14
  • molnibalage83
    Inkább ne....
  • Svlad Cjelli
    Persze... MJ a sajat sorozatat sem tudta mar vallalni, Lloyd meg mar alig beszel.
  • dlb
    Legyen, csak más címmel, és majd a néző eldönti hogy megnézi vagy sem, ne egy klasszikus hátán akarjanak meggazdagodni, van egy pár reboot amelyik nézhető (nem jobb az eredetinél) lenne ha nem a nagy tesó árnyékában kellene meghúzódjon .

A székely fiú vacsora közben így szól az anyjához:
    - Édesanyám, nem elég savanyú ez a káposzta.
    - De hát fiam, ez nem savanyúkáposzta, hanem mákostészta.
    - Annak elég savanyú.

Valahogy így xDDD
  • Dagohun74
    Basszus, neeeee!
  • Kelta
    Neeeeeeeeeeeeeee
  • Jawarider
    Ha megcsinálják akkor nem fogok moziba járni.Bár így sem járok nagyon...
  • Paddy
    Tökéletesen egyetértek veled. Vannak filmek, amelyekhez nem szabad hozzányúlni, mert a mostani stúdiószemlélet képtelen az akkori sikert megismételni. Elég, ha megnézzük az utóbbi 4-5 év rebootjainak siker arányát. A forgatókönyvíró, producer, rendező, színészek kompletten összeállnának, akkor is húznám a seggem rendesen a kész termék miatt.

A Szellemírtók rebootos totál elb*szásáról már ne is beszéljünk...

Ha a next gen ezt a qualityt jelenti, akkor inkább maradjunk a múltbeli sikereknél.
  • Ender Wiggin #7
    Én még nem láttam jó rebootot. Csak kiherélt, a mai értelmi szintre butított, trendi szarokat, melyekre már most alig emlékszem. Ha a Szellemírtókat így meggyalázták, akkor nyilván a Vissza a jövőbe sem szent, simán rerepülhet majd valamelyik stúdió.
  • xido
    Hát ha már úgyis eltelt 30 év,öregedtek is annyit..filmben is lehet ugrani a jelenbe..Marty öregségére most jobban néz ki,mint a filmben maszkírozva,arra bőven elég a magyarázat,hogy a karambolt elkerülte...aztán szépen előkerül valami időgép..vendégszerepelnének egyet és átadnák a stafétát...Doki gyerekei is nagyok már,vihetik tovább a prímet...Akár az időgép kerülhet kormány kezébe is a távoli jövőben és valami Időzsarus vonalra lehet vinni...időutazással rengeteg dolgot meg lehet oldani..és kavarni is..csak minőségi módon kell..
  • dartois83
    Nem tudom miért nem éreznek szégyent a mai filmesek, hogy mindent rebootolni akarnak. Igazából nem tudok olyan filmet mondani, ami jobb volt, vagy legalább kicsit megközelítette színvonalban az eredetit. Ennél még a gyenge folytatások is jobbak.
  • barret
    Annyit tudok mondani a trilógiára,hogy ennél már csak rosszabbat lehet összehozni szerintem...
  • wraithLord
    Zemeckis és Gale helyében inkább engedélyezném a feldolgozást, mert úgyis lesz, és akkor már ők rakják össze, ne más.

Nem hinném, hogy nem tudnak összehozni valami hasonló jót, és ezzel útjára bocsátani egy next-gen Back to the Future-t.
    A színészválasztással kezdeném, köréjük felépíteni egy sztorit, forgatókönyvet, atmoszférát, hasonló jót, mint az eredeti. Szerintem mindenképpen folytatás kellene.
  • Elemir
    Nem vagyok reboot ellenes, mert láttam már sok jó reboot-ot, de ezt ne!
  • KoLaMan
    "Élőszereplős szériáról álmodni sem nagyon merünk."
    Mármint rémálomra gondoltál, ugye?
    Mert az lenne szvsz, ha bárki - hangsúlyozom, bárki - is hozzányúlna.
    Lehet szeretni, vagy nem szeretni ezt a sorozatot (nyilván ízlés dolga is), de vitathatatlanul annyira el van találva, a történeten, hangulaton, rendezésen át a színészekig, vagy akár a zenéig, hogy eleve esélytelen lenne minden próbálkozás.