5
-
Liquido #5 Nem is érdemelsz meg egy Dell gépet barátom. Az vitathatatlan hogy volt nem túl jól sikerült szériájuk (persze melyik gyártónak nincs), de évtizedes tapasztalatból mondhatom, hogy a Dell a legjobb márkák egyike. Konkrétan a mai napig egy Inspiron 6400-at is nyúzok, amit még 2006-ban vettem (kicsit feltuningoltam). Csak egy példa hogy milyen "gyenge" a Dell. Mellesleg az akkumulátora 2 éve ment tönkre, cirka 7 évet bírt, milyen gagyi igaz?
-
dartois83 #4 Én is most vettem egy Dell-t, persze csak sima Inspiron, és meg vagyok elégedve vele, de csodálnám, ha kibírná tíz évig. :) -
matrix222 #3 Nekem van egy Dell XPS-em is, olyan 10 eve? Nagyon elegedett vagyok. Ha kicserelem akkor az egy XPS 870, i7 lesz.
Utoljára szerkesztette: matrix222, 2015.09.10. 17:41:25 -
dartois83 #2 Ezeket mire alapozod? (nem környezetbarát). Csak mert most nézek egy pár éves Greenpeace-jelentést (jó, sötétzöldek, de legalább szigorúan néznek a gyártókra), és a Dell teljesen a középmezőnyben, vagy néha magasabban van az összes többi, itthon is kapható tömegmárka között.
Utoljára szerkesztette: dartois83, 2015.09.09. 19:27:30 -
heist #1 Ha rajtam múlik akkor a Dell-nek nem fog növekedni semmi sem. Egyike a legkevésbé környezetbarát gyártóknak, magasról lesz.rja az egészet.
Hát Dell-t nem veszek az biztos minden termékükre van más vagy jobb márka.