19
  • Sir Cryalot
    #19
    -szóval aki genetikailag ezt hozza, és korlátlanul átengedi magát a késztetéseinek, annak ugyanmindegy hogy mely évszámot írunk, bizonyos egyedekre a totális csőlátás jellemző, és a röpke időtávlatok.

    A fentebb említett dolgok szerintem nem "szerzett" és nem "civilizációs" tünetek, ők ilyen ösztönlények és kész..
  • Sir Cryalot
    #18
    -bizonyos körökben genetikai eredetűnek tartják, de még ezesetben is, sokan hordozzák , úgy , hogy nem engednek a késztetésnek,és ehhez kell egy bizonyos fokú tudatosság ,
    szóval
    akár úgy is tekintetünk rá, mint a tudatosság mércéjére, aki ezen a lépcsőfokon "felbukik" , amiatt én nem bánkódom hogy kiesik a génkészletből, vagy épp új választott népét "gazdagítja".
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.08.09. 01:10:54
  • fonak
    #17
    Igen, a nárcizmus jellemző betegsége a jelen civilizációnknak.
  • Sir Cryalot
    #16
    http://444.hu/2015/03/10/narcisztikus-pocsot-akarsz-nevelni-a-gyerekdbol-legy-engedekeny/

    Apró kiegészítés, hogy az alábbi kommentelő a top20%-ával már a fensőbbrendűséget, vagy az érzetét kezdte sugallni, ami vagy a megfigyelés, vagy a részvétel szándékának következménye, avagy mindkettőé, lényeg hogy ez MÁR az , a nárcisztikus játék.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.08.08. 12:51:15
  • Sir Cryalot
    #15
    Palmer gyerek erről is megmondta a frankót ( hiába ,aki zavarodott annak az egész világ zavaros):

    http://www.theguardian.com/technology/2015/jan/07/oculus-vr-virtual-reality-facebook
  • Sir Cryalot
    #14
    ". Odaát már eléggé előrehaladt ez a folyamat, mi le vagyunk maradva 10-20 évvel. "

    -szerintem etekintetben nincs "haladás" , nem "folyamat" , nárcisztikus tipusúaknál ez default "viselkedés", ahhoz meg minimum felszínesség kell hogy valakinek egy nárcisztikus nő v. ffi hiányozzon, annyi rossz tulajdonságot amennyi nekik van -csupa rossz- semmilyen, ismétlem SEMMIFÉLE külső megjelenés nem képes ellensúlyozni :DD .

  • Sir Cryalot
    #13
    Szerintem úgy stimmelhet ez a valóságban, hogy ebben a kommentben a férfi illetve a nő szócskák elé oda kell biggyeszteni 1-1 , "nárcisztikus" előtagot, és így mindjárt érthető a történet,

    az érzelmi túlfűtöttsége, az elfogultsága...

    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.08.08. 12:26:55
  • Ragnaar
    #12
    Olyan nincs, hogy valami nem pornó
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.07. 14:36:36
  • fonak
    #11
    Biztos lesz ilyen, és kereslet is lesz rá bőven, egyre inkább afelé tartunk,, hogy a férfinépesség 70-80%-a kiszorul a szexuális "húspiacról", illetve nem is akar belépni a "versenybe", látva az ellenkező nem igényeit és a konkurenciát. Odaát már eléggé előrehaladt ez a folyamat, mi le vagyunk maradva 10-20 évvel. Meg a pótszert, amit az egy kattintással elérhető pornó tömkelege, webcam site-ok stb. nyújtanak. A nőknek megfelel, ha a top 20%-ba tartozó kanok húzzák őket a farkukra egymás után (magyar és más periféria- és félperiféria országbeli nők esetében már magyar nem is nagyon rúghat labdába, csak külföldi), lejjebb nem is adják, max. ha már kiöregedett, elhízott p.csák lesznek, és kell egy balek, aki anyagilag támogatja őket a meleg p.nciért cserébe (amit aztán szép lassan megvonnak tőle, ha már meg van fogva, mert kívánni nem kívánják, csak üzleti tranzakcióról van szó, mint a prostiknál). Persze a férfiak sem mind hülyék, egyre többen lesznek, akik nem kérnek ebből, inkább a VR-t választják majd (keresendő kulcsszó: MGTOW). Persze lehet beszállni a versenybe, elsősorban kondizni kell, elsajátítani a nőkkel való helyes bánásmódot (keresendő kulcsszó: Red pill).
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.08.07. 13:08:05
  • Skylake
    #10
    Teljesen freak a cucc! Szépen el van szállva a TIME borítón ez a Palmer gyerek. Lehet hogy má' p*nci sem kellenne neki, hiszen mennyire unalmas már valódi ember nőt töcskölni. Helyette a kukikájára is kell egy masszírozantyúzat, egy jó VR pornó, és mehet is a kikapcsolódás!

