6
  • Etinger
    Anyagilag jobb, minőségileg egy 0. És mivel igazából csak az anyagiak számítanak....
  • Atisz #5
    Az első rész sem volt jó (néhány poéntól, ami fekszik, ugyanis még nem válik jóvá egy film).

Játékokból nem túl szerencsés filmeket készíteni (illetve amikből lehetne, azokat messzire elkerülik), talán a Resident Evil és a Silent Hill 1-1. részei, amik ellenpéldaként említhetőek.

(na jó, Uwe Boll is tudott jót csinálni a Postalból, bár ott egyértelműen be lett célozva a karikatúra, mint műfaj)
  • Ender Wiggin #4
    ahogy lapaj írta, az első jó film volt. olyphant kiváló ügynök, dougray scott kiváló nyomozó, nagyon jó zene. az akció tűrhető. ez az új, pfujj. semmit nem lehet kiemelni, az akció pedig egyenesen szar, fantasztikus kategória, mint a wanted, a salt, a shoot them up meg hasonló baromságokban.
    én játszottam az első hitmanekkel, de a splinter cellhez képest rohadt gyenge volt a lopakodás, szóval nem mondanám, hogy rajongó vagyok. de a játék ismerete nem zavart...
  • ttt1
    Ha besült akkor hogyan lehet jobb??? Vagy nekem vannak értelmezési problémáim csak ?
  • maffi
    én a Hitman sorozat összes részével játszottam, és imádtam (talán rajongónak is mondhatom magam) és botrányos szarnak tartom az első részt. szerintem minden igazi Hitman játékos így gondolkodik, mivel semmi köze a filmnek a játékhoz. a játék lényege, hogy a színfalak mögött megbújva, vagy épp az ellenfelet megtévestve elegánsan oldja meg 47-es a rábízott feladatot. álruhába bújik, lopakodik, és a végén egy lövéssel vagy épp oly módon végez a célponttal, hogy hozzá sem ért (mérgezés, tartókötelek elvágása a liftben stb). a film(ek) ezzel ellentétben full agyatlan hentelésből állnak, aminek semmi köze az előzőekben felvázolt stílushoz.
  • Lapajka
    HA jobb lett mint az előző rész, akkor nagyon jó film lett. Tekintve hogy az első rész is kiváló volt. Mivel réteg film, és csak a játék rajongói élvezik, a birkatömeg körében azért bukik meg ez e franchise.. én speciel Hitman játék rajongóként nagyon élveztem az előző részt, az elmúlt 8 évben többször is megnéztem... zseniális rendezés, zseniális főszereplő, príma zene, a sztori kicsit gyenge valóban, de nem vészes... szóval ha ennél még jobb az új rész, az garantáltan, a Hitman rajongóknak nagyon fog tetszeni, a gyűjteményekben bérelt helye van...