53
-
ostoros #53 Kirekesztő vagy. -
fszrtkvltzttni #52 Ha nem érted, ajánlom az utolsó mondatot mégegyszer... -
ostoros #51 Ennek még értelme sem volt. -
fszrtkvltzttni #50 Nagyon nem mindegy, hogy azért rühellnek mert magyar vagy, vagy azért, mert egy rasszista fasz és ezért megérdemled, még akkor is, ha a végeredmény ugyanaz. Beszélgessél már el egy erdélyi vagy szlovákiai magyarral légyszíves, és akkor talán nem beszélsz hüleségeket. -
ostoros #49 Hogy jönnek ide? Te jöttél azzal, hogy nem kell sajnálni, mert még így is nagyon jó helyzetben van. Na, ez ugyanaz az eset. -
Paddy #48 A mai politikai irányvonalat leginkább liberálfasizmusnak lehetne belőni. Ezek a baloldali libsi fiúkák és lánykák engem spec. rohadtul nem fognak semmilyen szólás, vélemény és gondolat diktatúrába beleszuszakolni. Mint korábban leírtam a demokrácia azzal jár, hogy néhány elmebeteg vézna, fosos lelkének fáj az, ha a szabad gondolattal és véleménnyel találkozik. Ők települjenek át egy sztálinista diktatúrába, de engem mint szabadon gondolkodó független embert ne kényszerítsenek bele semmibe! Ha valaha harcolni fogunk a szabadságunkért, az ellenfeleink ezek a liberál szarok lesznek. -
fszrtkvltzttni #47 És hogy jönnek ide a zsidók?
"Hiszen a csóró magyarok 99 -százaléka még így azután is szívesen cserélt volna a zsidókkal."
Én nem. Ha saját magadról beszélsz, akkor szerezz be egy kipát, és ne látenskedjél itt. -
ostoros #46 Én is azt írtam. -
ostoros #44 Ne vedd olyan komolyan. Van itt egy kis írás, amit bemásolok neked a liberalizmusról. Igazából, három írás, most, hogy belegondolok. ( a videók opcionálisak)
A liberalizmust egyszer olyan célokért indították, amelyeket már régen elért. Azután tovább ment, és messzebbre jutott, mint azt valaha gondolták. Azután még tovább ment, és olyan területekre tévedt, ahol már nem igazán jó. Aztán vannak akik szerint még tovább kell menni, olyan területekre, ahová valójában sohasem szabadna eljutnia. A liberalizmus egy olyan rakéta, amit senki sem irányít. Nem is lehet. Irányítás a liberalizmusban? Hiszen az már fasizmus lenne!
A liberalizmus egy antitézis. Mondhatsz bármit, a liberalizmus megtalálja, és kultiválja az ellenkezőjét!
Figyeljetek kedves liberálisok, itt egy videó, ami ezt bizonyítja!
A véleményformálók és a sajtószabadság
http://www.youtube.com/watch?v=puAOWr6_80Q
A liberalizmus mindig a szélsőjobból indul ki. Saját véleményét a szélsőjobbé alapján alakítja ki. A valóságot sosem vizsgálja.
Ha a szélsőjobb Szent István párti? Akkor elmondja, hogy elnyomó és lerombolta a kultúránkat.
Ha Koppány párti? Akkor elmondja, hogy Istvánnak nem volt más választása, ez volt a megmaradásunk ára.
Ha keresztény? Akkor jönnek azzal, hogy ez egy faszság, Isten nem is létezik.
Ha a jobboldal elismeri az egyházak szerepét az oktatásban?
Jönnek a pedofil papokkal. De ha a szélsőjobb kasztrálni akarja a pedofilokat? Jönnek az emberi jogokkal!
Ha felmerül a cigány kérdés? Rasszista!
Ha Vona Iránnal példálózik? Akkor fundamentalista muszlim párti!
