Lencsevégen a Sony Xperia Z5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
csak a Sony nem tud előrántani a seggéből egy SoC-t gyártó gyárat, meg többéves ezirányú kutatómunkát 😄
rakhattak volna bele S808-at, ami egy fokkal hűvösebb, vagy vehettek volna a Samutól Exynos 7420-at, már ha előbbinek van ilyesmire kapacitása, bár elég valószínűtlen, mikor az S6 családba építik be mindet, meg valószínűleg a Note 5-be

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ahogy a samsung: messze elkerulve a 64 bites qualcommokat.
vard meg a 6-ost, mar ha addig meg gyartanak telefont.. hatha abban mar nem ez a katasztrofa 810-es cpu lesz
Tinman
Te, hogy oldanád meg?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Erre? Papíron 5 generációnyi különbség van benne, a valóságban elmegy az 1-nek is...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Na, lassan érdemes lesz lecserélni a Z-met. Az biztos hogy Sony lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
és még mindig nem tudják megoldani,hogy ne égesse az ember kezét a telefon 30 perc után

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tinman
Z1-Z2-Z3-Z4-Z5 mindezt 2 éven belül, ráadásul semmi sokkoló különbség az egyes modellek között. A Sony mobil üzletága ebbe durván bele fog bukni.