Mégis megmenekül és folytatódik az új Terminátor-sorozat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lényeg érdemben nem tudtál reagálni, csak az oltásra megpróbáltál újra leoltani. Azt tudjuk, hogy ovis szinten vagy, már, ami az olvasás, és értelmezési képességeidet illeti, most a kérdés, az, hogy félreolvastál valamit nagyon keményen, akkor miért nem tudod elismerni?
Ja az ovis szint, el is felejtettem... jól képviseled 😄
Ja az ovis szint, el is felejtettem... jól képviseled 😄
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Még jó, hogy te nem személyeskedsz, de semmi gond az ovis stílusnak mindenképp jelen kell lenni SG-n 😉
Az a kép, honnan szedik elő az ilyen arcokat és minek őket mutogatni?
http://www.hollywoodreporter.com/news/200-million-rising-hollywood-struggles-721818
Nem a legfrissebb de jól példázza.
Nem a legfrissebb de jól példázza.
Egyetértek ezzel. Most már csak a stúdiónak kellene kinyitni a csipás szemeit és leültetnie az írókat, rendezőket, szereplőket, hogy zsinórban vagy 5x nézzék meg az első és második részt. Akkor talán elkapnak valamit a lényegből és nem lesz darálóba való az általuk kreált rész. A Genesys írójával külön megetetném az általa papírra fosott sztorit...
For the greater good
Erre a 150-200 millióra van valami hivatkozásod? Mert a film bevételeire, költségvetésére van. Soknak találom azt a 150-200 milliót reklámra.
Látom sikerült átmenni személyeskedésbe. Nem tudom, hogy honnan tudod mit nézek, mert nem mondtam semmi ilyesmit.
Az amerikai filmtől egészen a japán filmig szinte mindent szoktam nézni. És japán filmeknél nem a mangát értem, hanem mondjuk olyan műveket, mint Takeshi Kitano filmjeit. Sőt még a könyveket is olvastam tőle. 😄
Kis matek 90-s évek közepéig olyan 1000-1200 film készült az USA-ban, ez mára olyan 500-600 között van.
Míg Indiában az elmúlt 15 évben duplája lett, ott olyan 1400 készül.
Most persze a komolyan megtámogatott filmekről beszélünk, évi szinten olyan 50 ezer film készül világszerte.
Hogyan van közte szemét nem vitás.
Előző hozzászólásomban a T1-t méltattam, illetve az új részt. Próbáld meg értelmezni amit írtam! Iskolába olvasni kellett volna megtanulni 😄
Az amerikai filmtől egészen a japán filmig szinte mindent szoktam nézni. És japán filmeknél nem a mangát értem, hanem mondjuk olyan műveket, mint Takeshi Kitano filmjeit. Sőt még a könyveket is olvastam tőle. 😄
Kis matek 90-s évek közepéig olyan 1000-1200 film készült az USA-ban, ez mára olyan 500-600 között van.
Míg Indiában az elmúlt 15 évben duplája lett, ott olyan 1400 készül.
Most persze a komolyan megtámogatott filmekről beszélünk, évi szinten olyan 50 ezer film készül világszerte.
Hogyan van közte szemét nem vitás.
Előző hozzászólásomban a T1-t méltattam, illetve az új részt. Próbáld meg értelmezni amit írtam! Iskolába olvasni kellett volna megtanulni 😄
Attól, hogy te nem az eredeti történettel rendelkező filmeket nézed meg az nem azt jelenti, hogy nem léteznek. Sokkal több filmet készítenek manapság mint a T1 idején, érthető, hogy a szemét is több.
Fiatal vagyok még mindig 34 évvel nem mondanám magam öregnek.
Viszont akkor volt értéke annak a filmnek, és a mostani rész mellé téve, még mindig van. Persze már vannak gyengébb részek benne, de jól van összerakva.
Viszont akkor volt értéke annak a filmnek, és a mostani rész mellé téve, még mindig van. Persze már vannak gyengébb részek benne, de jól van összerakva.
Én is a napokban néztem meg a T1-et. Lehet én is már nagyapó vagyok 😄 de sokkal jobb mint a 3-5.
Lehet a látvány (mármint a végén a T1 vázának a mozgása) kissé gagyi, de ez nem ront semmit a filmen.
(mai filmek atom látványosak és a felük egy hulladék ami a sztorit illeti .v a karaktereket v. mindkettőt)
A második atomzsilett és a látvány még most is megállja a helyét. Háromtól a végéig meg nudli.
