6
  • BrockSamson
    Ez lehet kamu, de ahogy a studiokat ismerjuk siman lehet igaz is. Sok jo film vegezte a vagoszoba padlojan, mert a fejesek mast akartak, mint a rendezo.

A Marvel sajat filmjeinel Kevin Feige diktal, ami egy koherens univerzum megteremtese szempontjabol nagyszeru, viszont a rendezokkel rendesen ki tud tolni. Nem veletlen, hogy Whedon sem folytatja a Bosszuallokat.
  • Ragnaar
    Ha a producerek szabták el, akkor megérdemlik a buktát. Másrészt lehet benne igazság, hiszen mint tudjuk nem sok minden van amit ne lehetne így vagy úgy elszabni.
  • zetortraktor
    Teljesen nyilvánvaló, hogy miután a producerek ráizgulnak a vágásra, a rendező nem sokat tehet, mint ahogy az is, hogy az eredeti verzió csak jobb lehetett. Ugyanez volt a Thor 2-nél is, amikor a rendező mondta, hogy kábé felismerhetetlenné vált az általa forgatott film a vágások után.
  • zetortraktor
    Nyilván a legjobb nem nőtt fel a feladathoz. Minden kritika leírja, hogy mi volt a gond. Az egész egy humortalan, élvezhetetlen, full sötét eredetsztori.
  • NEOreg3
    persze, hiszünk neki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • wraithLord
    Ja, valószínűleg a Fox most egy csomó kiskínait hívott be, hogy vagdalják fel a filmet, nem pedig a megszokott módon hozzáértő szakemberekkel végeztette el a feladatot. :D

Még nem láttam, gőzöm sincs, miért ilyen rossz. Bár olvastam róla kritikákat. Az egyik említett okot sejtettem, hogy a Reedet játszó színész nem nőtt fel a feladathoz. Talán elég csak ránézni...