16
  • TokraFan
    Ezen ne lepődj meg, mert a faszi egy primitív suttyó. Egyébként egyetértek, ilyen ostoba véglénynek semmi keresnivalója a médiában.
  • Tikal #15
    Jövőre okosabbak leszünk mikor látjuk majd a számokat, vagyis hogy mennyire esett vissza a Top Gear nézettsége az új csapattal, persze az is lehet hogy működni fog...
  • Etinger
    Én is amondó vagyok, hogy Clarkson viselkedése elfogadhatatlan, és nyilván voltak más stiklijei is ezen felül, de mindettől függetlenül azt mondom még így is hiba volt lepasszolnia a műsort a BBC-nek. Egyértelmű, hogy az sosem jó ha valaki kiskirálynak képzeli magát, de ettől függetlenül valahogy meg kellett volna ezt oldani. Nyilván osztottak szoroztak és úgy látták nem éri meg. Ez van.
  • Tikal #13
    LOL, valóban, ő egy senki :)))
  • Ender Wiggin #12
    A három közül Clarkson az egyetlen, aki nem "alkotott" semmit újságíróként. A szereplése kimerült az amerikai autók pocskondiázásában és a rombolásban. Hammond, de főleg May rengeteg jó műsort készített a TG-n kívül is.
    A TG meg az utóbbi 5 évben önismétlés és az előre megírt, humortalan álreality szégyene.
  • cateran
    16 ora folyamatos melo es mar 7-8 oraja nem evett? Durva, csoda, hogy tulelte (az ugye vilagos, hogy olyan nincs, hogy 16 ora FOLYAMATOS forgatas? Se cigiszunet, se wcszunet, se semmi...ja, persze) U.K. pedig a pubok, ettermek, takeawayek hazaja....ez igy egy az egyben suket duma...
    A BBC helyesen cselekedett es tiszteletremelto, mert elorebb helyezte a munkatarsak testi epseget a profitnal (megis milyen pelda lett volna, ha elengedik a dolgot? Ki akarna olyan helyen dolgozni, ahol megverhetik, mert csak...?)
    Az Amazon meg...ha olyan lesz a musor, mint az angol szallitoceguk, akkor epic fail lesz :D

Amugy "Mindemellett a stáb már bizonyított az online műsorszolgáltatási műfajban, mégpedig a BBC iPlayer nevű internetes műsorvisszajátszó felületén, amelyen tavaly a 20 legnézettebb program közül nyolc a Top Gear egy-egy epizódja volt."
    Ennek mi koze barmihez is? Plane az online musorszorashoz? Ha valami fis-fos reality show-t a tvpremier utan 2 hettel meg lehet nezni webes feluleten, illetve online is, akkor a mindjart online musorszorasu show lesz? Youtubeon is fent vannak..akkor?
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2015.07.31. 18:11:31
  • NEXUS6
    Méxép!
    XD
  • Amiga
    Ha engem pofozna meg a főnököm, ott helyben kibasznám az ablakon jogos önvédelemből.
  • NEXUS6
    Lehet, hogy tuskó macsóskodás, de milyen férfi az, aki úgy lesz híres, hogy na ő volt az a producer, aki nem tudta megvédeni magát, és egy kivénhet pojáca felpofozta?

Ha velem csinálja ez a tahó, akkor inkább kussolnék, nem hogy erre hivatkozva kirúgatom.

Mert ugye ez a krapek most megint milliós nézőszámot csinál, a Bébécé meg szívja a fogát, hogy náluk maradt viszont az igazság, meg egy kis vuzi producer, akit eddig se és ez után se fog senki ismerni. Ja és mindenki röhög az egész ciki ügyön és kivált a Bébécé hülyeségén.
  • Tikal #7
    A műsor jó amit csinál, szóval az emberek leszarják, hogy viselkedik műsoron kívül. Engem sem érdekel hogy felpofozta a producerét. Ha valami pedofil genyó lenne akkor nem nézném, és mások se, de mert lebaszott egy pofont valakinek, hát lesz...om.
  • Tetsuo
    Szerintem ilyen viselkedésre nincs kifogás. Efféle ember egyszerűen nem képernyőre való. Az sem kifogás, hogy nála rosszabb emberek is képernyőn vannak. Nekik sem szabadna ott lenni.
    Tudomásom szerint ez a fickó nem egyszer volt ilyen tahó, hanem ez alap nála. Sorozatos botrányok kísérik az életét.
    De ne aggódj - mint láthatod - folytatja tovább, mint a többiek.
  • pixx
    Lehet te is ideges lennél egy 16 órás forgatás után, ahol már legalább 7-8 órája nem ettél. Tudod mint a Snickers reklámban.
    Veszekedtek előtte, és megmondta, hogy éhes. A producer, meg be akarta fejezni.

Lehet én is pofán csaptam volna.

Itthon pár filmben statisztáltam, és bizony Hellboy 2 meg a Diótörő stábja között volt különbség. Az egyik amerikai a másik az brit volt. Hellboyban volt mikor 200-n voltunk a díszletben, mindenkinek megvolt a helye, mégis, ha éhes voltál, vagy rosszul lettél kiengedtek. Ja 5x adtak enni, olyan kaját, amit éttermi szintű volt. Meleg száraz helyen vártál.

Diótörőnél 14 óra alatt kaptál egy szendvicset, szakadó esőben forgattunk, aztán egy hideg sátorban várhattál, amíg hívnak újra.

• Tetsuo
    Egyetértek abban, hogy a hazai fölhozatal sem jobb - celebekből legalábbis-, de ezek is verekedtek forgatás alatt? Mert akkor igazad van, különben nem.
  • Szefmester
    Ha egyszer szórakoztató a műsor... Bocsánat már hogy ennyien élvezik.
    De tudod mi a fura? Annak ellenére hogy milyen szép jelzőkkel illetted, és hogy ezeket el lehet mondani pl Dopemanről, Berkiről meg a hazai celebvilág nagyjáról, mégis ez a fickó még alkot is valamit, és szórakoztat. Miközben a hazai bunkókat max azért nézik az emberek mert szánalmasak és ezen jó röhögni.
  • Tetsuo
    Az milyen undorító, hogy a nézettség előbbrevaló annál, hogy a fickó egy agresszív, beképzelt majom!
  • tobias88
    Felőlem lehet JCRHJM-is meg a több száz millió nézőnek (Kínában és Indiában is nagyon szeretik), így is úgy is nézni fogom. (Főleg hogy a rendezőt is megszerezték)