13
-
TSowunmi #13 Nagyon unalmas egy film ez. -
cateran #12 Egesz biztos, hogy nem ugyanazt lattuk (foleg, hogy olyan 20 perc vagy mennyi utan egyszeruen lekapcsoltam, mert annyira unalmasan bargyu szar..akkor untam meg, amikor a suliban mutatjak a garazsprojectet) Ez a film nezhetetlen.... -
nkmedve #11 A régi (2005-2007-es) filmek fényévekkel szórakoztatóbbak voltak mint ez. Nem értek egyet a cikkel abban hogy ez eddig a legjobb FF4 film. Nagyon nem, talán a 94-es változatnál jobb, de azt nem láttam. -
SecuRicsi #10 Dettó. Én vonakodom a megtekintésétől. Nagyon is... -
Ragnaar #9 Én sem értem az előző két filmet miért látlák rossznak, egy Xmen-pókember-amerikakapitány-galaxis őrzői mezőnyben is simán vállalható. Lehet, hogy több van a francshiseban, de azért annyira botrányos nem lett. Ehez az új F4-hoz még nem volt szerencsém, de sok jóra nem számítok nyilván.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.26. 00:06:09 -
SecuRicsi #8 A korábbi két résszel sem volt semmi gond, sőt, nekem például kifejezetten tetszettek.
Az Amerikai taxi tényleg egy rakás szar, de a Birkanyírás, vagy a Pofázunk és végünk kifejezetten jó filmek, csak nem az átlag magyar közönségnek. (Eredeti nyelven, némi szlenges ismerettel hatalmasat ütnek.) Szerintem persze. :) -
#7 #MsUser: szerencsére nem mind gondolkodunk ugyanúgy. Nekem kifejezetten nem tetszett az, hogy az eredeti képregényt a sárba tiporták a szereplőválasztással, és ehhez még hozzá is igazították a szereplők háttérsztoriját. A dialógusok és a poénok annyira gyengék és erőltetettek, mintha egy elsőfilmes rendező vizsgamunkáját látnánk.
A rottentomatoes.com-on a nézőknek (nem a kritikusok!) csak 21%-a kedvelte a filmet (rating 2.1/5), és ezzel csatlakozott is az imdb 4/10-es ratingjához, ami szerintem még túlzó is.
Érdemes olvasgatni a kritikusok indokait, mert néhányuk elmondja mi is a lehúzás valódi oka. -
#6 hát én bealudtam rajta... -
MsUser #5 Ez a film jó.
Jól követi az eredeti képregényt, szórakoztató és látványos.
A kritikusok elhasaltatják, akkor csinálhatnak ők jobbat! -
#4 pár órája = két hete :D de nyilván majd tisztázódik minden. Ahogy mondtad persze, majd kiderül hogy teljesít az 1. rész. -
kalapos01 #3 egyelore senki nem jelentett be semmit, csak par oraja egy lap irt valamit arrol, hogy mit tervez a fox.
egeszen addig, mig a deadpool el nem hasal, termeszetesen. -
#2 És én még anno naivan azt mertem írni, hogy azért sem érdekel ez a film, mert marhára frusztrálna, hogy az első 30-40 percben végig kell nézni egy érdektelen eredet sztorit, erre kiderül, hogy szinte az egész filmben az eredet van :P -
#1 már bejelentették hogy nem lesz FF2, sőt hozzátették, hogy a Deadpool második részébe feccölik majd bele a felszabadult suskát.