5
-
GuyFawkes0 #5 Újra játszási ráta alacsony????? Több helyen is azt írják 256 különféle módon lehet végig vinni a játékot, 400 különböző halál jelenettel. 4 és 1/2.....5 óra alatt.....jobb esetben a játék 2/3-ig juthatsz el....nem hogy végig vinni.
"A gtrafikárs nem lehet panasz" Na arra biztos nem.....csak tudnám mi a gyíknyál az a "gtrafikárs".
Utoljára szerkesztette: GuyFawkes0, 2015.09.01. 00:59:51 -
Hoz_Hun #4 Amúgy a játék fantasztikus. Szinte nem tudtam letteni. -
Hoz_Hun #3 A játékidő 7-10 óra. Szerintem nincs ember aki 4 és fél óra alatt végigvinné, mert át se lehet ugrani a videókat, párbeszédeket. Az újrajátszási rátam meg kb 8x. PONT EZ A LÉNYEGE A JÁTÉKNAK. Szinte totál más eredményt hozhatsz ki és olyan videókkal, chapter részekkel találkozhatsz egy korábbi döntés miatt amivel eddig még nem. A vége is a játékostól függ, tetszőleges számú túlélő lete, azaz akár mindenki megúszhatja és akár mindenki meghalhat vagy játszhatunk úgy hogy a szimpatikusokat probáljuk életbentartani a genyábbak meg pusztulhatnak. Minden a játékoson múlik.
Amúgy nem rossz cikk. -
#2 Óriási az újrajátszási lehetőség - pont a pillangó hatás miatt. Kis döntésektől függ, hogy a végén ki is marad életben: mindenki vagy senki, vagy a kettő között.
Ráadásul fontos infot a háttérről ki lehet hagyni. A játék Indigo Prophecy, Heavy Rain, Beyond: Two Souls stílusú: akinek az bejön, ez is be fog. Akinek az sem, ez sem. -
A1274815 #1 Fájdalmas horror film clichék, idegesítő, irreális karakterek, QTE pokol.