42
Zombi
-
lonvard #42 Múltkor néztem egy sorozatot egy darabig, és most nem találom. Mintha soha nem is csinálták volna meg. Hátha tud valaki segíteni.
Egy kórházban kezdődik, azt hiszem Seattle a helyszín. Egy katonai osztag megy be a járvány kitörése pillanatában, hogy védjen egy orvost, majd ott ragadnak. A következő kép, hogy eltelt x idő, 1 katona védi a közben zombivá vált doktornőt, a többiek már meghaltak, és akkor kívülről jönnek be hozzájuk civilek, és együtt próbálnak valamit alkotni. Közben valami ellenszer is van, a doktornő visszaváltozik. Mondjuk elég nagy baromság volt, mert itt feladtam. De most újrakezdeném.
A Black Summerst háromszor kezdtem újra, de mindig letörlöm, mikor ahhoz az epizódhoz érkezik a cselekmény, hogy valami iskolában szaladgálnak a túlélők, és nem képesek egyetlen ajtót se becsukni maguk mögött, hogy a zombik kergethessék őket. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.08.29. 21:21:00 -
JonasSandor #41 Nem láttam hozzá topikot. -
#40 Köze nincs ehhez a játékhoz... -
JonasSandor #39 A zombi army 4-nek gyenge gépigénye van. -
R0GUE #38 Z Nation-t épp ma kezdtem el nézni, az hogy zombi csecsemő meg zombi kutya még csakcsak,de ez az agyonerőltetett hatásvadász rendezés meg a szereplők.....Irritálóan gagyi, aztán amikor megláttam az Asylum logót a végén megértettem mitől....
-
#37 Dobalom a kereszteket ! :) -
#36 Én pl nem kapcsolnék sehova.
Folyamatosan nézem a Walking Dead-et a Fear of Walking Dead-et is fogom. Nézem a Z Nationt is pedig ez elvileg sokkal gagyibb (zombi medve, csecsemő zombi, sprinter zombik, sugárzó zombik) mégse kapcsolgatok sehova.
Amíg nem fog a valóságban történni ilyen zombis cucc csak debil elképzelés minden hogy milyenek a zombik. Szóval jöhet mindenféle megazombi az csak feldobja a hangulatot és nem kapcsolunk semmit sehova. -
#35 A DL jo jatek lehetne ,csak az ugribugrit, a szuperhiromegamutans zombikat es a fegyverkopast kellene kiszedni belole :))
Ezektol total elveszett benne a zombiapokalipszis erzes.....
Ez legalabb olyasfele, igaz meg nagyon az elejen vagyok, remelem kesobb sem lesz ovoda belole.
WD sorozat nezok szerintetek hanyan kapcsol ak ki a tv t az elso megazombi lattan ? :)) -
R0GUE #34 Látszik hogy egy percet nem játszottatok a DL-al. Egy baltával nagyjából olyan 50-100 zombit is szétszedtem és talán akkor elkopott...De nem baj.:)
Inkább az a lassú kopás még ha néha baromság is,mintsem az hogy egyetlen krikettütővel parádézzak gagyi paramentes játékmenetben.:) -
bundaskenyerrrr #33 azt bírom amikor ütök 2-öt és elkopik a fegyver :D leszokhatnának róla
-
#32 Nem, nem lehet végigvinni, egyszer ütsz mellé és baj van :))) -
#31 "hány embert tudok agyonütni egy baltával mire tönkremegy...." Ezt hivják kihivásnak pont ez a jó benne, hogy nem tudsz egy levegővel végigmenni a pályán és kiirtani 789ezer zombit egy db akármivel. Ezért van értelme ott a fejlesztésnek nagyobbat sebző cumot alkoss.
