3
  • kron82
    #3
    "Barry Allen mellé csatlakozni fog Wally West, aki a képregényekben az első The Flash volt."
    Jay Garrick volt az első Flash és ő fog csatlakozni. Jó lenne,ha egyszer komolyabban utána nézne a cikk írója a témának,vagy legalább figyelne a trailer-ben elhangzó nevekre.
    Pont az a találkozás a tisztelgés a Showcase 4. számának,melyben először fut össze a két Flash. Inentől számítjuk a képregények Ezüst korát.
  • zetortraktor
    #2
    "általában a nézettség dönti el"
    "kimagasló a tetszési index."

    Az IMDb nem mér semmilyen nézettséget. A tetszési indexnek nincs köze a nézettséghez. Eleve aki nézi, annak tetszik, de az a tetszési index nem a mostani tetszési index, hanem az, amit 2-3 éve beütöttek neki.

    A nézettség egy adat. Az Arrow hoz egy 2,5 milliós nézettséget, ami elég alacsony, de csatorna szinten elég jó.

  • sertrex
    #1
    Mindamellett, hogy valóban jelen van a sorozatban a szappanopera feeling, elmondható, hogy a készítők zseniálisak. Mivel általában a nézettség dönti el hogy egy sorozat meddig életképes így az Arrow-nak semmi oka az aggodalomra. Ugyanis gyakorlatilag a tiniktől a 45+os nézőkig lefedte a nézettségi skálát. http://www.imdb.com/title/tt2193021/ratings?ref_=tt_ov_rt Érdemes megnézni az IMDB részlete grafikonját, hogy szinte mindem korosztály számára kimagasló a tetszési index. A Flash ugyancsak szépen teljesít, de szerintem csak az utolsó harmadra erősített, addig csak egy közepes tini sorozat volt, bár sorozat létére igen látványosan. De várós mind a két széria folytatása. :)