10
  • nandoxxl
    #10
    A hozzátok hasonló troll rajongókra hallgat a MS. Ezért szar a telefonjuk. Ott a piaci részesedés, nincs mit magyarázni. Remélem egyszer a sok kocka rajongó helyett, az átlag felhasználói igényeket fogják kiszolgálni. Pl. olcsóbb win mobilban luxus a vaku, mert az más kategória:) Szánalmas az egész. Pedig az igazi verseny jót tenne a piacnak, de ahhoz ki kéne szolgálni az igényeket, nem pedig megmondjuk mi a jó nektek.
    Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2015.09.12. 17:48:47
  • Griphons
    #9
    Öregem, te aztán rendesen beteg vagy :) mit szívsz? mert nem kérek belőle :P
    Amikor gyaláztad a wp-t azt hittem hogy az androidról beszélsz, mert az tényleg egy szutyok minden tekintetben, és AZ tényleg az apple-t majmolja, a windowsnak köze nincs ahhoz ahogy az apple tálalja a dolgokat. Gyökeresen más út. És én veled ellentétben programozó vagyok.
  • T2k
    #8
    "Nem vagyok programozó..."

    Az nem kifejezés hogy nem. De nemcsak programozó nem vagy, hanem értelmesnek nevezhető lény sem.

    "de látom, hogy mivel szívnak az emberek a Win/WP fronton."

    Na, rajta, mivel szívnak, veled?

    "Szóval igen, ha én lennék a góré, sokkal jobb lenne a WP is, és a Win 8/10 is jobb lett volna."

    Te soha nem leszel góré, legfeljebb képzeletben a gumiszobádban.
  • T2k
    #7
    "Azért az univerzális appokhoz az is kell, hogy az adott cég megírja a progihoz a 3-4 féle GUI-t."

    Ha síkhülye vagy a kérdéshez - márpedig az vagy ez már rengetegszer bebizonyosodott - minek pofázol bele? Mi a jó abban neked, hogy folyamatosan betonhülyét csinálsz magadból? Ez a perverziód?

    Mióta csak olvaslak kizárólag bénázol, hihetetlenül ostoba, ronda, primitív szutyok dolgokat vagy képes kinyomni a fejedből, egyszóval elcseszett vagy de hihetetlenül. Borzalmas, és szánalmas. Eddig egy nagy nulla.
  • SaGa
    #6
    Ilyenek már vannak. A W10 start menü mellől induló csempés appok pontosan azt csinálják, mint a WP8 appjai. Pl a levelező, exchange postaládát beállítva a PC-re is le akarja húzni a céges ActiveSync házirendet és egy perc múlva altatni a képernyőt...
  • CairoJack
    #5
    Nem vagyok programozó... de látom, hogy mivel szívnak az emberek a Win/WP fronton. Szerintem amúgy ők is látnák, ha használnák is a saját vackaikat. Valszeg jobb termékeik lennének, és nagyobb piaci részesedésük, mind telefon, mind tabelt fronton.
    És mondok neked még valamit. Ballmer és Sinofsky akkora nagy hülyeségeket és ostobaságokat követett el anno, hogy ennél lényegében bárki képes jobbat alkotni. Vagy inkább jóváhagyni, mert nem ők írták a fent említett progikat, hanem csak rábólintottak egy végletesen rossz koncepcióra, ipartörténelmi bukást hozva ezzel a cégre. És nem mellesleg magukkal rántották a korábban világelső Nokiát a sírba. Legalábbis annak device részlegét.
    Szóval igen, ha én lennék a góré, sokkal jobb lenne a WP is, és a Win 8/10 is jobb lett volna. De nem kellek ehhez én. Szerintem bármely fórumon százával lehetne olyan embert találni, aki képes lenne jobb termékek megalkotására ösztönözni az MS-t.
    Bennem nincs túl sok kreativitás, de van ízlésem. És nálam még ezerszer tehetségesebb "átlaguserek" is élnek a nagyvilágban.
    És én/mi nem csak arra használjuk a telefont, tabletet, hogy a Bentley hátsó üléséről felhívjuk róla a személyi asszisztensünket, aki a hátsónkat is kitörli helyettünk. Ha ezek a hatalmas vagyonokkal megáldott emberek nem lennének teljes mértékben elszakadva a napi realitástól (és nem csak lelketlenül próbálták volna másolni az Apple sikermodelljét), már alapból +10-15%-ot dobna a WP részesedésén.
    Ha ezt megszórnánk egy csipetnyi ízléssel, talán már az övék lenne a piac harmada. Így viszont ezen eredmény tizede is csak álom.
  • Papa01 #4
    Nem is értem, miért nem téged tettek meg ott főnöknek.. :) Biztos minden tökéletes lenne már minden.
  • CairoJack
    #3
    Azért az univerzális appokhoz az is kell, hogy az adott cég megírja a progihoz a 3-4 féle GUI-t.
    És igen, az ötlet nagyon jó a megvalósítás viszont akkor sem lehetett volna szánalmasabb és elképesztően sokkal rosszabb, ha szánt szándékkal el akarták volna tolni.
    A WP (és ennek kapcsán a W8) megjelenése óta mondom, hogy a koncepcióban rengeteg lehetőség van, az MS azonban folyamatosan csak bénázik, megalkotva ezzel egy annyira hihetetlenül ostoba, ronda, primitív szutykot, hogy ez bizony szoftver-ipartörténelmi világkudarc. Mióta létezik számítástechnika, ennyire rendszert még soha senki nem cseszett el. Borzalmas, és szánalmas. Eddig. Lehetőség persze van benne, csak sokkal értelmesebben kéne megközelíteni a koncepciót. Nagy esélye volt az MS-nek kimászni a gödörből a 8-as verzióval, vagy akár most, a 10-essel, de az áttörés még várat magára.
    Meglátjuk mit hoz a jövő, eddig ez egy nulla.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.08.30. 13:46:50
  • tomboy013
    #2
    A kezelőfelület kinézete azonos lesz, illetve univerzális alkalmazások lesznek a könnyebb átjárhatóság érdekében. Csak egyszer kell megírni őket Win10-re és futnak majd PC-n, tablet-en, telefonon, xbox-on is. Asztali programok természetesen nem fognak futni, de az MS célja hosszú távon, hogy ezeket leépítse és átvegyék a helyüket az alkalmazások. Ez által mint PC-n mind mobil eszközön lehet majd mindent futtatni és maximálisan kiaknázható lesz a Continuum is. Nyilván ehhez rengeteg idő kell, de az ötlet nagyon jó.
  • zola2000
    #1
    Eléggé lamer kérdés, de mit jelent az hogy "egységesedik" ? Asztali pcs programok nem fognak futni arm telefonon gondolom.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.08.30. 09:51:01