28
-
pixx #28 Lényeg érdemben nem tudtál reagálni, csak az oltásra megpróbáltál újra leoltani. Azt tudjuk, hogy ovis szinten vagy, már, ami az olvasás, és értelmezési képességeidet illeti, most a kérdés, az, hogy félreolvastál valamit nagyon keményen, akkor miért nem tudod elismerni?
Ja az ovis szint, el is felejtettem... jól képviseled :D -
tomboy013 #27 Még jó, hogy te nem személyeskedsz, de semmi gond az ovis stílusnak mindenképp jelen kell lenni SG-n ;) -
heist #26 Az a kép, honnan szedik elő az ilyen arcokat és minek őket mutogatni? -
pixx #25 http://www.hollywoodreporter.com/news/200-million-rising-hollywood-struggles-721818
Nem a legfrissebb de jól példázza. -
Paddy #24 Egyetértek ezzel. Most már csak a stúdiónak kellene kinyitni a csipás szemeit és leültetnie az írókat, rendezőket, szereplőket, hogy zsinórban vagy 5x nézzék meg az első és második részt. Akkor talán elkapnak valamit a lényegből és nem lesz darálóba való az általuk kreált rész. A Genesys írójával külön megetetném az általa papírra fosott sztorit... -
#23 Erre a 150-200 millióra van valami hivatkozásod? Mert a film bevételeire, költségvetésére van. Soknak találom azt a 150-200 milliót reklámra. -
#22 Ezek pont nem a spekulációk. Ami spekuláció, az a reklámköltség, azzal nem is számoltam. -
pixx #21 Látom sikerült átmenni személyeskedésbe. Nem tudom, hogy honnan tudod mit nézek, mert nem mondtam semmi ilyesmit.
Az amerikai filmtől egészen a japán filmig szinte mindent szoktam nézni. És japán filmeknél nem a mangát értem, hanem mondjuk olyan műveket, mint Takeshi Kitano filmjeit. Sőt még a könyveket is olvastam tőle. :D
Kis matek 90-s évek közepéig olyan 1000-1200 film készült az USA-ban, ez mára olyan 500-600 között van.
Míg Indiában az elmúlt 15 évben duplája lett, ott olyan 1400 készül.
Most persze a komolyan megtámogatott filmekről beszélünk, évi szinten olyan 50 ezer film készül világszerte.
Hogyan van közte szemét nem vitás.
Előző hozzászólásomban a T1-t méltattam, illetve az új részt. Próbáld meg értelmezni amit írtam! Iskolába olvasni kellett volna megtanulni :D -
tomboy013 #20 Attól, hogy te nem az eredeti történettel rendelkező filmeket nézed meg az nem azt jelenti, hogy nem léteznek. Sokkal több filmet készítenek manapság mint a T1 idején, érthető, hogy a szemét is több. -
pixx #19 Fiatal vagyok még mindig 34 évvel nem mondanám magam öregnek.
Viszont akkor volt értéke annak a filmnek, és a mostani rész mellé téve, még mindig van. Persze már vannak gyengébb részek benne, de jól van összerakva.
-
Macropus Rufus #18 Én is a napokban néztem meg a T1-et. Lehet én is már nagyapó vagyok :D de sokkal jobb mint a 3-5.
Lehet a látvány (mármint a végén a T1 vázának a mozgása) kissé gagyi, de ez nem ront semmit a filmen.
(mai filmek atom látványosak és a felük egy hulladék ami a sztorit illeti .v a karaktereket v. mindkettőt)
A második atomzsilett és a látvány még most is megállja a helyét. Háromtól a végéig meg nudli.
Ha végig nézed az 5 részt akkor láthatod, hogy már a 2. részt sem lehetett volna folytatni. Ha meg már az első résznél tisztában lettek volna a 2. rész tartalmával, akkor már az elsőt sem csinálják meg. (időparadoxon van a filmben nem is pici)
-
Major #17 Ezek megint csak spekulációk, egyesek úgy dobálják itt a számokat, mintha beleláttak volna közvetlen a szerződésekbe. -
Major #16 "Na ez hiányzik a mai filmekből." + a fiatalságod, nagyapó :) -
pixx #15 Plusz a közel 150-200 milliós reklám költséget is számold hozzá. A film még erősen bukóban van.
Majd a másodlagos forgalmazás, dvd, blu-ray eladások eldöntik ezt.
Szerintem nagyon gyenge volt, 2 napja néztem meg a T1 a végén, még mindig megborzongok, mikor üldözi őket a gyárban. 20 év után még mindig szorongás fog el. Na ez hiányzik a mai filmekből.
Ja meg az eredeti ötlet. -
grobs #14 A nagyságrend nem mindegy. A hazai bevételek kb. 90%-a, nemzetközinek kb. a 10-15%-a jut vissza a stúdióhoz. A Transformers filmeknél az amerikai bevétel közel nullába hozza a filmet, a nemzetközi pedig kb. 3-4x akkora mint amiről itt beszélünk. A T4 a kinti bevételével még a reklámokkal együtt is biztosan nyereséges volt, a nemzetközi bevétele meg 850 millió lett. A Transformers ráadásul direkt játék eladásokat ösztönöz.
