5
  • Sequoyah
    #5
    Az autokkal az a baj, hogy ezek a technologiak sokkal gyorsabban fejlodnek, mint ahogy az autokat csereljuk. Egy uj autonal fasza navigacio ket evvel kesobb mar alulmarad a telefonokkal szemben.
    A megoldas, ha ezeket levalasztjak a kocsirol es upgradelhetove teszik. tehat pl a navigacios rendszert, akar az egesz panelt ki lehetne cserelni, mint egy telefont.
  • M2 #4
    "inkább fogok közlekedni egy talicskával. a hegyoldalba"

    Ez a szabadságod megmarad. Hajrá! :-)
  • Bazsio
    #3
    Én akkor se tudnám elfogadni azt hogy egy autó önmagától menjen....inkább fogok közlekedni egy talicskával. a hegyoldalba....de már látom hogy 5 év múlva jönnek a vírusirtók autóra meg tűzfalak:)
  • Cat #2
    ez csak megszokás kérdése: jobb hotelekben mindig is beültek alkalmazottak hogy beparkoljanak, és bármikor benyúlhatnak a kesztyűtartódba.
  • SupraMKIII
    #1
    Hát, megmondom őszintén, informatikus ide vagy oda, én nem szeretném, ha a kocsim a kiszállásom UTÁN bármilyen önálló mozgás végzésére lenne képes...

    A leírtakból az az esemény jutott eszembe, ahogy a tulaj bambán nézi, ahogy az autója parkolás helyett a helyi hacker által megjelölt helyre megy, szétszerelési munkálatokra - kis szerencsével a tulaj összes fontos íratával, telefonjával együtt :-)