8
  • sempronius18
    LOL ezt a valamit valaki még az 1984-hez hasonlítja az oszt igen...
  • Whysper
    Az a mutáns érdekes. tisztár amint a "Őrült Stone, avagy 2008 a patkány éve "
  • Ender Wiggin #6
    A harmadik könyv rettenetes. A belőle forgatott film is, amit úgy tudtak 2 órásra húzni, hogy a félben katnip lassítva szenveleg, meg sétálgat. Az a baj, ezekkel a célcsoportnak írt lány-sci-fikkel, hogy az "írók" képtelenek hihető univerzumot építeni (a másik, a Veronica Roth-féle trilógia is teljes agyf@sz) és lehet, hogy valahol már túltengés van a szuper-hiper-mega seggszétrúgó tinicsajokból (akik huszonévesek játsszanak) van még legalább három ilyen film jelenleg a mozikban.
  • Airbus A380
    Volt történés a másodikban is!!! A harmadik valóban kicsit más volt, uncsibb satöbbi, de azt hiszem azt ilyen átvezetőnek szánták a negyedik lezáró részhez.
  • Airbus A380
    Én már várom nekem nagyon tetszett az első 3 is, bár a harmadik kicsit más volt mint a többi. A könyvhöz sajnos nem volt szerencsém, szóval én a filmhez tudok viszonyítani, összességében az eddigi 3 film tetszett, remélem jó lesz a lezárás is.
  • Angelus1991ster
    Nem annyira vészes. Persze Orwell 1984-e még mindig jobban üt.
    Az mekkora lenne, ha a végkifejlet után egy nagyobb játszában találnák magukat? Egy olyanban ahol Katniss és Snow elnök csak egy játékos? Ezt még tovább lehetett volna vinni. Játék a játékban, ahogy mátrix a mátrixban.
  • Dewri
    Ebben akkor történik is valami majd? Így a végén már ideje lenne... Mondjuk az első után nem néztem a többit, nem futottam még egyszer rá egy akkora aknára, mint az alkonyattal...
  • Prof William
    Csak nehogy ez a totális háború is kimerüljön 3 db összesen másfél perces jelenetben mint az előző részben.