Itt is láttam ,hogy van valami asztal amin lehet heftelni ,de ha nem fog kötelezni a game a kis krikettütövel végig lehet tolni a game-et kb.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.21. 14:15:42 -
#30 Nekem bejön , jó a hangulata, nem egy farcry4 grafika, de szerintem rendben van ...
a techlandos ovis cuccok sose jöttekbe, főleg nem a az elkopó fegyverek, azért megnézném hány embert tudok agyonütni egy baltával mire tönkremegy....
ez olyan jó kis oldscool game :)
És persze azt artok amit akartok, mint ahogy én is ! :P -
R0GUE #29 Nem kell vele foglalkozni ahogy nézem minden topikban ezt nyomja,ha eltér a vélemény az övével akkor rögtön elküld. De ha negítav véleménye pont neki van egy játékról azt nyomhatja orba szájba mert neki lehet. Ezért írtam tipikus Laccoolike topik.:)
Kétszer futottam bele eddig ebbe az egyedbe ezen a fórumon elég is volt belöle.:)
-
#28 El lehet vele szórakozni, de az "igazi túlélőcucc"-tól nagyon-nagyon messze van.
Ez egy B kategóriás cím, ahhoz képest kicsit túlárazva. -
#27 Sosem értettem az ilyen embereket mint pl te.
A topik a játékról szól - minden ami vele kapcsolatos jöhet ide.
A topik címe NEM a "Ha nem ajnározod a Zombi játékot akkor takaroggyá"
Ha valakinek nem jön be mint pl neki ,de nekem se (inkább mondom még egyszer letolom a Dead Islandokat) akkor leírjuk a véleményünk ide. Ha meg nem bírod a kritikákat a te helyed nem a fórumokban van!
"Ez egy B kategóriás cím, ahhoz képest kicsit túlárazva. " Maradjunk a ZS-nél
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.21. 13:55:25 -
R0GUE #26 És ismét egy hsz amiben kioktató jelleggel okoskodsz.:)
Ja csak megint egy Laccooolike topik..:)
De amúgy jah,no para nem jövök többet,ennyi elég volt ebből a fostengerből, 3-4 óra játék után uninstall. -
#25 Akkor ismét egy játék ami nem neked való, és ismét egy topik ami megint csak nem érdekel téged .... -
R0GUE #24 Looool,igazi túlélőcucc meg itt nem a graf számít szakadok...:D
Valóban vannak játékok ahol nem a grafot kell bámulni mert a játékélmény feledtet. Nos EZ nem az a cucc....
- Rém ostoba gameplay, a fegyverek nem kopnak, láss át a falakon csekkolószemüveggel pöttyökrenézve, használj csak olyan eszközöket iszonyatosan limitáltan amit a készítők úgy gondoltak lehet,stbstb
- Rém gyenge harcrendszer
- Mindehhez hozzájön hogy sem ugrani sem legugolni sem feküdni nem lehet max gombnyomásra scriptelt helyeken
Kimész az utcára....keresőszemüveg elő pöttyök végigcsekk..Majd elindulás a térképen jelölt helyre, esetelg 1-2 zombi szétverése simán üt-hátrál-üt-hátrál akcióban....Felszed kódkártya/aktivál kamera...Vissza szoba. Esetleg 1-2szer menekülés magunk mögött barikádozás aminek rendszerint nincs értelme és mocskosul limitáltak a lehetőségek, elvégre egy ajtót csak úgy lehet barikádozni ha van nálunk kalapács+fadarabok, VAGY szekrény van az ajtó mellett,más mód nincs, ha nincs kalapácsunk szövet sem lehet beverni semmivel (honnan vannak a szögek??:D
Meg jön az árammal agyonvágott zombi aki ordításra áramot fejleszt...:D
Whoa,micsoda minőségi túlélőcucc.... Legalább a látvány kárpótolna egy minimálisan ha már a gameplay szó szerint bárgyú,de nem. Gyakorlatilag ilyen szintű játékokat a tescoban 990 forintos budget kategóriában lehet találni....
Nem csoda hogy 5-6 pontokat szórtak rá a legtöbb helyen,csak a Váju tulajok éltették ezt a szart elvégre hype-olni kellett a horror exkluzívot...
//A DL-t is repetitívnek tartom X idő elteltével és nyögvenyelősen vittem végig. Ez az első percétől dögunalmas és repetitív. És az égvilágon semmi nem kárpótol max a röhögőgörcs mint amikor egy megalodonos megapranha-s szarságot nézel a tévében...Na olyan szinten van ez a zombis cucc is.