Ha végig nézed az 5 részt akkor láthatod, hogy már a 2. részt sem lehetett volna folytatni. Ha meg már az első résznél tisztában lettek volna a 2. rész tartalmával, akkor már az elsőt sem csinálják meg. (időparadoxon van a filmben nem is pici)
Lehet a látvány (mármint a végén a T1 vázának a mozgása) kissé gagyi, de ez nem ront semmit a filmen.
(mai filmek atom látványosak és a felük egy hulladék ami a sztorit illeti .v a karaktereket v. mindkettőt)
A második atomzsilett és a látvány még most is megállja a helyét. Háromtól a végéig meg nudli.
Ha végig nézed az 5 részt akkor láthatod, hogy már a 2. részt sem lehetett volna folytatni. Ha meg már az első résznél tisztában lettek volna a 2. rész tartalmával, akkor már az elsőt sem csinálják meg. (időparadoxon van a filmben nem is pici)
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Ezek megint csak spekulációk, egyesek úgy dobálják itt a számokat, mintha beleláttak volna közvetlen a szerződésekbe.
"Na ez hiányzik a mai filmekből." + a fiatalságod, nagyapó 😊
Plusz a közel 150-200 milliós reklám költséget is számold hozzá. A film még erősen bukóban van.
Majd a másodlagos forgalmazás, dvd, blu-ray eladások eldöntik ezt.
Szerintem nagyon gyenge volt, 2 napja néztem meg a T1 a végén, még mindig megborzongok, mikor üldözi őket a gyárban. 20 év után még mindig szorongás fog el. Na ez hiányzik a mai filmekből.
Ja meg az eredeti ötlet.
Majd a másodlagos forgalmazás, dvd, blu-ray eladások eldöntik ezt.
Szerintem nagyon gyenge volt, 2 napja néztem meg a T1 a végén, még mindig megborzongok, mikor üldözi őket a gyárban. 20 év után még mindig szorongás fog el. Na ez hiányzik a mai filmekből.
Ja meg az eredeti ötlet.
A nagyságrend nem mindegy. A hazai bevételek kb. 90%-a, nemzetközinek kb. a 10-15%-a jut vissza a stúdióhoz. A Transformers filmeknél az amerikai bevétel közel nullába hozza a filmet, a nemzetközi pedig kb. 3-4x akkora mint amiről itt beszélünk. A T4 a kinti bevételével még a reklámokkal együtt is biztosan nyereséges volt, a nemzetközi bevétele meg 850 millió lett. A Transformers ráadásul direkt játék eladásokat ösztönöz.
A terminator nagy név. Azért kaphat még egy esélyt, mert ha közel nullára kijön a film, akkor az egyéb (VOD, lemezek, tv, játékok) bevételekkel megéri életben tartani. Kína ezt behozhatja. Egy ilyen nevet nem hagynak elveszni. Persze lehet, hogy 4-5 év múlva lesz csak valami belőle. Azzal újabb 4-5 évig ki lehet adni játékokat, képregényeket. A fejekben ott lesz megint.
A terminator nagy név. Azért kaphat még egy esélyt, mert ha közel nullára kijön a film, akkor az egyéb (VOD, lemezek, tv, játékok) bevételekkel megéri életben tartani. Kína ezt behozhatja. Egy ilyen nevet nem hagynak elveszni. Persze lehet, hogy 4-5 év múlva lesz csak valami belőle. Azzal újabb 4-5 évig ki lehet adni játékokat, képregényeket. A fejekben ott lesz megint.
marhaság amit te is , meg a zombi is írt ..monduk ő mindig azt teszi.
az amerikai mozikban a transformers 4 is úgy beégett , hogy a készítők már minden évben akarnak a sorozathoz új részt csinálni.., még jó , hogy a nemzetközi mozik ( pont a kínaiak )akkorát löktek a bevételen ..
ha nem lenne értelme beleszámolni a külföldi mozikat nem is érné meg a producereknek - márkaszponzoroknak (pláne a kínai szponzoroknak)beleölni a milliókat , belesz.rnának az egészbe
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2015.08.24. 15:12:58
az amerikai mozikban a transformers 4 is úgy beégett , hogy a készítők már minden évben akarnak a sorozathoz új részt csinálni.., még jó , hogy a nemzetközi mozik ( pont a kínaiak )akkorát löktek a bevételen ..