De ha a szélsőjobb muszlim ellenes? Akkor hogy mernek kirekesztők lenni! Meg hol a vallás szabadság!
Bevándorló ellenes? Akkor emberi jogokkal és befogadással jönnek!
De ha azt mondja egy jobboldali, hogy bevándorlás azoknak akik megvették a bevándorló kötvényt? Akkor hogy képzelik ezt, kiárusítják az országot!
Ha azt mondja, hogy a bevándorlók meglesznek Szerbiában is? Akkor Szerbia nem biztonságos!
De ha felmerül az ottani magyarok helyzete? Elavult, nacionalista vagy, egy egyesült Európába tartunk, te revansista!
Ha multi ellenes? Akkor multi párti!
Ha támogatja a multikat a stabilitási paktummal és adókedvezményekkel? Akkor a kisvállalkozók miatt aggódik!
Ha támogatja a kisvállalkozókat? Akkor tisztességtelen verseny van!
De ha a tisztességes verseny érdekében visszaszorítja a multit?
Akkor a multi elmegy munkanélküliség lesz!
Ha az állam ad munkát? Akkor vízfej, felesleges nem versenyképes!
Ha az állam leépít? Akkor munkanélküliség!
Ha a francia állam világmárkát birtokol (Pl. Peugeot)? Akkor miért nem lehet itt is?
De ha az állam befektet? Akkor az állam rossz gazda, csak elherdálja az adófizetők pénzét!
Itt be is fejezem, még oldalakon keresztül lehetne sorolni.
A liberalizmus nem csak legitimációját szerzi a szélsőjobbtól, de eszmerendszerét is a szélsőjobból kiindulva vezeti le, attól való elkülönbözni akarásában.
Nézzétek meg a videót, és UTÁNA merjétek azt mondani, hogy nem így van!
Két fajta hatékony propaganda létezik. Az egyik típust azért hiszik el az emberek, mert valami kis igazság van benne. Ilyen a náci propaganda. (Eleinte, amíg nem Hitlerék nem öntötték nyakon egyre több és több hazugsággal, az összes német elhitte.)
A másik propaganda típus ezzel szemben semmit nem tud bizonyítani, nem is kíván, mert nem képesek rá képviselői.
Ezt a fajtát azért hiszik el emberek, mert HINNI AKARNAK a szép szavaknak. Ilyen a liberális propaganda.
Mellesleg a liberális felforgatást már régen dokumentálták, ez egyáltalán nem újdonság. Nincs olyan hogy meleg közösség. Mint ahogy hetero közösség sem létezik.
Ez az egész nem más, mint kísérlet a társadalom fragmentálására. Ne hogy véletlenül egy tömböt alkossunk, nem, nem! Oszoljunk csak egymással civakodó, kis szektákra, az a jó!
Ennek érdekében a nemzeti identitást támadni kell, és mindenféle mikroközösség identitását kell a helyébe állítani!
Meleg, feminista, bölcsész, náci, rocker, rapper, balos, libsi, teljesen mindegy, a lényeg, hogy minél többféle legyen, és egymással minél ellenségesebb! Ez a felforgatás.
https://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Ez tudatos, és következetes bomlasztás. A társadalom szétverése, az értékek helyettesítése mindenféle hulladék ideológiával, minél többfélével, annál jobb, mert akkor a társadalom nem alkot egységes tömböt, és nem képes közös fellépésre!
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2015.07.31. 22:18:33 -
ostoros #42 Igen, és még gúnyolódsz is. A numerus clausus is ilyen vicces volt? Hiszen a csóró magyarok 99 -százaléka még így azután is szívesen cserélt volna a zsidókkal. -
fszrtkvltzttni #41 "Ezt a faszit szinte megsemmisítették,még a boltokból is kivonták a figuráit!" Szegényke, de szerintem továbbra is cserélne vele a földön élő emberek 99.9%-a. Brühühü, ezt már én se bírom könnyek nélkül. -
fszrtkvltzttni #40 Kár, hogy ennek így semmi értelme nincs... Nem baj, eddig is lehetett tudni, hogy csekély értelmi képességekkel lettél megáldva. -
ostoros #38 Na, most aztán odavágtál. Akkor én is hadd idézzek egyet:
"ha felrugdoslak az meg csak nevelési eszköz."