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.08.21. 13:25:52 -
#23 Vannak játékok,. amik játékra valók, nem grafikát bámulni :))))
A DL szipiszupi csillivilli, de egy baromság, ez legalább igazi z túlélő cucc :))) -
R0GUE #22 Na ez maradhatott volna nyugodt szívvel a vájun. Tipikus Ubifost """minőségű""" vájú játék. Gagyi. -
R0GUE #21 Most én vagyok béna vagy tényleg kimerül a grafbeállítás a felbontásban és a vsync-ben?:) -
#20 Nekem tetszik, bár a Road to Fiddlers Green-re hajaz annál azért jobb. Land of the Dead : Road to Fiddler's Green+Dead Rising+Condemned keverék. Eddig ami nem jött be az a macerás inventory kezelés, meg a fix mentés pontok, és hogy nem lehet ugrani/guggolni a hagyományos módon. -
#19 Kipróbáltam semmi extrém. Majd valami bundleba beszerezzük arra jó lesz!
- Fegyverek nem használódnak el
- Ha "meghalunk" akkor zombik leszünk , ekkor egy másik karakterrel folytatjuk a játékot és ha megöljük az előző immáron zombi énünket visszakapjuk az eddig összegyűjtött cuccot.
- Mentés csak savehousban
- Nagy tömegben nem tanácsos harcolni mert könnyen leszednek, itt a szégeyen a futás de hasznos dolog a nyerő -
#18 Megjelent mind eredetibe ,mind warezba!
Minimum gépigény:
Processzor: Intel Core 2 Duo E7300 @ 2.6 GHz vagy AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
Memória: 4 GB RAM
VGA: nVidia GeForce GTS 450 vagyAMD Radeon HD5770 (1024MB VRAM)
HDD: 25 GB
Ajánlott gépigény:
OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1 (kizárólag a 64bites változat)
Processzor: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz vagy AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Memória: 6 GB RAM
VGA: nVidia GeForce GTX 660 vagy AMD Radeon HD7850 vagy jobb (2048MB VRAM)
HDD: 25 GB
-
#17 Zombi - 60 perc az apokalipszisben -
#16 Nem tudjátok, hol lehet majd megvenni? Úgy tudom, holnap jelenik meg, de nyomát se látom se Steam-en, se máshol...
-
#15 Hát itt az lesz, játék 80%ban a krikett ütőt használtam és volt 3-4 ütés is egy zombi. Egynél több jön már komoly gondok vannak. Elég egy rosszul ütemezett ütés és egyből elkap, ami instant halál. Oda az összes megszerzett cucc és kezdheted új karakterrel. Játék elején 3* meghaltam viszonylag gyorsan, utána végigtoltam ugyanazzal a karakterrel, de voltak nagyon para részek. -
#14 És hogy hiányzik már egy ilyen oldscool zombis cucc!
A könyököm jönnek ki ezek a mai csillivilli, szupremgeamindmeghalszhero zombis cuccok ...
Legyen a zombi zombi, a pukában meg 2 db lőszer :))) -
#13 Abszolút semmi köze hozzá. El vagytok itt tévedve páran. Ez pure survival horror cucc és a wii u gamepad integrálással nagyon parás volt. Kiváncsi leszek anélkül mennyit veszít majd a varázsából. -
#12 Fogalmad sincs. -
#11 Semmi köze ahhoz. -
#10 Ja de a tripla zs verziója... Kinek a pap... -
#9 Csak nekem tűnik úgy hogy ez tiszta Dead Island? -
#8 Wii Un megvettem a géppel együtt még megjelenéskor. Az utóbbi évek legjobb survival horror cucca volt. Nem is tudtam 1-2 óránál hosszabb etapokat tolni, mert lefordultam a székről úgy feszengtem :D -
#7 Es les bennw pc exkluziv feature is! Normalis celzasi lehetoseg! -
#6 Én várom undorom van már, hogy minden zombis cuccot elbaltáznak a hülye idétlen szupermutansokkal, meg szuperzombikkal. :) -
#5 Ahogy olvasom nincs fegyverkopás viszont rendesen csomo ütés kell majd a szarosoknak. -
#4 "Ubisoft játékról van szó. Valószínűleg a zombik saját magukat fogják agyonverni, hogy a 10 éveseknek is legyen sikerélményük:D" -
Ironman2 #3