4
  • Nos
    Szerintem is eléggé rendben volt a játék, és a grafika sem volt egyáltalán ronda. Szépen ki volt dolgozva, volt benne kellő számú textúra és modell, nem lehetett azért azt érezni, hogy agyonismétlődtek az elemek. Objektíven rendben volt, ha nem is a csúcs grafikát jelentette. Viszont szerintem nem érdekelt túl sok embert a világ. Ez a XVII. századra hajazó kalózos milliő távol áll a legtöbb Gothic rajongo kedvenc játszóterétől. Én sem játszottam végig, nem húzott be.
  • Was
    Szerintem meg szép volt. A rengeteg hibára sem emlékszem, simán végigjátszottam. Volt egy másik Risen 3 is, amivel a cikkíró játszott?
  • szablya
    Szerintem egy kiváló játék, csodálatos hangulattal. Úgy vettem észre, hogy a kisebb fejlesztőcsapatok munkáit divat lehúzni a sajtóban. Az Oblivion meg a Skyrim is tele volt anno bugokkal, ezért mégse lett elmarasztalva. Mindenki dobálózott a 95, 98 százalékos értékelésekkel és az olyan szövegekkel, hogy tele vannak bugokkal, de ez megbocsájtahtó, mert a hangulat minenért kárpótol.. Félreértés ne essék, mind a két játék sorozatot imádom, csak nem értem a sajtóban ezt a kettős mércét. A játék grafikája meg egyáltalán nem ronda. Azt elismerem, hogy a karaktermodellek lehetnének szebbek, de a táj szerintem nagyon jól néz ki.
  • Zombee
    Nem. A frissítést mindenki megkapja, aki megvette a játékot, nem kell aktuálisan telepítve lennie.