8
-
VolJin #8 "Ez nem telefon, hanem halozatra kotott szemelyi szamitogep, amihez adnak telefon alkalmazast is."
Az összes okostelefon ilyen. Sőt, gyakorlatilag a butatelefonok is. -
alyr2 #7 Jah nekem volt experia z1 compactom..aztan elloptak..jo kis telo volt, birt mindent rendesen és craft is van bennuk -
kvp #6 Ez nem telefon, hanem halozatra kotott szemelyi szamitogep, amihez adnak telefon alkalmazast is. Ezen szemelyi szamitogepek kozott vannak ipari/sport valtozatok is, amibol a fenti keszulek egy jobban megerositett, de gyengebb hardveru valtozat lett. A sony pl. elegansabb kulsovel hozott ki jobb megerositessel ellatott keszulekeket.
ps: Egyebkent a jo ipari/sport telefon nem gorilla uveggel keszul, mert az kozvetlen behatasra torik, tehat ha veletlenul egy femkorlat sarkara esik kijelzovel lefele 2-3 meterrol, akkor egy megerositett keszulek kijelzoje karcolodhat, de betornie nem szabad. -
SupraMKIII #5 Ha csak arra való, hogy felvegyem, akkor minek ez ez egész féltéglányi förmedvény? majdnem 5 coll...
Ha meg használni akarom, akkor fusson már benne két alkalmazás egymás mellett, ne legyenek már pixelek, és ne kelljen már felette álni másodpercekig, amíg fel tudom venni!!!
Attól hogy por, meg ütés érheti, még szükség lehet arra, hogy táblázatot, tervrajzot vagy kapcsrajzot nézzen rajta az ember - vagy pl. autó szerelés közben service manualt. Vagy mondjunk egy extrém de valós lehetőséget, a mező közepén a porban irányítanék róla drónt, ami méterekre felkavarja maga körül a port...
Ezekre nagyjából alkalmatlan.
Ebben a formában ez egy divattermék. Pont annyira fontos és használható, mint a karóra, amikor itt van nálad mindig a telefon.
Szóval, szerintem ez a hardver GÁZ.
Utoljára szerkesztette: SupraMKIII, 2015.08.04. 12:17:39 -
alyr2 #4 Aki a hardwert köpködi..ez egy telefon, telefonálásra sms irasra való , nem játékra..arra ott a konzol/számítógép/tábla...fészbúkozni is lehet vele, mert az divat ma ugy is..ipari környezetre tervezett telefon nem walkman meg jatek. Ennyi helyén kell kezelni. -
MsUser #3 3000mAh aksival és ilyen hardverrel nem kell 1/2 naponta tölteni.
-
VolJin #2 Nekem ez baromira tetszik, de a hardver az gyenge. Kevés az az 1 GB. -
CairoJack #1 Tetszik ez a teló, de az a Snapdragon 210, na az jajjj... inkább az S50 kéne, sokkal jobb.