18
  • Ragnaar
    #18
    Köszi a tippeket.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.25. 14:10:10
  • mulholland2
    #17
    Hát pl. igen, a Hannibal első 2 évada. Az Amerikai Horror Story-t kenterbe verő erős drámai tartalommai is bíró Penny Dreadful. A Wayward pines. A strain is kellemes szórakozás, hibái ellenére. A Banshee is érdekes. Szóval a lényeg, hogy van élet a jelölteken kívül is :)
  • Ragnaar
    #16
    Példát tudnál mondani ? Túl rövid az élet, hogy minden sorozatot megnézzünk ... Részemről még a Gotham és a Hannibal is eléggé nézhető pl. a futó sorozatok közül. Másrészt én támaszkodhatok az imdb-s értékelésekre sorozatok tekintetében, 8+ osak szerintem többnyire nézhetőek.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.23. 16:10:36
  • mulholland2
    #15
    Hát ezek az unalomig ismert évről évre ugyan azok a beválasztott sorozatok vannak kevés kivétellel. Ehhez képest azért sokkal de sokkal izgalmasabbak vannak mostanság és itt nem az akcióra gondolok, hanem téma és megvalósítás kérdésében.
  • Ragnaar
    #14
    Ilyen lényeglátással nem csodálkozok, hogy nem tudsz értékelni egy 9.5/10 -re pontozott sorozatot. Ezért nem is kezdek itt bele fölösleges felsorolgatásokba.
    (Ha ismered a csicska számokat annyit megemlítek, hogy imdb-n GoT-nak nagyobb a szavazóbázisa, és magasabb az értékelése is, mint az összes többi sorozatnak Breaking Bad-nek vannak hasonló paraméterei. Attól persze még nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, de kiindulási alapnak megfelelő. A védelmére meg nemigen kell mit felhozni, akinek nem tetszik nem nézi.)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.23. 14:38:30
  • Ender Wiggin #13
    a walking dead sem egy nagy durranás, de a trónok harca imádatot nem értem... a meztelenkedés miatt imádja minden prepubertás csicska, vagy mi? mert mást nem nagyon lehet felhozni a védelmére.
  • Zombee
    #12
    1. Nem tökmindegy, hány "divatmajom" nézi, amíg nem a te nappalidban teszik?
    2. Az Orange nálunk nem megy. Meg még jó pár ezek közül, a csatornák pedig a torrenten elért népszerűséggel egyelőre még nem tudnak mit kezdeni.
  • Ragnaar
    #11
    Életemben nem hallottam az Orangeról, és nincs is a bakancslistámon, hogy az összes sorozatot megnézzem. Ezelőtt senkitől nem hallottam, hogy az Orange egy jó sorozat, és ha döcögős is az első évad érdemes nézni. Azt már igen, hogy a GoT az, és tényleg. Lehet megnézem milyen az az Orange (is the new black) ha erről van szó egyáltalán. De ugye nem kell elnézést kérni, hogy el tudom dönteni két sorozat közül melyik tetszik jobban még mielőtt sznob fórumtárs eldöntené helyettem.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.21. 18:09:12
  • kalapos01
    #10
    így van. és az sem véletlen, hogy a GOT-nak semmi esélye nyerni mondjuk egy Orange mellett. Valahol kár, hogy szinte mindenki csak egy, max kettő sorozatot ismer a legjobbak közül. Valahol pedig jó, hogy kevesebb a divatmajom az igazán színvonalas sorozatok nézői között.
  • Ragnaar
    #9
    Véleményem szerint nem véletlen az eredmény, nem mintha bármi gondom lenne a TWD-el, de azért a GoT az GoT ..
  • zetortraktor
    #8
    Nem dráma, hanem limitált sorozatként kell indítani a többi limitált és minivel. És azért nem indulhatna, mert ha még nem tűnt fel, tart a második évad. Az Emmy-re júniustól júniusig leadott sorozatokat lehet jelölni. A TD majd jövőre lesz jelölhető.
  • FoodLFG
    #7
    a GoT jó, de az előző évad elejét pofátlanul elhúzták. D:
    a második fele már okés volt.
  • RAZOR27
    #6
    Dráma? és tavaly ment az első évad, idén a 2. nem értem miért ne indulhatna...
  • zetortraktor
    #5
    Az eleve más kategória. És eleve nem is indulhatott, hiszen nem volt az elmúlt egy évben.
  • zetortraktor
    #4
    De ha 40 ember szavaz, akkor miért érdekel egyáltalán az eredmény?
  • RAZOR27
    #3
    True Detective? ember!
  • Fbn Lx
    #2
    a mutasd az eredményt opció tényleg erősen hiányzik, én is azért szavazok random, hogy láthassam
    na nem, mintha érnének valamit ezek a szavazások igazából, hogy probléma lehetne belőle, hogy nem hiteles
    talán 40 ember ha szavaz ezeknél
    Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2015.07.20. 19:06:59
  • yesname #1
    Mikor fogjátok már kib....i azt a szerencsétlent, aki ezt az új szar oldalt összesz...a?
    Nem is a design a legnagyobb probléma, hanem hogy egy csomó hasznos dolog hiányzik. A cikk kapcsán pl. az, hogy szavazás nélkül meg lehessen nézni az eredményt. De sebaj legalább fals eredményeket kaptok, mivel sokad magammal (ebben biztos vagyok) csak azért nyomunk valamire, hogy lássuk azt. Egyszerűbb azt megoldani, hogy beraktok néha-néha egy semmis opciót, mint megcsinálni rendesen? Szánalmas. Keressek nektek egy hasznos, jó webfejlesztőt? :D