Szóval be is kaphatod, a verbális erőszak nem a libbantak privilégiuma. -
fszrtkvltzttni #37 Idéznék egy "klasszikust":
"Mérges vagy? Ej, de sajnállak :)" -
ostoros #36 Épp hogy arról szól, hogy kurvára nem mennek rendben. Idióta. -
fszrtkvltzttni #35 Te is náci lennél? -
fszrtkvltzttni #34 Dehogy vagyok vagyok mérges. Miért is lennék? Ez a cikk pont arról szól, hogy végülis a dolgok rendben mennek. -
ostoros #33 Mérges vagy? Ej, de sajnállak :) -
Lokker #32 Érzékenyen érint a téma. Te is gyapotszedő lennél? -
Paddy #31 "Tudod a jogok csak addig tartanak, míg mások jogaival nem ütköznek. Nem olyan bonyolult, de valahogy a kezdő kis nácik ezt nem tudják felfogni..."
Ez az a pont ahol megszűnik a demokrácia és szabadság, mert átalakul a dolog diktatúrába. Anno valamelyik idióta ezt kitalálta és gyenge elmével azt hirdette, hogy ez a szabadság és ez a demokrácia. A sok hülye pedig elhitte neki.
Az ókori görögök is tökéletesen tisztában voltak vele, hogy a saját véleményem szabadsága alkotja a demokrácia alaptézisét még akkor is, ha ezzel másokat megsértek. Ha valaki nem tudja elfogadni azt, hogy a szabad vélemény lehet ugyanúgy negatív, mint pozitív, és emiatt bárminemű korlátot vezet be, akkor nem tesz mást, mint érzékenységen alapuló diktatúrát vezet be. Ezzel pedig elnyomja a szabadokat. A jogokkal detto ez a helyzet, mert jelenleg vannak a bírálhatatlanok (izrael és minden nem fehér nép) és vannak a bírálhatók, akik minden esetben csak a fehérek. A törvény előtt jóval több előnyt élvez (pozitív diszkr.) az első csoport mint a második.
A demokrácia tehát nem gyengéknek való, aki nem bírja a negatív véleményt az költözzön át egy diktatúrába.
Utoljára szerkesztette: Paddy, 2015.07.29. 17:51:27 -
fszrtkvltzttni #30 Ja, hogy az csak gondolkodásmód... ha felrugdoslak az meg csak nevelési eszköz.
Utoljára szerkesztette: fszrtkvltzttni, 2015.07.29. 14:12:24 -
ostoros #29 Nem lehetsz ennyire hülye. Az hogy valaki rasszista nem agresszív magatartás. Az egy gondolkodásmód. Ez pedig itt már a gondolatrendőrség. -
Paddy #28 Mások mondják meg nekem, hogy a történelem egy szeletéről mit gondolhatok, ha mást gondolok bűnös vagyok.
Mások mondják meg nekem, hogy kiket kötelező szeretnem és kiket kötelező nem szeretnem, ha a saját gondolataim alapján ítélkezem, akkor bűnös vagyok.
Köszönöm, de az ilyen jellegű "demokráciából" és "gondolatszabadságból" nem kérek.
A saját gondolataim és véleményeim az enyémek és senkinek nincs joga korlátozni őket a "demokrácia" nevében. -
Lokker #27 Mi az hogy moleszterál? Nem lesz sok az a nácizás? -
fszrtkvltzttni #26 Vedd inkább le azt a nagy mellényt a habtestedről, mert beleizzadtál az erőlködéstől, és büdös vagy! Kirughatod a buzit is, sőt bárki mást, csak meg kell indokolni. Az nem elfogadható indok, hogy buzi. Az viszont az, hogy rasszita, ugyanis ez mások ellen irányuló agresszív magatartás. Ha a buzi moleszterál téged, akár szóban célozgat, az is már elfogadható indok. Tudod a jogok csak addig tartanak, míg mások jogaival nem ütköznek. Nem olyan bonyolult, de valahogy a kezdő kis nácik ezt nem tudják felfogni...
