Új Dungeons and Dragons-mozifilmet készítenek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos a legjobb történetből is lehet gáz forgatókönyvet írni. Remélem nem az előző gárda fogja ezt megcsinálni.
Dragonlance sorozat az nagyon állat lenne. Rongyosra olvastam őket.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Én is nagyon bíznék egy olyan mozis érában, amikor már bátran, de kellő odafigyeléssel nyúlnának akár sci-fi, akár fantasy remekművekhez. Nagyon jó etalon a Trónok harca, habár már eléggé eltér a könyvtől, de színvonalas a színészi játék és a kivitelezés. Sajnos azonban a gung-ho akcióra és sokadik remake-re van kereslet (legalább is ezeket készítik), vagy pedig a teljesen érdektelen művészfilmekre. A sci-fi és fantasy filmek megfilmesítésénél pont ezt a két dolgot kellene megfelelően adagolni: pénzt jó színészekre és megfelelő vizuális megvalósításokra (hogy ne legyen olyan Sci-fi Channel-es házi tv-sorozat-szerű), ugyanakkor kellő időt és teret kell engedni a kicsit lassúbb és gondolkodtatóbb, igazi esztétikai élményt nyújtó részekre. Így lehetne pl. filmre vinni a Dűne vagy az Alapítvány könyveket.
Valóban, nem lenne rossz egy Dragonlance mozi (persze csak egy olyan elkötelezett és alapos rendezővel, mint pl. Peter Jackson), vagy egy Baldur's Gate adaptáció. A Gyűrűk Ura után úgy tűnt, hogy felfutnak a fantasy filmek, de Hollywood többnyire csak gyerek fantasykkel próbálkozik.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
a káosz sorozatnak is fasza jó sztorija van szerintem és magyar ráadásul
Hát a rajzfilm az elég gyenge lett belőle. Meg fantasyt sokszor gyerekesre csinálják.
Az a baj ezekkel a filmekkel hogy kisköltségvetésből készülnek, ezért gyenge a render és érzed hogy nem valóság. A Trónok harcánál nem érzed.
A Dragonlancenak is csak akkor lenne értelme ha nagy költségvetésből készülne.
Pedig az AD&D volt a legjobb rendszer régen.
Az a baj ezekkel a filmekkel hogy kisköltségvetésből készülnek, ezért gyenge a render és érzed hogy nem valóság. A Trónok harcánál nem érzed.
A Dragonlancenak is csak akkor lenne értelme ha nagy költségvetésből készülne.
Pedig az AD&D volt a legjobb rendszer régen.
Bizony, azt én is nagyon megnézném. Nem sok fantasy-t olvastam, de a Sárkánydárda-sorozat ott van a polcomon.
Simán csak filmre kéne vinni a Dragonlance regényeket. Rengeteg van és mind nagyszerű sztori. A mai technikával és némi pénzzel simán Gyűrűk Ura-szorongató filmeket lehetne alkotni. Ehelyett kapunk majd megint valami sehova nem illő fantasyt, ha szerencsénk van akkor nem B kategóriás látvánnyal és felejthető karakterekkel...