11
-
M2 #11 Eleve mit keresnek egy ilyen hír alatt az androidfanok? Önmarcangolnak? :-) -
M2 #10 csak te vagy helikopter -
#9 uhm nekem mind a harom van win/andr/ios - leszarozhatom? - SZAR.
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.07.22. 18:10:17 -
#8 Nem azt jelenti, egy barátom használ egy 3GS-t az arra kapható legfrissebb Iossel (pontos verziószámot nem tudok) és tökéletesen, szaggatás mentesen működik. -
#7 145k magyar forintért vásároltam az 5S-t, arról nem tehetek, hogy 10-12 éve vagyok T-nél előfizető és olcsóbban adják mintha megvenné az ember az Apple-től vagy vmilyen GSM üzlettől.
Bár egy ismerősöm most vett Galaxy S5-öt Edigitalnál 155 ropiért, ugyanaz a kategória volt, mint a az 5S annak idején, az sem tud 40 appot egyszerre futtatni, mivel Ios és Android teljesen máshogy kezeli a multitaskot. Szóval ugyanabban az árszegmensben sem tud többet egy andrós készülék, hiába van benne kétszer-háromszor erősebb hardver.
Elfogadom, h az én példám nem volt reális ezzel a hasonló hardveres dologgal. -
#6 "Tegnap számoltam 40 app "futott a háttérben" (5S) és semmi lassulást nem tapasztaltam. Megnézem azt a multitaskoló andrós készüléket, ami ugyanezt tudja, hasonló hardverral"
fél/negyed-áron. ez kimaradt az elvárások közül ;))) -
#5 a 4 év szoftvertámogatás ugye azt jelenti, h 2 év után kapsz rá egy olyan iost, amitől használhatatlan mocsokká degradálódik a teló, de semmi gond, addigra épp lepörög a félmillás előfizu is, lehet megint behitelezni az újat.... :D -
#4 Vagy talán megtapasztalták és örülnek neki, h atomstabil a készülékük, el van látva appokkal, tetszik nekik, h átlátható, könnyen tanulható, egyszerű? Ha új Iphone-t vesznek pár perc alatt átköltöznek rá cakkompakk és nem tartani attól, h megfagy?
Tegnap számoltam 40 app "futott a háttérben" (5S) és semmi lassulást nem tapasztaltam. Megnézem azt a multitaskoló andrós készüléket, ami ugyanezt tudja, hasonló hardverral
Félreértés ne essék Android mellett is szólnak érvek, ellene is. Ios mellett is szólnak, ellene is. Azért ne legyen már valaki idióta, mert olyan platformot használ, ami szerinted nem jó.
Ja, és Astrával járok, de Iphoneom és Ipadem is van. -.-
Utoljára szerkesztette: mabbak, 2015.07.22. 17:21:16 -
#3 "De tudjuk hülye, aki Iphonet vesz, és mercivel jár. Jobb helyette a 30 ezres droid, meg a BKV"
Az ilyen elvakult,és normális vitára képtelen almafan kutyák miatt lett itthon ekkora az ellentét az android használók és a szifon használók között. -
pixx #2 Most jönnek az android fannok, akik majd jól megmondják, hogy milyen szar az Iphone.
Ha jól emlékszem a Samsungon kívül, minden gyártó beleroppant az androidba, Sony is már árulja a mobil részleget. :D
De lenne egy kérdésem: Mikor lesz bármelyik android készüléknél 4 év szoftver támogatás?
Másik: Mikor nem fog beleroppani, a legújabb Note egy 100 oldalas pdf megnyitásba?
De tudjuk hülye, aki Iphonet vesz, és mercivel jár. Jobb helyette a 30 ezres droid, meg a BKV. -
dzsagon #1 Az idióták száma nem akar csökkenni.