214
bannerkep

• Brenor
    Nekem se, hogy szomorodjanak meg. Öcsém bezzeg kapott. Játszott fél órát, megállapította, hogy nem köti le és ennyi -_-
  • Palinko
    én hiába jelentkeztem még mail sem jött, hogy a többiek kezdtek :D
  • XenHai
    El indult a teszt .
    Nem rossz játék eddig.
  • Brenor
    Jövőhét végén indul az zárt béta első fázisa!
  • Brenor
    Az első Hivatalos Trailer
  • Brenor
    Gamescom 2015: Crossout prezentáció
  • Brenor
    Tegnap hivatalosan elindult a fórum. Az egyik fejlesztő aktívan jelen is van a Q&A részlegen, lehet tőle kérdezni. :)
  • Palinko
    van 2 majdnem jó játékuk, hátha ez sikerül
  • Brenor
    Időközben ahogy látom már készülőben van a hivatalos fórum is, bár még nem használható: Itt lesz elérhető
  • Brenor
    Ahogy mondani szokták, kinek a pap, kinek a paplan...vagy valami hasonló :D

Én személy szerint bizakodó vagyok, de túlzottan nem élem még bele magam amíg magát a játékot nem láttam. Viszont ha látom benne a potenciált és beszippant a játék, akkor tuti hogy komolyabban beleugrok a témába, pl híreket fordítani, de mivel a WT magyarításával lassan teljesen elkészülök, akár ennek is neki lehetne ugrani, ha adnak rá lehetőséget. :)
  • Torzonborz
    Másokat meg ezzel nyertek meg :P
  • grebber
    ..MMO itt el is veszítettek :(
  • Brenor
    A Crossout egy ingyenesen játszható, Mad Max szerű, poszt-apokaliptikus MMO játék, amit a War Thundert is jegyző, orosz Gaijin Entertainment fejleszt.
    A játékról egyenlőre még nem lehet sokat tudni, mivel még alfa fázisban van, de az első játékosok már kipróbálhatják a 2015-ös Gamescomon, Kölnben. Ezt élőben is fogják közvetíteni, valószínűleg Twitchen.

A zárt béta várhatóan augusztusban indul, amire itt tudtok jelentkezni

A Facebook oldalukon már találtok néhány képet az alfáról.