Remek időtöltés a StarCraft 2: Whispers of Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Unalmas.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A prologue kampány MINDENKINEK elérhető lesz csak az előrendelők hamarabb megkapják. Nem értem amúgy ezt a pénzt vissza gondolkozást. Előrendelem, kijátszom, aztán bocs de nem tetszett és visszaváltom? Ha valaki szereti a Starcraft-ot úgyís végigtolta már a 2 kampányt. Tuti hogy nem ez lesz a gyenge úgyhogy nagyjából lehet tudni mit veszünk. Ráadásul a szemét pénzéhes Blizz nem is kötelez az első 2 epizód megvételére mert ez standalone lesz.
Nem hinném, hogy ezzel foglalkoznod kéne. Ha Starcraft rajongó vagy, kizárt, hogy nem fog tetszeni.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Oké.. előzetesben veszed meg.. de visszakérheted a pénzed ha nem tetszik?
nem a 3 pálya kerül 40 usd-be, hanem a következő "kiegészítő", az előrendelők meg megkapják ezt a 3 pályát.
Szóval egy játék harmadának a töredékéért elkérnek ennyi pénzt.. sőt.. úgy általában pénzt kérnek?
Szerintem ők már nagyon átlépték azt a határt ami után már nem szabad foglalkozni a céggel és a termékeikkel.
Szerintem ők már nagyon átlépték azt a határt ami után már nem szabad foglalkozni a céggel és a termékeikkel.
"pre-purchase Legacy of the Void now and receive instant beta access with 3 prologue missions and more..."
40 USD-ért lehet "kipróbálni"
40 USD-ért lehet "kipróbálni"
De ez most teljesen különálló 3 pálya, vagy majd a megjelenő rész első 3 pályája, amolyan demo formában?
"How can I play these new campaign missions?
We will be making Whispers of Oblivion available to all players before the game’s release, but prior to that, we will be providing early access to the Prologue missions with pre-purchase of the game. Look for more details sometime in July."
We will be making Whispers of Oblivion available to all players before the game’s release, but prior to that, we will be providing early access to the Prologue missions with pre-purchase of the game. Look for more details sometime in July."
gondolom jopenzert letoltheted
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce