613
-
#13 Szerintem ezt NAGYON nem kéne. Gondolom, ez is a mostanában lezajló, játékkiadókat célzó, érthetetlen és céltalan (és nem mellesleg baromi unalmas) ámokfutásod része. Az egy dolog, hogy te ilyen-olyan indokkal megsértődtél rájuk, de azért gyermeteg bosszútól vezérelve a warezt nem kéne reklámozni. Az ember azt gondolná, hogy aki ilyen gazdag játékfordítói múlttal rendelkezik, abban jóval több alázat van a játékok iránt...
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.01.13. 08:27:02 -
steweee #12 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem ez szimpatikusabban tömöritett verziónak tünik, nem tudom van e különbség vagy vmi ebbe nincs benne mert sokkal kisebb
https://kat.cr/dragons-dogma-dark-arisen-full-game-pc-t11894659.html -
#11 Öbölből már elérhető tegnap óta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dragons.Dogma.Dark.Arisen.Cracked-3DM - 19.3GB
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.11. 17:53:36 -
#10 Képek minden mennyiségben -
#9 Nfohumpon már képek is vannak akit érdekel.
"Played a little of it and it seems to be a well done port, never dropped below 60 fps on max settings at 1440p with a 970."
"It runs very well even at 4k with 970 around 55FPS" -
#8 Dragon's Dogma - új előzetes és gépigény -
#7 -
Krusade #6 csodás. de Dragon's Dogma Online szerintem jobb. -
#5 -
#4 Minden konzol exkluzív játéknál feljön, hogy lesz PC-re. Aztán vagy beválik, vagy nem... -
Was #3 Ajha és talán hozza is azt a minőséget., amik a képeken volt annak idején. Emlékszem már a megjelenéskor (2012) emlegették - biztos forrásból- a PC-s verziót, és igazuk lett!
Na akkor megveszem harmadszor is, mert annak idején nem jutottam a végére (helyenként leüllt a dolog), de minidg is zavart, hogy abba hagytam. -
#2 Megtisztelve a honfitársaimat magyarul is: PC-re is jön a Dragon's Dogma: Dark Arisen -
#1 2016 januárban jön a pc port.
Link.