16
Victor Vran
  • endorphinz
    Sziasztok!
    A legendás fegyverek hogy érhetők el a játékban? szintekhez van kötve és ellenfél dobja (könnyű szinten kevesebbet dob?), vásárolni is lehet őket? vagy a kincsvadászattal?
    (Még csak most akarom elkezdeni a játékot)
  • XeroX
    Nos, akkor válaszolok is magamnak.
    Balra a második szobában be kell menni a hátsó sarokba és akkor a mennyezetről lejön 10db Creeper pók.
    Innentől már csak arra kellett figyelni, hogy a bosst ami pár ütéssel megöl, egy kicsit sebző pók robbanása ölje meg, miközben tűz elementálok védik :)
  • XeroX
    Most nekem is lenne egy kérdésem...
    A "The Larder" --> "Az éléskamra" térképen van egy kihívás: "Slay Juliet with lava creeper's death-blast(0/1)".
    A lényeg az lenne, hogy a Julietet egy Lava Creeper robbanása ölje meg.
    Juliet egy combos nagy pók, a Lava Creeper egy kis pók ami halálakor felrobban.
    A probléma az, hogy ezen a kis térképen (pár szoba) nincs olyan pók, hogy Lava Creeper.
    Ezt hogy lehet megcsinálni ?
    Az egyik összetevő hiányzik a képletből, ráadásul ki sem lehet számolni :)
  • XeroX
    Ezt én is próbálom kiismerni.
    Egyesíteni nem lehet,hanem csak átalakítani vagy feljavítani.
    Egy fegyvert feljavíthatsz másik fegyverrel, démoni erővel vagy sorskártyával, de itt nekem sem tiszta.
    Azt írja, hogy a fegyver sebzés feljavításhoz használjak 3 darab ritka fegyvert, nos olyat, hogy ritka fegyver még nem láttam, nem tudom, hogy honnan lehet szerezni. Ugyanez a probléma a démoni erővel, ott is ritka fajta kell a fejlesztéshez, de olyat sem láttam még.
    Viszont a sorskártyáknál rengeteg ritka fajta van, ezeknél a kártyáknál a nevük után ott van, hogy (ritka), pl. "A Lovag (ritka)".
    Fegyvereknél és démoni erőnél nincs ilyen felirat a nevük után. Próbáltam én mindent kombinálni, de nem működik semmivel.
    Így most csak a fegyver alaptulajdonságát tudom feljavítani 3 db azonos vagy jobb fegyverrel, de pl. egy 2. szintű fegyvert nem tudsz fejleszteni 3 db 1. szintű fegyverrel. Egy első szintű fegyvert tudsz fejleszteni 3 db 2. szintű fegyverrel, de akkor a fejletszett fegyver nem lesz 2. szintű, csak a statjai nőnek picit. Tehát sok értelmét nem látom annak, hogy egy kisebb szintű fegyvert statjait fejlesszemem nagyobb szintű jobb statokkal rendelkező fegyverrel, ráadásul 3 darabbal, szerintem agyament dolog :)
    A fegyverek tulajdonságait lehet fejleszteni démoni erővel 3 db, de nincs hozzá "ritka" fajta, úgyhogy nem lehet, lehet fejleszteni "ritka" sorskártyákkal, ez működik, és lehet fejleszteni a sebzését "ritka" fegyverekkel, amik szintén nincsenek, így azt sem lehet.
    Talán nagyobb szinten elérhetőek lesznek a ritka fegyverek és démoni erők.
  • St3vEn
    Már csak azt nem tudom hogy kell egyesíteni?
  • XeroX
    Hát szép is lenne :)
    Itt van egy leírás arról, hogy miként lehet fejleszteni.
  • St3vEn
    Áh köszi :)
    Ezt meglehet csinálni Démoni varázslatokkal is? pl 3 meteoresőből egy erősebbet?
  • XeroX
    Szintlépéskor kapod, találod, veszed, kombinálod.