    Nem kell smúzolni csajnak, hogy meglegyen a b*szás, virágot venni neki, meg a többi hasonló, amit a hús-vér nők kedvelnek. Menniyvel egyszerűbb, kényelmesebb, és hatékonyabb! Helyette betölti a valamelyik VR műalkotást, mondjuk a "Perverz sanghaji k*rvák elnevezésűt", és addig ejakuál, amíg üres lesz a zacsija! Ennyi - VR pornót a népnek, USB csatlakozású vibrációs művaginával! Alapítsunk rá startupot, ez egy must have kiegészító lesz az Oculus mellé!
  • Sir Cryalot
    #9
    -megihletődöttség van :D
  • Sir Cryalot
    #8
    Lehet hogy matrixos motívumot idéz ez a borító , de nekem inkább ez a jelenet ötlik be róla



    :D
  • Sir Cryalot
    #7
    Nem tudom miből van a kép, de hogy ez freak cucc, az biztos



    ,avagy ha nem freak cucc lenne akkor akár még holmi is lehetne .
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.08.06. 20:30:56
  • Skylake
    #6
    Na ő aztán valószínűleg az. Bár ahogy a népi mondás is mondja, a kutya is jó dógában veszik meg. Avagy a hatalom (jelen esetben gazdasági és informatikai) mindenkit korrumpál, kis hatalom kismértékben, nagy hatalom nagymértékben.
  • Skylake
    #5
    Nade én arra gondoltam, hogy mindenki ilyen eszközöket használ. Épp úgy ahogy most a telefont / tabletet, pontosan ilyen általánossággal. Abban a jövőben, amire gondoltam az előbb, felszál az user a vonatra, korra és nemre való tekintet nélkül mindenki más fején már ott van a doboz, így leül és felteszi ő is, hiszen ez a szokás. Ilyen környezetet képzelj el ahhoz, amit írtam. Akkor már pont a szeme előtt doboznélküli ember lenne a freak.

    A reklám nevű kép a valami videoklipből van a 80-as évekből?
  • Sir Cryalot
    #4
    ...szerintem még Zuckerberg is freak, "control freak" .
  • Sir Cryalot
    #3
    "Jó az illusztráció a cikkhez."

    Kognitív disszonancia, mert ponthogy nem lehet így, magányosan, pásztázó tekintetek nélkül ezt megtenni a valóságban,

    és ponthogy "freak" -nek fogják nézni az illetőt ,ráadásul minél elégedettebb a látvánnyal annál inkább "freak" .

    Ezért lett volna fontos a pop-kulturába betörni vele, hogy ne "freak" -re asszociáljanak a népek.

    Reklám:


    Valóság:

    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.08.06. 15:14:11
  • Ragnaar
    #2
    Paintballozás közben akár Starwars környezet, akár Terminator posztapokaliptikus világ, esetleg western akár akármi is lehet a környezet, 'csak' be kell szkennelni a rendszerbe a pálya fizikai alakját a textúrákat a választott stílusban generálja a rendszer és már mehet is a móka. Persze ez még valószínűleg odébb van, egy sima Stereo3D is elég sokat hozzá tud adni egy PC videojáték játékélményhez. Kérdés még a Valave VR rendszerének a rugalmassága, de nagy valószínűséggel leginkább célzottan Vive-ra fejlesztett játékokkal fog működni, és nyilván a Valve címekkel.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.06. 13:24:52
  • Skylake
    #1
    Jó az illusztráció a cikkhez. Végső soron, ha a mókuska kellően el tudja magát foglalni a hosszú repülőúton VR Skyrim-el, vagy bármi mással, akkor elég sokkal sz*rabb minőségű bútorzat is a repülőre, mivel úgysem azt fogja nézni! Ez pedig költségmegtakarítást jelent! Mivel úgy is a VR-ben van, tökre elég olyan kialakítású üléssor és berendezés, mint a teherszállítógépeken! Íme, itt lehet a költségeken fogni! Micsoda költségcsökkentési aranykor lesz ez, ha a fejlett nyugat társadalminak lakói teljesen belezombulnak az AR-be meg VR-be! Az összes közlekedési eszköz esetében, meg bárhol, ahol AR-t és VR-t tudnak alkalmazni. Ronda a fotel, koszos az ülés? Nem baj,majd AR-en keresztül teszünk rá neked egy layert, paraszt! Még így is koszosnak látod? Nem baj, itt a candy crush vr edition, szórakozzál ezzel amíg utazol, addig sem ugatsz a körülmények miatt. Micsoda biznisz!