6
  • kalapos01
    #6
    "Nem az első "kritika" ahol odáig vannak a filmért,"

    A kritika szerint a film élvezhetetlen.

    de amiket linkeltél, az pont ellentmond annak, amit írsz. nem arról van szó, hogy csak negatív kritikák vannak, a Meta és Rotten értékek arányok, nem azt jelentik, hogy csak negatív kritikát fogsz találni. az imdb-sek harmada szerint 8-9-10/10-es a film. a kritikusok harmada és negyede szerint is marha jó. ráklikkelsz 3-4 kritikára, abból egy legalább pozitív lesz. ez nem az, de biztos találsz olyat is.
  • Sequoyah
    #5
    Nem ertem miert kell mindenaron feszegetni a hatarokat es tullepni az ingerkuszobot. Van egy rakas vigjatek, ami az ingerkuszobon belul is nagyszeruen szorakoztat. Persze ehhez minosegi humor kell, amennyiben ez nem all rendelkezesre marad az alpari humor mint ez a film...
  • NiGhTM4R3
    #4
    Szerintem csak a *magyarok tudnak értékelni ilyen alpári vígjátékot, ahol még 2015-ben is a kakis/hányós poénon kell röhögni. Nem az első "kritika" ahol odáig vannak a filmért, szerintem 5 pontnál többet nem ért, túlságosan erőltetett poénok miatt.

    *Ratings: 6,3/10 from 10 192 users
    Metascore: 34/100
    TOMATOMETER: 27%
  • Montanosz
    #3
    Én eléggé kiakadtam mert hogy családi vígjáték?

    Hányós poénok hagyján de 9 éves kisgyereknek magyarázzuk el mire való a férfi wc-n az elválasztó falon egy lyuk? A többi kissé beteges és pervez poénról nem is szólva.
    Én nagyot csalódtam, fél óra után kikapcs és delete.
  • karajjj
    #2
    Nem mondom, hogy tökéletesen hozza a régi színvonalat, de közel jár hozzá.
  • dzsagon
    #1
    sikerült újra sírvaröhögnöm egy vígjátékon