Itt egy leírás az "Átváltoztatás" lehetőségeiről.
  • St3vEn
    Hogyan lehet egy ilyen kártya 3. szintű? Ez ahogy haladunk előre úgy dobja őket?
    Vagy mondjuk 2-3 azonosat összelehet olvasztani egy magasabb szintűre?
  • XeroX
    A pontok nem vesznek el, ha kiveszel egy kártyát felszabadulnak, kártya sem veszik el.
    A kártyákat a játék stílusodnak megfelelően variálhatod.
    Szintlépéskor sorspont és néha kártyahely, ha jól emlékszem akkor néhány öltözet is ad sorspontot vagy kártyahelyez is.
    A fölösleges kártyákat eladhatod és "Casimir Pátriárka" -nál, és tőle vehetsz új kártyákat is.
    Érdemes megemlíteni, hogy az "ISTENI" kártyákból csak 1 darab lehet aktív 1 fajtából egyszerre.
    Az isteni kártyák extra dolgokat adnak, amik néha tényleg jól jönnek.

Én most ezeket használom: 3. szintű tolvajt +150% kritikus sebzés, 3. szintű szörnyeteg +90 páncéláttörés és 1. szintű isteni harcos +8% kritikus találat, Lovas öltözet ami folyamatosan tölti a kitörést, egy epic kaszát, valamint "napsugár" és tisztítótűz" erőket.
  • St3vEn
    Áhá, kapizsgálom.
    De ezek a sorspontok szintlépések után jönnek ugye. De ha mindig választok egyet (igazából egyből be is dobja a 3 közül a választást) akkor felhasználjuk a sorspontot. Szóval akkor hogy lesz több sorspontom? Vagy ha kiveszem a kártyát akkor felszabadulnak a sorspontok?
    Az az van 2 mondjuk 1-esem kiveszem mindkettőt lesz lehetőség betenni egy darab 2-est?
    Még nagyon keveset játszottam vele. Ezekkel még nem is bíbelődtem.
    Amúgy a kártyákat be lehet cserélni másikra? Pl én közelharcra fókuszálok, de van felesleges távolsági kártyám, de sose fogom használni. Akkor ez az így jártam effektus van? Azt hiszem egy monster után ez maradt hátra. Ez így elég szemét dolog lenne, mert mi van ha mindig olyan kártyák esnek amiket pont nem használnék?
  • XeroX
    Nos...
    Minden kártyán középen van egy szám, ami azt mutatja meg, hogy hány sors pont kell a használatához.
    A sorspontokat a kártyák fölött látod, az a szám mutatja meg, hogy mennyi pontért tudsz kártyákat berakni.
    (pl. ha van 3 helyed és 6 sorspontod, akkor: 2+2+2, vagy 3+2+1 ...)
    A sorskártyákat tudod fejleszteni az ÁTVÁLTOZTÁTÁS gépen, talán lvl20 után lehet használni, 3 azonos kártya típus és szint átváltozik egy azonos típusú de nagyobb szintű kártyává. (érdemes vigyázni mer nagyobb kártyának nagyobb a pont követelménye)
    Szintenként kapsz, sorspontot és néha új kártyahelye.
    Az öltözék a KITÖRÉS szerzésének a módját változtatja meg, alapból tölti vagy csak ütésnél tölti, esetleg az értékét növeli stb...
    Ruhákat lehet találni is.
    Az alapsztori szerintem bőven megvan annyi idő alatt, de ha megcsinálsz minden térkép kihívást és végigjársz mindent, akkor ennek a többszöröse is lehet, ha elszórakozol az átalakítással is akkor még több idő.
    Persze kérdés, hogy ki mikor un bele a játékba.
    Nekem tetszik, kicsit "sok minden" játékra emlékeztet, hangulatos, a zene is jó, viszont a "HANG" viccelődését nem érzem mindig viccesnek, igaz volt néhány igazán jó "beköpése" is :)
  • St3vEn
    Látom nem nagyon látogatja senki a fórumot, de azért hátha kapok választ a kérdésemre.
    A szintlépéssel kapcsolatban lenne az első kérdésem.
    Lehet 2-3 kártya közül választani bizonyos szintek után (több sebzés, kritikus találati esély stb.)
    Elvileg egyet tudunk mindig, a többi elvész, és utólag már nem lehet? Nekem itt valami bug jöhetett elő, mert a 3. ilyen kártya választásnál(de lehet csak a 2.) Volt hogy lehetett Rouge illetve távolsági sebzés között választani. Válaszottam a Rouge-t erre az inventoryban meg ott van az amit nem választottam, és ezt tudom cserélgetni. De a korábbi szinteken megszerezhetőek viszont nem. Ez hogy lehet?
    A másik kérdésem ha már valaki végigvitte, tudna mondani egy végigjátszási időt? 15-20 óra megvan?
    Illetve az elején az öltözet választásnak nagy jelentősége van?
    Utoljára szerkesztette: St3vEn, 2015.10.12. 08:41:16
  • bigmail
    Köszi!
    Kipróbáltam és tényleg tetszik, pedig simán dobható kategóriába raktam.
    A videó jó lett még 1 köszönet hogy megcsinálad.
    Megvárom lostprophet fordítását és akkor majd ismét elkezdem.
    Egyébként a te fordításod is olyan minta így adták volna ki a játékot :)
    Utoljára szerkesztette: bigmail, 2015.08.14. 19:14:33
  • XeroX
    Sziasztok, készítettem egy rövid bemutatót a játékról, amit most megosztok veletek.