Utoljára szerkesztette: fszrtkvltzttni, 2015.07.28. 12:50:40 -
ostoros #25 Igen, de ha nincs pénzed ügyvédre, akkor így jártál. Ilyen a nagy demokrácia USAnkában. -
#24 ítélkezhetsz, ha utána vállalod az esetleges pereskedést a kirúgott melegekkel :)
a WWE-t is beperelheti Hulk Hogan, ha akarja: ha szerinte ez a "kirúgás" nem volt "korrekt" és akkor majd a bíróság dönt... -
ostoros #23 :D -
Ragnaar #22 Kétszer is kimondta az N-word öt. Mehet hamburgert árulni.
Release the Kraken
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.27. 22:56:09 -
ostoros #21 Baromság. -
ostoros #20 Ezek szerint rendben van, ha kirúgom a meleg alkalmazottaimat, mert melegek, nem? Akkor sem a bíróság ítélkezik, hanem én! Hoppá fiú! beletévedtél egy csapdába, és most próbálsz védeni egy tarthatatlan álláspontot, mert túl gyáva vagy, hogy beismerd: tévedtél. -
Serutekin #19 hát ez van ezt támogatja a többségi társadalom... -
kissssss #18 orvos látott már téged ebben az évben? -
#17 egy nigger dugta a lányát? nemcsoda hogy kiakadt... -
Jawarider #16 Grat Hulky... -
Garfield #15 A gondolatrendőrséges rinyálás helyett egyszer s mindenkorra jegyezzük már meg az XKCD örökérvényű hatkockását:
Különösen az alsó három kockát tessék jól bevésni, nem olyan nehéz ez.
Utoljára szerkesztette: Garfield, 2015.07.27. 15:22:39 -
#14 Ekkora ostobaságot... Hulk Hogan az a figura aki az egész világon egyet jelent a pankráció fogalmával. Erre egy tolvonással kiiktatják mintha soha nem is létezett volna. Barmok, idióták mind... Mondom úgy hogy term. nem vagyok rasszista, és már a pankráció sem érdekel úgy mint kölyökkoromban. Viszont Hogan-t úgymond törölni kurva nagy csicskaság a WWE részéről.
-
fszrtkvltzttni #13 Bíróságra került? Nem. Ennyi! Mindenki maga dönti el ott kint, hogy mit mond, és kikkel akar együtt dolgozni. Ha a WWE nem szeretne olyan emberrel együttműködni, akinek probléma, hogy a lányát egy nigger dugja, akkor had mondja már, hogy viszlát. Hol itt a probléma?
Itthon is az kellene, hogy az emberek büntetés nélkül mondhassanak bármit, hogy nyugod szívvel lehessen lehúzni a lefolyón a fost.
Utoljára szerkesztette: fszrtkvltzttni, 2015.07.27. 12:54:28 -
ostoros #12 Ostobaság. Ez cenzúra haver. Gondolat rendőrség.
Mégis hol legális az, ha valakit az alapján különböztetnek meg, hogy mit mond vagy mit gondol? -
fszrtkvltzttni #11 Valamit kurvára félreértetek gyerekek. Nincs ott betiltva semmi. Senki nem mondta, hogy nem lehet niggerezni, akár nyilvánosan is. Az egy szabad ország ebből a szempontból. Teljesen legálisan működik egy sor rasszista szervezet, de ha szar vagy, ne csodálkozz rajta, hogy szarként bánnak veled. Ez kellene itthon is ahelyett, hogy betiltanak mindent.