Új előzetest kapott a legjobb scifisorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy "legjobb" simán kétségbe vonom. Nekem legalább is nem az első, de azért dobogós 😊 Az a baj vele, mint minden sorozattal. Vannak jobb részek és vannak katasztrófák. Ugyan ez igaz az évadokra is. Pl részemről a doktorváltás óta erősen lefele halad a sorozat. De elhiszem hogy van akinek ez az über 😄

Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"

yesname
Pedig valóban a legjobb jelenleg. És én minden sci-fi sorozatot nézek/néztem. Viszont nem egy 12 éves nyavalygós hülye gyerek vagyok. Aki nem néz végig egy évadod sem, de nagy az alacsony IQ-s szája.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.08.15. 09:18:35

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nem ismered a legjobb sci-fi sorozatot????

Én sem.... Szoktam ugyan látni a reklámját a TV-ben, de egy ilyen über gagyi szarra soha nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem.

Még hogy legjobb... szerintem ezt csak azért csinálja a cikkíró, hogy legyen komment a cikk alatt.

Én meg beálltam a sorba... barom...
Ez meg mi a ratyi?
soha nem volt a legjobb sci fi sorozat....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nem, már a 2005-ös sorozat 1. évadában kiderült, hogy tudnak repülni, szal ezt a hibár kiküszöbölték 😄
Ezeket a dalekokat lehetetlen komolyan venni, tekintve hogy a világhódító terveiket egy egyszerű lépcső meg tudja akadályozni.