12
-
Cyberdog #12 Egy Marvel film volt ami igazán tetszett, sőt még a kedvencemmé is vált. Ez pedig a Galaxis Őrzői (Guardians of the Galaxy). A többi lópikula. Viszont az Őrzők második részét várom. Sem a Marvel, sem a DC filmek nem hoznak lázba, unalmasak.
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2015.08.10. 21:17:04 -
Wittgen #11 Úgy gondolom, ha csak a logót cserélték volna ki és MARVEL-kén reklámozzák, miközben a film ugyanaz, akkor az emberek beültek volna rá. Mostanában az amcsik szerintem képregényfilm készítőként csak a Marvelt fogadják el. Még a DC is épp-hogy hozza a költségeket. -
ddt500 #10 Hát a bemutató után az első gondolatom az volt, hogy még a nem túl acélos 1-2 is jobb mint ez a reboot. Azok legalább próbáltak hasonlítani az eredeti F4-hez.
Ez a csapat egyszerűen nem az F4. -
Gab0523 #9 Ugyan még nem láttam a filmet, de az első képek és trailerek alapján nekem 2 bajom volt vele:
Az első, és ez a neccesebb, hogy semmilyen módon nem éreztem azt, hogy ez a 4 ember, így egyben azt a F4-et tenné ki, amit valamilyen szinten megismerhettem a képregényekből. Ezt úgy értem, hogy még annyira sem, mint az "elődök"...
A másik, hogy minduntalan az az érzés volt/van bennem, hogy ezek nem arra gondoltak, hogy "most megmutatjuk, milyen F4-et tudunk összehozni", hanem, hogy "ba**ki, hát még nálunk van a joga, csináljunk már valamit"...
Ahogy írtam, még nem láttam, de sejtésem szerint erős pénzkidobás lesz az a két mozijegy, és szembesülni fogok azzal, hogy ez is beáll a "'szar remake" lista elejének valamelyik helyére. -
Cickány90 #8 Inkább vásárolná vissza a jogokat a Disney ahelyett, hogy kiadnak kb 10 évente egy filmet, hogy a Fox-nál, vagy melyik stúdiónál maradjanak... -
Szefmester #7 .. és ha legalább a karakterekhez hasonlítottak volna. Így az amerikai F4 rajongói bázis már csak elvből is bojkottálta szerintem. -
#6 Tehetségtelenek, a másik, hogy egyszerűen túl könyökképűek a szerephez. -
kalapos01 #5 Színészek terén a világon semmi gond. Teller, Bell, Jordan, mind egy szálig elismert. -
#4 Kár érte mert alapból a 4 hős szerintem korrekt, csak jól kéne vászonra ültetni -
#3 Ezekkel a "színészekkel"? Mégis mi a túróra számítottak...? -
Gerysama007 #2 Mondjuk ez tényleg durva. Volt az első rész (1994) ami nem ment mozikban, az bukta volt, aztán jött egy mozi film ami többé kevésbé sikeres volt de nem annyira mint egy átlag marvel film, aztán annak a közvetlen második része ami szintén bukta aztán most egy reboot és ez még nagyobb bukta :S Valaki nagyon erőlteti ott hollywoodban ezt. Ha legalább belerakták volna Starkot... -
kissssss #1 hányszor kell még bebuknia ennek a baromságnak......