4
 • Skylake
  #4
  Jaja, a kínaiak ám nem kicsit ütik az európai és amerikai ip tartományokban lévő, számukra érdekes cégek ip-it! Mivel már régóta csinálják, és eléggé untuk, nálunk többek között az egész kínai ip tartomány blokkolva van a 'csába kb. már egy éve.
 • end3
  #3
  Agyalok..., minek is licencelnék. A Win 10 strukturájában, és fiókos hozzáférésével már képes erre, - nem sok mindent kellene hozzátenni..., szvsz., egy kbxxx-es "rányomott" frissítéssel megvan a "cluster". Elzárt terület meg minek, ott a felhő..., :-)
 • SupraMKIII
  #2
  Skylake: :-) Hát, ez... Ez elmodott mindent :-)))

  Csak úgy csendesen jegyzem meg, hogy a DJI nem gyárt 1.5 órás repülési idővel rendelkező drónt - már csak azért sem, mert az multicopterből nemigen rakható össze a technológia (értsd: akku) jelenlegi állása alapján...

  1.5 órás drónokat repűlőből lehet csinálni, de abban meg amerika nem hinném, hogy pont az Ő segítségükre szorulna rá...
 • Skylake
  #1
  Akkor ez szór némi homokot, az Obama féle, Nagy Exascale, Tudományos célú, De E Mellett Valójában Titkosításfeltörési Célú Szuperszámítógép nevű projekt terveibe.

  Nem baj! Be creative! Nézzük, mi milyen javaslatot ütünk itt mi össze, a 17.számú sör és kísérőipari kutatóintézet pultjánál! Gondolkodjunk Béláim! Minden USA- beli PC-re legyen az közhivatalokban lévő, vagy pornókedvelő Johnny-nál, vagy cicásgif Mary-nél , fel kell rakni egy titkosított hypevisort, amely a felhasználó által nem látható diszk területen (mondjuk Host Protected Area) fut. A többi részen azt csinál az userke amit eddig, azaz a hivatalban ülők exceleznek, Johnny pornót néz, Mary pedig kiposztolja az aktuális cukiságot,épp úgy mint eddig. Az elzárt hypervisor-t távolról a gépidőket igénybe vevő szervezetek használják az USA-beli userek gépein, párhuzamosan az user által használt oprendszerrel, és az user számára teljesen láthatatlanul, transzparensen. Így meg is van a szükséges számítási kapacitás, amely az USA-beli PC-k egyesített felhasználásából ered, persze ehhez elég komoly terheléselosztás és kiegyenlítés kell, de a módszer körülbelül hasonló a [email protected], azzal a különbséggel, hogy itt a "doboz" amiben futnak a szoftverek, nem látható az user számára.

  Hogy tetszett? Ha nagyon tetszett, és az USA valamelyik illetékes hivatala licencelni kívánja az innovációnkat, itt a 17-ben, a pult előtt megtalál minket! Árakról megegyezünk Józsi bá' körtéből készült kerítésszaggatója, meg lilahagymás rockerpizzája mellett! Ha nem lennénk mégsem itt, akkor kérjük, hogy elsőként a környékbeli vízelvezető árkokat, valamint a kerti budit keressék fel! Signal intelligence eszközöket bevetni abszolút felesleges - innovációs tevékenységünk egyedüli helye itt van, reggel 9-től zárásig :-)