Már csak egy csatornán lehet látni magyar focit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
szerintem meg sehol nem lehet látni azt...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

A magyar labdarúgó bajnokság sajnos nem egy szórakoztató műfaj, mint pl. az angol , olasz, spanyol stb.. Ha megnézzük magyar csapat nem volt nemzetközi kupa résztvevője kb.25 éve.

Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.21. 09:56:33
Zombee
Szurkolj akkor a helyi NB3-as csapatnak! Sose értettem a rajongást távoli csapatok iránt. Egyszer láttam egy NB1-es bajnokit a tévében pár éve, ugyanolyan kriplilötyögés volt, mint nem sokkal korábban egy NB3-as meccs, amin kint voltam. Ennek nem sok köze van a focihoz.

Miért lenne sok? Hiába akarok kimenni a csapatom meccsére, ha másik városban lakom. De aki ugyanott lakik, az is bukja az idegenbeli meccseket. Meccsre járni van lehetősége sokaknak, de a többség csak tévében láthatna NB1-es meccset. Szóval hiába jutott fel a csapatom, hiába láthattam volna őket, mivel a tévé nem közvetítette a meccset, szívás. Tavaly legalább láttam volna.
őszintén szólva még ez is sok... ha nem adnák akkor legalább lenne minimális motiváció (és kíváncsiság) hogy az emberek kijárjanak. Adják le tévében akkor ha már a stadionokban nincs szabad hely!
legális mafia.
A 159 nézős felcsúti meccset is adják? Vicc az egész magyar foci...