Nagyon fontos: a bemutatóban a játék Magyar nyelvű, ez nem a véletlen műve és semmi köze lostprophet munkájához.
    Egy fordító programon dolgozok ami google fordító által lefordított szövegeket próbálja több algoritmus alapján emészthető állapotba hozni.
    Ez a játék tökéletes próba alanynak bizonyult, hiszen az összes szöveg egy csv fájlban van, így azt tudok csinálni vele amit csak akarok, igaz a párbeszédek hosszú mondataiba belebukott az algoritmus, az szinte használhatatlan, a vizsolyi bibliára nem engedném rá :)
    Tesztelés közben megismertem a játékot és megkedveltem, így összedobtam egy videót, hátha megkedveli más is.

A játékról pár szó:
    Meglepően jól lehet irányítani billentyűzetről, a kamera szabadon forgatható így minden belátható, az ugrással elugorhatunk a támadás elől vagy épen falat mászhatunk, hogy eljussunk egy titkos rejtekhelyre. Több fegyver kategória van a játékban mindegyiknek 3 egyedi támadása, ezek közül kettő speciális ami egyedi hatásokat is okoz a sebzésen kívül. A játékban Démoni Erőt is használhatunk, ezek az erők változatos módon tudják az ellenséget megtizedelni, megszerzésükhöz "Boss" -okat kell ölnünk, használatukhoz a "Düh" értéknek fel kell töltődnie. A Sorskártyákkal tudjuk az alap tulajdonságainkat a legjobban változtatni és karakterünket formálni, sok kártya közül választhatjuk ki a játékstílusunknak megfelelőt, és akár kereskedhetünk is velük. Az Átkok olyan dolgok amikkel a játék nehézségi szintjét tudjuk változtatni, lehetünk éppen halálos betegek vagy védelem nélküli lovagok, de akár a szörnyek sebezhetnek nagyobbat vagy alakulnak át nagyobb bestiává. A játékban van még Bajnoki kihívás, itt hatalmas szörnyek ellen kell megküzdenünk a busás jutalomért, valamit ha nincs más dolgunk elmehetünk akár Kincsvadászatra is ahol egy térképet kell felfedezni és rejtett kincset bezsebelni, persze ha az őrzők éppen nem minket fogyasztanak el desszertnek :) Minden térképnek saját kihívási vannak amik abból állnak, hogy (ölj meg X darab, ne sebeződj, ölj bosst...) ha ezeket teljesítjük, akkor különböző jutalmakat kapunk. Szintlépéskor mindig új dolgot old fel a játék és bónusz jutalmat is kapunk.
    Oltárokat is találunk a játékban ahol feltölthetjük életünket, vagy egyéb hatást adnak.

Előre is köszönöm és várom lostprophet magyarítását, nem kis munka ezt rengeteget szöveget soronként lefordítani.

Akit érdekel lesse mag a rövid videót.

• grebber
    A Tropico-sorozatot is jegyző Haemimont Games még a 2013-as Gamescomon jelentette be a Victor Vrant.
    Habár a Haemimont Games a Diablót jelöli meg a Victor Vran elsődleges ihletforrásaként, alapvetően a játék elég sok hasonlóságot mutat a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing-szériával is. Az anyag egyébként nehéz szülésnek tűnik, a 2013-as Gamescomon mutatkozott be, és már akkor is azt mondták, hogy két éve készül. Kooperatív és kompetitív multit is felvonultat a játék.

Steam-es link

GC 2015: Motörhead-kiegészítőt kap a Victor Vran

info: Gamekapocs

A játékhoz hivatalos (tehát steam-en fellelhető) magyarítás készül lostprophet által.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.07. 12:45:37