ha nem lenne értelme beleszámolni a külföldi mozikat nem is érné meg a producereknek - márkaszponzoroknak (pláne a kínai szponzoroknak)beleölni a milliókat , belesz.rnának az egészbe
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2015.08.24. 15:12:58
lehet rosszul tudom, de a nemzetközi forgalmazásból befolyó összegeken már többen osztoznak mint 1db studió... Szóval a 264millió egy része a studióé csak. Ha az nem éri el a 60-70millió dolálrt akkor még a film veszteséges, ha eléri akkor lesz kb. nullában magyarán egy darab haszon nincs még akkor rajta.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
155 millióba került, 353-at hozott összesen. Ebből 89-et az USA-ban, 264-et a világ többi részén. A hazai bevételeknél nem tudom, mekkora százalék a stúdióé, a külföldinél kb. a fele, nagyjából 130 milliót számolhatunk, meg a 89-nek legalább a felét. A 155 millió viszont csak maga a film, a reklám ebben még nincs benne, szóval nem túlzás az, hogy a film még csak most kezd majd nyereséget termelni.
Nekem például semmi problémám nem volt a filmmel, várom a folytatást.
Jó de mint tudjuk, a Hollywood-i producereket magasból leszarják hogy külföldből mennyi jött be. (aprópénz, tízórai szelet) Mindig is az a fontos, hogy hazai téren megduplázza a rá fordított pénz összeget. Ha ez nem jön be, akkor általában lehúzzák a retyón minden folytatás, franchise építéssel kapcsolatos terveket.
A film készült: 155 millió dollár
Amit hozott hazájában: 89 millió dollár
Lehet persze szépíteni a könyvelésen, de ezt Hollywood-ban senkit sem fog érdekelni. A kritikák és a rajongók is a falat kaparták a filmtől. Még egy folytatás elkészítése tiszta pénzpazarlás lenne mindenki részéről. Most még Arnold is jót pofizik, de páréven belül kínos mosoly mellett fogja mondani hogy elég gáz volt a film. Mint tette a 3. és a Salvation-el is. (bár utóbbival az volt a baja hogy nem ő szerepelt benne)
A film készült: 155 millió dollár
Amit hozott hazájában: 89 millió dollár
Lehet persze szépíteni a könyvelésen, de ezt Hollywood-ban senkit sem fog érdekelni. A kritikák és a rajongók is a falat kaparták a filmtől. Még egy folytatás elkészítése tiszta pénzpazarlás lenne mindenki részéről. Most még Arnold is jót pofizik, de páréven belül kínos mosoly mellett fogja mondani hogy elég gáz volt a film. Mint tette a 3. és a Salvation-el is. (bár utóbbival az volt a baja hogy nem ő szerepelt benne)
A cikket azért olvastad? 155 millió dolláros volt a teljes költségvetés, és jelenleg 353 millió dolláros bevételnél jár.
Még nem termelte meg. Az eddigi bevétel talán még a befektetett pénzt se hozta vissza, ha termelni fog nyereséget, azt most, Kínában kezdi el.
Nem. Az, hogy te mit vársz, aztán mennyit kapsz, egy dolog. De nem bukás. Bukás az, amikor elhasal a pénztáraknál, ezt azonban 700 milliós összbevételű filmekre nem nagyon lehet elmondani.
Biztos volt hogy megtermeli a pénzét. És még hol vannak a bluray stb eladások majd!
Várjuk a folytatást szeretettel.
Várjuk a folytatást szeretettel.
Next PC upgrade: 2022
Vársz 10 milliót, bejön 100 millió: óriási siker.
Vársz 500milliót, bejön 590 millió: bukás
Mindkét esetben nyertél 90milliót, de másként "könyveled" el. Hülye, megalapozatlan elvárások...
Vársz 500milliót, bejön 590 millió: bukás
Mindkét esetben nyertél 90milliót, de másként "könyveled" el. Hülye, megalapozatlan elvárások...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Bakker, agyfaszt kapok a bukott Pókembertől. Nem bukott meg, mindkét új rész összesen 700 millió felett teljesített, a pénztáraknál nem bukott meg, 700 millió igen szép összbevétel, a hatalmas siker Galaxis őrzői is ekörül teljesített. Igen, Amerikában szerényebb volt az érdeklődés, és sokba is került, de utóbbi a Sony sara, érthetetlen, mire kellett 200+ milliót elkölteni, kevesebből is készül látványos film. Ha a Pókember 700 milliója bukás, a Terminator tervezett 400 milliója még inkább az.