Mass Effect: Andromeda - Senki nem tér vissza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem tetszett a 3 is ... ez van 😄 A videóban meg van egy Krogan, szóval eddig se volt nagy titok hogy visszatérnek fajok.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Azért a 3. féle befejezést csak sikerült (tájékozottabbak sejtik hogy melyik JRPG sorozatból).
Emlékszem mikor a JRPG-ket kritizálta a két alapító,
"BioWare On The Decline Of The JRPG"
"Bioware developer says JRPGs are not RPGs."
"BioWare co-founder: JRPGs suffer from 'lack of evolution "
valószínű arra vonatkozott hogy dolgozniuk kellett és nem lehetett LOPNI.
"BioWare On The Decline Of The JRPG"
"Bioware developer says JRPGs are not RPGs."
"BioWare co-founder: JRPGs suffer from 'lack of evolution "
valószínű arra vonatkozott hogy dolgozniuk kellett és nem lehetett LOPNI.
Semmi gond nem volt a 3. résszel, sőt, nekem az eredeti befejezés is tetszett.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
"Egy ismerős alakkal sem találkozunk az új Mass Effect részben."
Azért ez kissé meredek nyitány lett , főleg emellé az alakoskodós , lens-flares illusztráció mellé. (ismerős alak - oxymoron? )
Szerintem olyannyira sikerült elszúrni a shooterré alakítást, hogy nem csak az emberveszteség vált jelentőssé, Drew Karpyshyn -től kezdve a másik társszerzőig akinek nem ugrik be a neve, hogy shooter mellé az egyik legskizofrénebb cím lett a ME ,
gyakorlatilag a eredeti szerzők hagyatékának lendületéből élt meg a második rész, ez a lendület a harmadik részre látványosan elfogyott, itt van szó róla:
http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-20-the-writer-who-left-bioware-eurogamer-interviews-drew-karpyshyn
-most pedig előállt egy látványos DEFAULT pozíció , amikor technikai újításokkal nem szolgálhat a marketing, az ME1-ből visszatenni dolgokat borzasztó kínos, a mozifilmet elbukták.
Így kell földbeállítani egy franchiset , vagy hogy trendibben mondjam, dudebro-ba.
"Drew Karpyshyn hadn't had time to play Mass Effect 3 when he wrote that post in March. Unfortunately, he still hasn't."
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.08.16. 22:46:26
Azért ez kissé meredek nyitány lett , főleg emellé az alakoskodós , lens-flares illusztráció mellé. (ismerős alak - oxymoron? )
Szerintem olyannyira sikerült elszúrni a shooterré alakítást, hogy nem csak az emberveszteség vált jelentőssé, Drew Karpyshyn -től kezdve a másik társszerzőig akinek nem ugrik be a neve, hogy shooter mellé az egyik legskizofrénebb cím lett a ME ,
gyakorlatilag a eredeti szerzők hagyatékának lendületéből élt meg a második rész, ez a lendület a harmadik részre látványosan elfogyott, itt van szó róla:
http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-20-the-writer-who-left-bioware-eurogamer-interviews-drew-karpyshyn
-most pedig előállt egy látványos DEFAULT pozíció , amikor technikai újításokkal nem szolgálhat a marketing, az ME1-ből visszatenni dolgokat borzasztó kínos, a mozifilmet elbukták.
Így kell földbeállítani egy franchiset , vagy hogy trendibben mondjam, dudebro-ba.
"Drew Karpyshyn hadn't had time to play Mass Effect 3 when he wrote that post in March. Unfortunately, he still hasn't."
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.08.16. 22:46:26