613
  • Tehasut
    Szerintem ezt NAGYON nem kéne. Gondolom, ez is a mostanában lezajló, játékkiadókat célzó, érthetetlen és céltalan (és nem mellesleg baromi unalmas) ámokfutásod része. Az egy dolog, hogy te ilyen-olyan indokkal megsértődtél rájuk, de azért gyermeteg bosszútól vezérelve a warezt nem kéne reklámozni. Az ember azt gondolná, hogy aki ilyen gazdag játékfordítói múlttal rendelkezik, abban jóval több alázat van a játékok iránt...
    Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.01.13. 08:27:02
  • steweee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem ez szimpatikusabban tömöritett verziónak tünik, nem tudom van e különbség vagy vmi ebbe nincs benne mert sokkal kisebb

https://kat.cr/dragons-dogma-dark-arisen-full-game-pc-t11894659.html
  • TBTPumpa
    Öbölből már elérhető tegnap óta.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dragons.Dogma.Dark.Arisen.Cracked-3DM - 19.3GB

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.11. 17:53:36
  • grebber
    Képek minden mennyiségben
  • grebber
    Nfohumpon már képek is vannak akit érdekel.

"Played a little of it and it seems to be a well done port, never dropped below 60 fps on max settings at 1440p with a 970."

"It runs very well even at 4k with 970 around 55FPS"
  • grebber
    Dragon's Dogma - új előzetes és gépigény
  • wedge31
  • Krusade
    csodás. de Dragon's Dogma Online szerintem jobb.
  • wedge31
  • MoRT2195
    Minden konzol exkluzív játéknál feljön, hogy lesz PC-re. Aztán vagy beválik, vagy nem...
  • Was
    Ajha és talán hozza is azt a minőséget., amik a képeken volt annak idején. Emlékszem már a megjelenéskor (2012) emlegették - biztos forrásból- a PC-s verziót, és igazuk lett!
    Na akkor megveszem harmadszor is, mert annak idején nem jutottam a végére (helyenként leüllt a dolog), de minidg is zavart, hogy abba hagytam.
  • grebber
    Megtisztelve a honfitársaimat magyarul is: PC-re is jön a Dragon's Dogma: Dark Arisen
  • wedge31
    2016 januárban jön a pc port.

Link.