9
-
dartois83 #9 Ja, Civil War nagyon várós (Amerika kapitány vs. Vasember). -
#8 Amerika Kapitánynál főleg a régi volt nagyon hazafias, "amerikás", a 60-as években feltámasztott sorozat már illeszkedett a korabeli képregények közé. Egyébként tényleg jó mindkét része, jobban is tetszettek, mint a Vasember 2-3. részei, Thor-nak is csak az első volt jó. -
Wittgen #7 A Vasemberek oltári jók voltak, főleg Downey miatt. A Thor első része xar volt, az Avangers sem jött be, a 2. részeket már ingyé' néztem, de kár volt belefeccölni a szabadidőmet, főleg a Thor2-be.
A CA filmek viszont nagyon szórakoztatóak, főleg a 2. részt találták el. Na meg a GotG is elég jól sikerült, bár szerintem nagyobb a füstje, mint a lángja, annyira nem kiemelkedő alkotás, mint amennyire sztárolják, csak jól lett összerakva. Bár ez a lényege egy mozifilmnek, hogy szórakoztató legyen. -
dartois83 #6 Nekem az Amerika Kapitány valamiért bejött, jobban, mint a többi hősé. A második rész is, persze én is csak 2x bírtam megnézni, valahogy másodszorra alábbhagyott az érdeklődés. De a témája, a zenéje (Alan Silvestri) nagyon karakteres, számomra szimpatikus, földhözragadt karakter és nem vitték bele azt a sok amerika-majmolást, ami az eredeti képregényből következett volna. Az első CA rész nekem kicsit Rocketeer a második pedig olyan Elnök emberei (mármint a film, nem a sorozat) érzésű, különösen jó volt benne a sok összeesküvés-szál. -
Etinger #5 Itthon amúgy a Thor vagy a CA sem volt sokkal ismertebb mint a Hangyaember. Vasember meg tulajdonképpen Robert Downey miatt lett ilyen felkapott. Amik tényleg ismertebbek, az a Pókember, Batman meg Superman. A többi az szerintem nem annyira. -
Etinger #4 Nekem haver azt mondta, hogy a CA második része teljesen jó, kicsit jobb is pl mint az Age of Ultron. Én nem láttam, nem tudom :) Hát a Thor az Thor.. -
#3 Hát egyiknél sem nehéz jobbnak lenni. A CA mindkét részét csak azért néztem meg torrentékán az AV2 előtt, hogy biztosasn értsem. Mindkettő tökéletesen felejthető alkotás. A Thor akkora hulladék volt, hogy a 2. részét még torrentékában sem néztem meg... -
#2 Tegyük hozzá, a karakter csak itthon ismeretlen, Amerikában nem. Aki meg olvasta az itthon megjelent Marvel képregényeket, annak szintén nem ismeretlen. -
Etinger #1 Maga a film pedig szerintem lényegesen jobb mint a Thor vagy a Cpt America. Mármint ha az első részeket nézem.