A terminator nagy név. Azért kaphat még egy esélyt, mert ha közel nullára kijön a film, akkor az egyéb (VOD, lemezek, tv, játékok) bevételekkel megéri életben tartani. Kína ezt behozhatja. Egy ilyen nevet nem hagynak elveszni. Persze lehet, hogy 4-5 év múlva lesz csak valami belőle. Azzal újabb 4-5 évig ki lehet adni játékokat, képregényeket. A fejekben ott lesz megint. -
#13 Világosíts fel, kérlek! -
tibisan #12 marhaság amit te is , meg a zombi is írt ..monduk ő mindig azt teszi.
az amerikai mozikban a transformers 4 is úgy beégett , hogy a készítők már minden évben akarnak a sorozathoz új részt csinálni.., még jó , hogy a nemzetközi mozik ( pont a kínaiak )akkorát löktek a bevételen ..
ha nem lenne értelme beleszámolni a külföldi mozikat nem is érné meg a producereknek - márkaszponzoroknak (pláne a kínai szponzoroknak)beleölni a milliókat , belesz.rnának az egészbe
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2015.08.24. 15:12:58 -
Macropus Rufus #11 lehet rosszul tudom, de a nemzetközi forgalmazásból befolyó összegeken már többen osztoznak mint 1db studió... Szóval a 264millió egy része a studióé csak. Ha az nem éri el a 60-70millió dolálrt akkor még a film veszteséges, ha eléri akkor lesz kb. nullában magyarán egy darab haszon nincs még akkor rajta.
-
#10 Pénzügyi szempontból ez irreleváns. -
#9 155 millióba került, 353-at hozott összesen. Ebből 89-et az USA-ban, 264-et a világ többi részén. A hazai bevételeknél nem tudom, mekkora százalék a stúdióé, a külföldinél kb. a fele, nagyjából 130 milliót számolhatunk, meg a 89-nek legalább a felét. A 155 millió viszont csak maga a film, a reklám ebben még nincs benne, szóval nem túlzás az, hogy a film még csak most kezd majd nyereséget termelni. -
Major #8 Nekem például semmi problémám nem volt a filmmel, várom a folytatást. -
#7 Jó de mint tudjuk, a Hollywood-i producereket magasból leszarják hogy külföldből mennyi jött be. (aprópénz, tízórai szelet) Mindig is az a fontos, hogy hazai téren megduplázza a rá fordított pénz összeget. Ha ez nem jön be, akkor általában lehúzzák a retyón minden folytatás, franchise építéssel kapcsolatos terveket.
A film készült: 155 millió dollár
Amit hozott hazájában: 89 millió dollár
Lehet persze szépíteni a könyvelésen, de ezt Hollywood-ban senkit sem fog érdekelni. A kritikák és a rajongók is a falat kaparták a filmtől. Még egy folytatás elkészítése tiszta pénzpazarlás lenne mindenki részéről. Most még Arnold is jót pofizik, de páréven belül kínos mosoly mellett fogja mondani hogy elég gáz volt a film. Mint tette a 3. és a Salvation-el is. (bár utóbbival az volt a baja hogy nem ő szerepelt benne) -
Major #6 A cikket azért olvastad? 155 millió dolláros volt a teljes költségvetés, és jelenleg 353 millió dolláros bevételnél jár. -
#5 Még nem termelte meg. Az eddigi bevétel talán még a befektetett pénzt se hozta vissza, ha termelni fog nyereséget, azt most, Kínában kezdi el. -
#4 Nem. Az, hogy te mit vársz, aztán mennyit kapsz, egy dolog. De nem bukás. Bukás az, amikor elhasal a pénztáraknál, ezt azonban 700 milliós összbevételű filmekre nem nagyon lehet elmondani. -
#3 Biztos volt hogy megtermeli a pénzét. És még hol vannak a bluray stb eladások majd!
Várjuk a folytatást szeretettel. -
#2 Vársz 10 milliót, bejön 100 millió: óriási siker.
Vársz 500milliót, bejön 590 millió: bukás
Mindkét esetben nyertél 90milliót, de másként "könyveled" el. Hülye, megalapozatlan elvárások... -
#1 Bakker, agyfaszt kapok a bukott Pókembertől. Nem bukott meg, mindkét új rész összesen 700 millió felett teljesített, a pénztáraknál nem bukott meg, 700 millió igen szép összbevétel, a hatalmas siker Galaxis őrzői is ekörül teljesített. Igen, Amerikában szerényebb volt az érdeklődés, és sokba is került, de utóbbi a Sony sara, érthetetlen, mire kellett 200+ milliót elkölteni, kevesebből is készül látványos film. Ha a Pókember 700 milliója bukás, a Terminator tervezett 400 milliója még inkább az.