.
    A colin 3 meg az 1remake-je kb ugyanugy fut, de a remake sokkal rondabb .
    Amugy tulzas azt allitani ,hogy az altalad emlitett cuccok is jol futnak (doom 3 hl2) legalabbis nativban.
    Elindulnak.
    Maradjunk kb ennyiben. :)

Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.09.17. 21:34:35
  • Zombee
    Nem is a mélyenszántó sztori a lényeg a Left 4 Dead-ben, hanem a darálás, igazi sztorija nincs is. Én megvettem Steam-re, jó kis kikapcsolódás. :)
  • lac coo
    Látványosnak látványos, de é na hányós dagi zobiig bírtam, ott kapott egy hatalmas uninstallt :)))

Tripla Zs kategória .....

Ez viszont jó ...
  • Ender Wiggin #9
    A legjobb zombis videójáték a Plants Vs Zombies első része!
  • Zombee
    Kérdem: a cikkben nevesített Dying Light-on és Dead Island-en kívül mennyi komoly, látványos zombis játék van? Igen, Left 4 Dead, de az régebbi.
  • zola2000
    Nintendora mindig van generációnként 5-10 kihagyhatatlan exkluziv, de más semmi kb (ami nem csoda, multiplatform cimeket nem a gyengébb vason tol senki ha teheti, és általában mindenki megteheti) ha előbb nem a generáció végén-után érdemes venni szerintem.
  • zola2000
    "joval kisebb a vas ami indokolt lenne"

ugyan, senki sem optimalizál semmit ha nem muszáj. Nemrég vettem egy atomos tabletet, amiben van valami 4x1,6 ghz intel atom (soc) , olyan régebbi játékok futnak rajta mint az morrowind és dynasty warriors 6, doom3, half life 2 olyan maiak nem amik régebben pentium1en is futottak, alig szebbek náluk csak a felújitást manapság adták ki (age of empires 2 hd, grandia 2 anniversaryt próbáltam, age 2: 20fps, grandia 2: 8 fps)

Szóval tökmindegy hogy néz ki valami, ha ma adják ki, akkor mai erős gép kell neki, mert nem optimalizálnak tovább ha úgy gondolja a kiadó hogy a gépek nagyján fut.
  • Inquisitor
    Hát tudja a fene, én PC-n Wii U játékokból szívesen látnám a Lego City Undercovert, ami egy elég erős GTA áthallás kevésbé brutális verziója fiatalabbaknak. :D
  • ugh
    Inteligenciarol egy zombis jatek kapcsan beszelni elegge kepzavar...
    En probaltam es annyira ezert nem pocsek.
    Viszont joval kisebb a vas ami indokolt lenne
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.09.13. 17:43:11
  • lac coo
    Én jól elvagyok vele, nekem gyermeteg a Dyin Light meg a Dead island is, filmben az lenne a dupla zs kategória, ez meg a dráma :)))
  • Totti5
    "egyetlen külső fejlesztésű videojátékot sajnáltak a konzol tulajdonosaitól"

ŐŐŐőőő a ZombiU pont nem, persze valamennyire igen, a Bayonetta 2 viszont sokkal inkább...
  • Voltan
    Hát igen, ha ez mondjuk -5 évvel ezelőtt jön PC-re, akkor kult darab lehetett volna belőle (tudom, akkor még WII-U-ra se jött ki), de ez 2015-ben nagyon kevés, főleg a Dying Light, meg a Dead State után.
    Kár érte.